Şimdi Ara

COLT MU POLO MU? USTALARDAN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay kısmetse bir araba alacağım ve ilk arabam olacak, ama bir türlü karar veremiyorum. İlk olarak Getz'i düşünüyorumdum fakat kimse tavsiye etmiyor. Bende forumda ki ustalardan yardım isteyim dedim. 2 haftadır birçok konuyu takip ediyorum, en son Colt ve Polo arasında kaldım. 18 bin tl gibi bir bütçem var ne dersiniz?

• Ben Polo tavsiye ederim, yol tutuşu ve konfor açısından fazla farkları olduğunu sanmıyorum ama Polo'yu satarken de zarar etmemiş olurusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

Ben Polo tavsiye ederim, yol tutuşu ve konfor açısından fazla farkları olduğunu sanmıyorum ama Polo'yu satarken de zarar etmemiş olurusunuz
    valla bu forumda colt almayanı dövüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

İllaki ikisi arasından alınacaksa o paraya Colt almak mantıklı. Adam akıllı temiz bir Polo alınamaz ama çok temiz Colt alınabilir o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

quote:

İllaki ikisi arasından alınacaksa o paraya Colt almak mantıklı. Adam akıllı temiz bir Polo alınamaz ama çok temiz Colt alınabilir o paraya.

Alıntıları Göster
    Aslında bana da Colt daha yakın geliyor, ama bulunduğum şehirde servisi yok o düşündürüyor. İlk önceliğim sorunsuz bir araba alabilmek, malum ilk araçım olacağı için çokta anlamıyorum Polo'lar hakikaten biraz pahalı, sahibinden'e bakıyorum, 20 tl'den aşağı temiz polo yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimli06

Aslında bana da Colt daha yakın geliyor, ama bulunduğum şehirde servisi yok o düşündürüyor. İlk önceliğim sorunsuz bir araba alabilmek, malum ilk araçım olacağı için çokta anlamıyorum Polo'lar hakikaten biraz pahalı, sahibinden'e bakıyorum, 20 tl'den aşağı temiz polo yok gibi.

Alıntıları Göster
    colt almayanı dövmüyoruz ama...coltta bulunan 1.3 95 hp motor ve amt şanzımanın sunduğu performans,keyif ve kullanım kolaylığını test etmeden karar vermeyin diyoruz...

• quote:

Colt alanı seviyoruz

sevgili gimli06,

hangi şehirdesiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 24 Mayıs 2010; 1:27:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben Polo tavsiye ederim, yol tutuşu ve konfor açısından fazla farkları olduğunu sanmıyorum ama Polo'yu satarken de zarar etmemiş olurusunuz

Polo mu Çok genç gittiniz..Colt camiası ölüm fermanınızı çoktan vermiştir sizin..Yazık oldu..

Hayırlı günler
  • Ben su an kütahya'dayım, galiba eskisehir"de mitsubishi servisi var. Yani periyodik bakımlar cok sorun olmaz aramız 1 saat ama beklenmedik arıza durumunda ne yaparım onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimli06

Ben su an kütahya'dayım, galiba eskisehir"de mitsubishi servisi var. Yani periyodik bakımlar cok sorun olmaz aramız 1 saat ama beklenmedik arıza durumunda ne yaparım onu bilmiyorum.
    Colt iyidir, almayanı da dövüyoruz, doğrudur..Polo alırsanız bir zahmet açık adresinizi belirtin, sizi ziyaret edelim..Bizi aramakla uğraştırmayın...

Şaka bir yana Polo da Colt da iyidir..ama o paraya daha temiz bir Colt bulursunuz, satarken de zaten hesaplı aldığınız, 0 almadığınız için zarar etmezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miu

Colt iyidir, almayanı da dövüyoruz, doğrudur..Polo alırsanız bir zahmet açık adresinizi belirtin, sizi ziyaret edelim..Bizi aramakla uğraştırmayın...

Şaka bir yana Polo da Colt da iyidir..ama o paraya daha temiz bir Colt bulursunuz, satarken de zaten hesaplı aldığınız, 0 almadığınız için zarar etmezsiniz...

Alıntıları Göster
    polo biraz yakar ama malzeme kalitesi bu sınıfın en iyisi ve konfor bu sınfıın en iyisi bunun yanı sıra gece gösterge panelinin rengi de çok hoş duruyo:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

quote:

Polo mu Çok genç gittiniz..Colt camiası ölüm fermanınızı çoktan vermiştir sizin..Yazık oldu..

