Şimdi Ara

corolla sol 2000 model debraj problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı 8 ay önce aldım ve aldığımdan bu yana debrajı sert sizlere sorum bu araçların normal debraj sertliği nasıl yaani normalde 2003 2004 kasalar gibi belli seviyeden sonra rahat basılan cistenmi.baskı balata yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim.bu araçların baskı balata setleri ne kadara mal olur bilgisi olan varsa paylaşın. teşekkürlerr.....

• yetkili serviste 600

ayrıca normalde oldukça yumuşaktır ama sizin sanırım baskı balata bitmek üzere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifomer

yetkili serviste 600

ayrıca normalde oldukça yumuşaktır ama sizin sanırım baskı balata bitmek üzere.

sen ne yaptin arif balatayi

imla hatalari düzenleme çalişmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman53 -- 18 Ekim 2008; 22:02:38 >
  • şurada test yöntemleri var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_6654075/tm.htm

balata 10-15 bin km daha idare edecek gibiyse değiştirmezdim..

8 aydır kullanıyorsanız şunu farkedersiniz; araç gaza yüklendiğinizde bagırır(motor devri artar) ancak bagırdıgı kadar hız kazanmaz.Bu da balatanın verdiği ikazdır.
  • Toyatanın 90 modelinden itibaren debriyajları hidrolik sistemdir.Zamanla baskının ayakları deformasyona uğradığından debriyaj sertleşir. Hatta baskının ayakları eğildiğinden 1. viteste kalkarken "Garrkk" şeklinde ses çıkarır. Balata bittikçe debriyaj pedalı yukarıdan kavramaya başlar.bazıları aşağıdan kavrasın diye debriyaj pedalının üzerindeki istinat vidasını sıktırarak pedalı aşağıya düşürür, ayar yaptırdın zanneder. Bu ayağını debriyaj pedalının üzerinde basılı gezmeye benzer. Balatayı çabuk bitirir.

Baskı Balata Bilyayı her zaman set değiştirmek gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.