Bildirim
Corsa mı,Ibıza mı. Polo mu? Acil yardım lütfen..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
şu an en ucuz b sınıfı clio.28 bin liramı ne sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: kagan_80
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Corsayı elemeni tavsiye ederim kasası çok eskidi ayrıca yeni kasa gelecek aveo platformu üzerinde.quote:
Orijinalden alıntı: sissil
şu an en ucuz b sınıfı clio.28 bin liramı ne sanırım.
Alıntıları Göster
Birde Aveo bak derim -
Yeni Aveo 1.4 LT alın donanım olarak cok üstün bir araba. Liste fiyatları üzerinden 3000 4000 tl indirim yapıyor Chevrolet. Bomboş araçlar almanıza gerek yok özellikle polo nun boşunu kesinlikle tavsiye etmiyorum -
Ben ibizanin tasarımını çok beğeniyorum. -
Bu saydığınız 3 araç içerisinden en alt donanımda en dolu araç Opel Corsa'dır.quote:
Orijinalden alıntı: Sefa KC
Ben ibizanin tasarımını çok beğeniyorum.
En boş demeseniz gidin Kia Rio ve Chevrolet Aveo derdim fakat,Kia pahalı kaçar,Chevrolet'in boşu da pek hoş gözükmüyor göze.
Corsa ile ilgili merak ettiğiniz bir sorunuz olursa 2.5 yıllık bir Corsa sahibi olarak yanıtlarım -
sıfır alacaksan polo almanı öneririm. son hali ile golfden çok çok daha şık duran bir araç.quote:
Orijinalden alıntı: Sefa KC
Ben ibizanin tasarımını çok beğeniyorum. -
Arkadaşlar şu an polo comfor 1.4 benzinli bir adım önde. biraz fiat farkı olsada kredi ile alacağım için pişman olmayacağım bi araç olsun istiyorum. Polo trend boş ama comfort beni pişman etmez dimi. yakıt olarak ve llerde 2. el piyasası ve konfor olarak. ıbıza da düşümdüm fiatı uygun diye. dış tasarım çok beğensem de içiyle ilgili olumsuz eleştirilerden dolayı çok düşünüyorum. aslında fiat olarak en uygun ibiza. polo 1.4 kullanan var mı.quote:
Orijinalden alıntı: Whoppix
sıfır alacaksan polo almanı öneririm. son hali ile golfden çok çok daha şık duran bir araç.
Alıntıları Göster
-
Hocam aveo da çok şık. ama ben kısmet olursa en az 5 yıl binmeyi planladığım için 2. eli ne olur bilinmez. ama polo en azından şimdiki verilere göre daha avantajlı. inşallah hayırlısı olur.quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Corsayı elemeni tavsiye ederim kasası çok eskidi ayrıca yeni kasa gelecek aveo platformu üzerinde.
Birde Aveo bak derim
Alıntıları Göster -
polo yakışıklı bi araçquote:
Hocam aveo da çok şık. ama ben kısmet olursa en az 5 yıl binmeyi planladığım için 2. eli ne olur bilinmez. ama polo en azından şimdiki verilere göre daha avantajlı. inşallah hayırlısı olur.
Alıntıları Göster -
Muzaffer hocam vdf kredisini araştırmaya başladım. donanım olarak opel önde olsada kalite anlamında sanırım bir adım polo önde.quote:
Orijinalden alıntı: muzaffersan
polo yakışıklı bi araç
Alıntıları Göster -
Polo al iyi araç ve her vw gibi 2.eli çok iyi.quote:
Muzaffer hocam vdf kredisini araştırmaya başladım. donanım olarak opel önde olsada kalite anlamında sanırım bir adım polo önde.
Alıntıları Göster -
-
quote:
Corsayı elemeni tavsiye ederim kasası çok eskidi ayrıca yeni kasa gelecek aveo platformu üzerinde.
Birde Aveo bak derim
Ne zaman gelecek biliyormusunuz tahmini?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan99747
quote:
Birde Aveo bak derim
2013-2014 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. -
bu sınıf araçalacak olsam ilk polo ve fiesta yı incelerdimzorda kalırsam corsaya yöneliridim...quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3nquote:
quote:
Birde Aveo bak derim
2013-2014 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Alıntıları Göster
-
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3nquote:
quote:
Birde Aveo bak derim
2013-2014 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Alıntıları Göster
-
bu arabaların yeni kasaları arasında bende çok gidip geliyorum, sanırım ibiza derdim...quote:
Teşekkürler
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar biraz fazlaca kredi kullanıp ve şrtlrı zorlayıp polo 1.4 comfort lıyorum. bütün işlemler tamam. kısmetse cumartesi arcı teslim almya gideceğim. Arcı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim. Önerilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: bynoun
bu arabaların yeni kasaları arasında bende çok gidip geliyorum, sanırım ibiza derdim...
Alıntıları Göster -
soyle bi incele sagina soluna bak cizik var mi birde sasi numarasina bak camdakiyle ruhsattaki tutuyo mu? Hayirli ugurlu olsun bu arada ne renk ve kaca aldiniz? birde su an gitseniz polo almak istiyorm desen her versiyon ellerinde var mi yoksa sira mi veriyolar?Bende de kirmizi comf var hemen git boavista jant taktir eger niyetin olursa yardimci olurum lansman janti biliyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 11 Mayıs 2012; 21:51:28 >
Benzer içerikler
- ford taunus 2.0 gts
- kia stonic 1.25 yorum
- atmosferik mi turbo mu
- audi q3
- opel zafira neden tutulmuyor
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- dacia 7 kişilik jogger
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X