Hayırlı günler

Öle oldu ya, yazdığıma pişman oldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

quote:

Hayırlı günler

Öle oldu ya, yazdığıma pişman oldum

Alıntıları Göster
    Colt sahibi arkadaşları seviyorum

şaka bir yana "mantıklı" olarak bakarsanız colt daha alınası bir arç

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Alıntıları Göster
    fanatiklik değil bizimki gelin teknik olarak karşılaştıralım;

öncelikle motorlar; her iki aracında benzinli ve otomatik olduğunu varsayıyorum; bu fyata 2004-2005 polo bulabileceğinizde varsayıyorum.

polo 80 hp, colt 95 hp dir.

polo 4 ileri tam otomatik vitesli, colt ise 6 ileri yarı otomatik viteslidir.

polo 100 km de 9,7 litre fabrika verisi tüketiren ( 10 litreyi kesin geçer) colt 7,5 litre\100 km tüketir istanbul şehir içi. (fabrika 7,3 litredir)

polo ;colttan ağır, düşük hp li ve tam tomatik viteslidir. tüm bunlar bir araya gelince polonun colt ile performans olarak rekabet etmesi mümkün değildir.

bu bağlamda tam rakamları hatırlamasam da ( aslında polo ve coltu karşılaştıran uzun bir yazım vardı forumu arasanız bulabilirsinz silinmediyse)

polo colttan; hızlanma, son hız ve diğer akla gelecek tüm performans verilerinde geridedir.

;

gelelim iç hacme; colt bir iç hacim efsanesidir. tüm kriterlerde ( baş, diz omuz vb) polodan ciddi anlamda geniş ve ferahtır. zaten poo ve colta sırayla bindiğinizde sizde anında fark edeceksiniz.

donanıma bakacak olursak; polonun (comfortline sanırım) ; en donanımlısı coltun genel versiyonu olan invite kadar donanıma sahiptir.( poloda olan ufak tefek bazı ayrıntılar coltta yoktur; coltta olan gene bazı ufak tefek ayrıntılar poloda yoktur. genelde öneml donanımlarda eşittirler)

genel bağlamda bakacak olursak; teknik veriler ışığında; eski kasa polonun benzinli versiyonunun önündeki arması ve ( bence oda bir üstünlük değil mitsubishiye göre ama ) ve 2. eli dışında; colta herhangi bir üstünlüğü mevcut değil.

coltun çıktığı yıldan beri alman adac derneği tarafından B segmentinin en sorunsuz aracı seçildiğinide hatırlatmak isterim; almanyada bir japon arabasına bu payeyi veriyorlarsa tarafsızlıklarına güvenmek gerekir kanımca:)

konfor ve prestij için bunlar göreceli şeyler; colt gürültülü ve sert süspansiyonları olan bir araç ama asla sürücüsünü yormuyor.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Mayıs 2010; 11:11:28 >

• quote:

biz de seni seviyoruz ve cevabını gözyaşları içinde okuyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

biz de seni seviyoruz ve cevabını gözyaşları içinde okuyoruz :)

Alıntıları Göster
    polonun iç malzeme kalitesi ve bagaj hacmi colta göre çok ileridedir.Coltta bagaj yok bilmeyenlere duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

polonun iç malzeme kalitesi ve bagaj hacmi colta göre çok ileridedir.Coltta bagaj yok bilmeyenlere duyurulur

malzeme kalitesine bir şey diyemeyeceğim ancak Coltun kayan katlanan fonksiyonel arka koltukları sayesinde hatırı sayılır bir bagaja ulaşılabilir...Colt iç hacminde ,Polo ile eşitlenecek şekilde koltuk kaydırmaları yapılırsa sanırım hem iç hacim hem de bagaj hacmi olarak eşitlenebilir...şunu demek istiyorum Polo Colta göre dar ama bagajı geniş ya da Colt Poloya göre ferah ve geniş iç hacmi varken, Poloya göre bagajı dar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Alıntıları Göster
    Coltcu arkadaşlara ben de Yarisçi olarak bir tavsiyede bulunayım

Tamam Japon motorlarımız hem iyi gidiyor hem az yakıyor ama Polonunda avantajları var;

Polonun ses yalıtımı özelliklede Colttan çok daha iyi
    Coltun yüksekliği nedeniyle,yol tutuşu iyi olması için süspansiyon sertleştirilmiş bu da konforu kötüleştiriyor,ayrıca konforda kötü,Polo bu konularda daha iyi
    Coltun içi aynı Yaris gibi çok basit,Polo biraz daha iyi

Bunun dışında Colt Poloyu her açıdan yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

Coltcu arkadaşlara ben de Yarisçi olarak bir tavsiyede bulunayım

Tamam Japon motorlarımız hem iyi gidiyor hem az yakıyor ama Polonunda avantajları var;

Polonun ses yalıtımı özelliklede Colttan çok daha iyi
    Coltun yüksekliği nedeniyle,yol tutuşu iyi olması için süspansiyon sertleştirilmiş bu da konforu kötüleştiriyor,ayrıca konforda kötü,Polo bu konularda daha iyi
    Coltun içi aynı Yaris gibi çok basit,Polo biraz daha iyi

Bunun dışında Colt Poloyu her açıdan yer

Alıntıları Göster
    hiç düşünmeden getz alırdım. kimse tavsiye etmiyor madem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

hiç düşünmeden getz alırdım. kimse tavsiye etmiyor madem :)

Alıntıları Göster
    yalnız her defasında dikkatimi çekiyor bizi araba soruyor diğer 50 kişi arasında kavga ediyor soran insanda gidiyo başka araba alıyor:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.