Şimdi Ara

CORSA C MOTOR NO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam bugün 2004 model corsa c 1.3 CDTi arabamla araç muhayenesine girdim geçtim fakat motor no okunamadı hafif kusur yazıyor bunun üzerine açtım kaputu motor numarasını aradım bende bulamadım size sormak istediğim motor no nerede yazıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodom79 -- 12 Mayıs 2011; 9:19:23 >

• Motor kaputunu açınca sol veya sağ çamurluk tarafında etiketler var.kitapçığı en doğru yeri gösterir. şasi no da ön yolcu koltuğu önünde siyah oval kapağın altında. muhtemelen paspas altında. Zaten tuvturk hiçbir zaman numaraları okuyamaz. Ben yerlerini kendim gösterdim bu sefer yazı karakterine kusur buldu. Önemli bir şey değil yazdığı kusur boşver.
  • Etiket ve kaput içine çakılmış plakalar'da şasi numarası yazıyor paspas altında'da yine şasi numarası yazıyor okuldayım 4 öğretmen baktık motora bulamadık motor no sunu sorun yok ama meraktan sanayiye gidip o numarayı bulmak istiyorum takıntı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    Opel corsa c
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.