Bildirim
Corsa 1.3cdti Tiptronik
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar,
bunalar otomatikleştirilmiş manuel diye geçiyor. Almadan bir dene derim, normal otomatikden biraz farklı. Normal otomatiğe göre 2 büyük artısı var
1- Manuel kadar az yakıt tüketimi
2- Manuel kadar serilik
bazen vites geçişleri problem çıkarabilir.
Arıza yaptığında 500 YTL gibi balataların, serviste 2000 TL gibi de beyninin tuttuğu söyleniyor. Piyasada beynini de 350-500 arası yapanlar var sanırım. -
arkadasım arabaya baktır bıde deneme surusunde bıraz sıkıstır bak vıtes gecıslerınde sorun cıkarmıyorsa tamamdır -
Tüm yarı otomatikler gibi easytronicin de beyninin sorun çıkarma ihtimali var. Ama çoğu zaman, aküye bağlı olarak, ya da beyin kendi kendine sapıttığı zaman sorun olarak ortaya çıkıyor. Her zaman beyin değişecek diye birşey yok. Tam otomatiklerin gibi 5-6 bin lira masraf çıkarmıyor neticede. Ben 1 yıldır kullanıyorum, daha önce de 6 ay kullandım (corsa), sorun çıkarmadığı gibi çıkaracak gibi de durmuyor, sorun yaşayan forumda çok az. Kullanımına alıştıktan sonra güzel ve en önemlisi çok ekonomik bir şanzıman. -
Opelin triptronik vitesi genel olarak sorunlu diye bilinir fakat sorunlu değildir. Kullanmayı bilmeyen vardır yanlış kullanım vardır. Bu yüzden hep arıza cıkarır vs vs diye bassettirir adından. Evet arıza çıkarırsa tamiri ucuz değildir fakat bilen ve adam gibi kullanmış birinden alırsanız ve düzgün kullanmaya devam ederseniz herhangi bir problem çıkartmaz. -
5 senedir (2 sene corsa 1.3cdti - 3 sene astra 1.6 twnprt) easytronik kullanıyoruz hiç bi şekilde sorun çıkarmadı nazar değmez inşallah
bayırdada ayağını frenden çekince 3 snde frende kalıyo kaçmayı önlemek için yapılmış* Triptronik alınır gayette iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 1 Kasım 2009; 17:37:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X