Şimdi Ara

Commodore ile yeniden! İşte 2011 model yeni nesil C64 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasında, görünce aklıma geldi. Babam ilk kara kutuyu aldığında altıma işemiştim başından kalkamadığım için :D
  • acaba eski commodore 64 ler bu yeni uretim olan cihazlara dönüştürülebilir mi ? bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

acaba eski commodore 64 ler bu yeni uretim olan cihazlara dönüştürülebilir mi ? bilgisi olan

tabiki üstünü kazıyorsun altından yeni üretim cihaz çıkıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

@ veteriner69

Evet listeye ben de baktım ve sevdiğim oyunlar şunlar:

Zaxxon
    Choplifter
    Bounty Bob
    Montezuma's Revenge (Sesleri hâlâ kulağımda. Düdüdü düt düt)
    Ghosts'n Goblins (bunu hem evde hem atari salonunda oynardım en sevdiğim oyundu ve bitirmiştim)
    Krakout ( Sabahlara kadar. Gece gündüz. Şu an oyun oynamaya başlasam ve hayatımın sonuna kadar oynasam anca aynı miktarda oynamış olurum. Babam hastasıydı.)
    Giana Sisters (Mario'nun teyze kızı. :)) )
    International Karate II (Bunda çok iyiydim. Deli dehşet hatta psikopattım)
    Skramble
    Bruce Lee

Ghosts'n Goblins hangi atari salonunda vardı? Gezmediğim atari salonu kalmamıştır ama Ghosts'n Goblins oyunuyla MAME sayesinde tanıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel1111 -- 16 Temmuz 2015; 2:47:31 >

• intel1111 İ kullanıcısına yanıt
    Allah Allah. Ben hatırlıyorum ama hangi salonda olduğunu da hatırlamıyorum.
    Vardı ama..
  • quote:

Vardı ama..

Bu atari salonu Bakırköy`de miydi?
  • Amiga demek birazda demo grupları demekti. Zamanın en iyi müzik ve grafikleri bu muhteşem çalışmalarda olurdu. İşte o dönemin en meşhur demolarından biri olan Desert Dream'in Commodore 64 versiyonunu yapmışlar.

Bence olay budur.... 64Kb hafıza, son derece sınırlı ses ve grafik imkanlarıyla bir şeyler üretmek... Milyon dolarlık donanım ve harcamalarla yapılanlardan daha değerli benim gözümde.

2007 yılında yapmışlar

Orijinal Amiga versiyonu (1993 olması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 16 Temmuz 2015; 18:47:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: intel1111

quote:

Vardı ama..

Bakırköy'de hiç bulunmadım. Hep Kadıköy yakasındaydım.
    Olsa olsa Ümraniye'de veya Kadıköy'de şu an spor salonu olan yerde eskiden As Sineması vardı.
    Onun içinde Atari salonu vardı. Oradaki de olabilir ama Ümraniye'deki olması daha büyük ihtimal.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intel1111

quote:

Vardı ama..

Bakırköy'de hiç bulunmadım. Hep Kadıköy yakasındaydım.
    Olsa olsa Ümraniye'de veya Kadıköy'de şu an spor salonu olan yerde eskiden As Sineması vardı.
    Onun içinde Atari salonu vardı. Oradaki de olabilir ama Ümraniye'deki olması daha büyük ihtimal.

kaç senesinde?

Kadıköy AS sinemasını biliyorum, üst katında sanırım atari salonu vardı, 96-99 arası hep oradaydım. şimdi komple kapanmış sanırım, çok üzüldüm :( , altta sinema salonunda vurdulu kırdılı film oynarken ben atari salonuna gidiyorken, o baslı sinema efekt sesleri duyulurdu. Kadıköy'deki AS sineması bugün ki çoğu sinemaya on takar.

Birde siz bir yazınızda Bakırköy`den bahsetmiştiniz bu yüzden Bakırköy dedim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.