Şimdi Ara

Corsa D gaza basınca su sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar, umarım herkes iyidir.

Başlıkta da belirttiğim gibi 2013 Corsa d aracım var, 1.4 twinport benzin. Gaza bastığım zaman direksiyonun arkasında bi yerden kaputtan su sesi geldiğini fark ettim. Sanki sürahiden bardağa boşaltır gibi. Araba içinde paspasta ıslaklık vs yok. Klima soğutuyor, su eksiği gözlemlemedim. Bunu yaşayan ya da konu hakkında fikri olan var mıdır?

ek olarak, arabada bi performans sorunu vs de yaşamadım henüz.

iyi akşamlar herkese🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartinezX -- 11 Ağustos 2024; 22:3:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• V kayışını değiştir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya sistemde hava var,yada silindir kapak contası,yada kalorifer peteği

• Sen bana güven v kayışını kontrol ettir az ömrü kalmış. Özellikle yokuşta lıkır lıkır eder

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tabii ki baktırayım.

Arabanın benden önce yedek su deposu değişmiş. Belki o sırada hava kalmış olabilir diye düşünüyorum.

Şu anda kontrol ettiğimde su seviyesinde eksilme yok, arabanın altında ıslaklık vs yok dostlar

• hava yapınca da öyle ses yapıyor önce onu kontrol ettir sonra kayış vs baktırırsın

• Çok teşekkürler, şu an arabanın performansında bir sorun olmadığı için ben de hava yapabileceğini düşündüm.

Sizce ciddi bir sorun oluşur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaz pedalında ki son tık sesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracınızda kesin hava var yada küçük bir kaçak var ondan yapar v kayışı ile alakası yok. Aracınız tamamen soğukken yedek su deposunun kapağını tamamen çıkartın sabaha kadar açık kalsın hava gider . Gitmezse depo kapağınız arızalı yada küçük bir kaçak var. gözlemlemeye devam. Su bitmediği sürece sorun olmaz.

• Ustalara danıştığımda geneli kalorifer petekleri ve hava dedi. Conta vs diye çok korktum ben de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.