Şimdi Ara

CORSA'NİN ÖNCEKİ KASASININ, GÜNCEL KASADAN DAHA GÜZEL OLDUĞU GERÇEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsa D ve E arasında fazla bir fark yok
  • Evet önceki kasanın color editionları dıştan, 111. Yılları da içten en güzelleri bence.

Ondan önceki kasanın da donanım olarak fotodaki cosmo olanları, jant olarak da Silverline olanları hoşuma gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki kasası balıkçı fizz'e benziyor 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsun hocam, çirkinlikte atrajı es geçmeyelim. Tur bindirir ben çirkinim diyen b segmente. Evlat olsa uzaktan bile sevilmez

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Tanıdığım iyi bir psikolog var hocam, hele ki yeni corsayı beğeniyorum dersen ilk 3 seansa para da almaz

• opel corsa kim kime

corsa deyince hep bu aklıma geliyor nedense
  • son kasası daha iyi de, corsanın bütün kasalarını genel olarak hiç beğenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Tanıdığım iyi bir psikolog var hocam, hele ki yeni corsayı beğeniyorum dersen ilk 3 seansa para da almaz

Psikolog'lug bir durum yok sonuçta zevkler ve renkler olayı.

Ben kırmızıyi beğeniyorum diye siyah beğenen birisinin psikologa gitmesine gerek yok.

Ama iki araca tekrar tekrar bakıyorum.

Yeni Corsa nin diğerinden çok daha modern ve albenili durduğunu söyleyebilirim.

Ha siz eskisini begeniyorsunuz diye size zevksiz, demode, geri kafalı demek gibi bı hakkım yok.

Tekrar tekrar bakıyorum bence yenisi kesinlikle daha güzel.

Ama yeni tasarımlara insanlar biraz yavaş alışıyorlar.

Bu çoğu yeni araçta böyledir. Bir çok yeni araç için aynı şekilde konu açın eskisinin çok daha güzel olduğunu söyleyen bir ton insan çıkar ama zamanla hepsinin gözü alışır.

Örnek vereyim yeni süperb ilk çıktığında forumun gediklilerinin bir çoğu eskinin tasarımı şöyle iyiydi böyle iyiydi eski uçuyordu kaciyordu bu yeninin tasarımı leş, içindeki plastik bildiğin leğen plastiği hatta birde superbin tasarımı kıro varı tasarım öğeleri taşıyor yazıyordu, o konuda da bir tek ben aracın tasarımın eskisine göre çok daha iyi olduğunu söylüyordum.

Şimdi herhangi birisine sorun eskisimi yenisimi tasarım anlamında daha iyi diye sanırım ,%90 yenisini beğenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 2 Ağustos 2017; 9:15:28 >

• muhtemelen yeni astra sedan yeni kasa hoş olmuş
    CORSA'NİN ÖNCEKİ KASASININ, GÜNCEL KASADAN DAHA GÜZEL OLDUĞU GERÇEĞİ CORSA'NİN ÖNCEKİ KASASININ, GÜNCEL KASADAN DAHA GÜZEL OLDUĞU GERÇEĞİ

abd de ise Chevrolet Cruze aynı kasanın değişik bir formatını kullanacak

CORSA'NİN ÖNCEKİ KASASININ, GÜNCEL KASADAN DAHA GÜZEL OLDUĞU GERÇEĞİ

• Benim de en sevdiğim Corsa B modeli, arkası SW gibi. Yeni modellerde daha spor görünsün diye iyice küçülttüler arka kısmı, sıradan küçük B segmenti araçlara döndü iyice.

• Aynı şey i30 içinde geçerli, bu durumun örneklerini çoğaltabiliriz biraz da kişisel bir mesele zaten

• Corsa D kullanıcısıyım ve sizinle aynı fikre sahibim.
  • 2 sinde de iş yok. 2000 lerde satilan kasa popüler ve güzeldi.
    corsa B segmentinin zayif modelli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ağustos 2017; 9:36:11 >
  • 208 varken esamesi okunmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzel kasa bence b kasaydı. tüp taktırıp motorun içine etmeseydim belki halen kullanıyordum. suspansiyonu efsaneydi bence. arkaya 2 kişi binip biraz bagaj alınca yaylana yaylana giderdi. 4 ileri otomatik vitesi berbattı 100 km hızdan sonra hayvan gibi yakardı. ama yinede seviyorum corsa b leri.

corsa c den sonrasının berbat tasarıma sahip olduğuna, son kasada da tüy diktiğine kesinlikle katılıyorum. b sınıfı araç alacak olsam opel aklıma bile gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 2 Ağustos 2017; 11:55:37 >
  • yeni kasa tasarımı gerçekten çok kötü, hatta kurbağa tipli sportage'dan bile daha kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Ağustos 2017; 15:45:8 >
  • Aynen bende böyle düşünüyordum demek ki doğru görüyor muşum bir önceki kasa şuanki 'nden daha iyiydi.. Yapacak bir şey yok yeni kasayı bekleyeceğiz..
  • Bende yolda giderken esime yeni kasa corsa görünce gösteriyorum bak bu bizim aracın yeni modeli diye :D İy iğrenç dimi diyorum evet diyor olay bitmiştir.
  • Bu kasa corsa çıktığında opel, PSA grubunda mıydı?
    Cezan bitmiş yine etrafta dolanmaya başlamışsın. Şikayet edelim de uzun sürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Ağustos 2017; 9:52:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Son kasada farları boynuzlu yapmasalardı kurtaracaktı.

psa imzası
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.