Şimdi Ara

Corsa yedek su deposu çözülemeyen sızdırma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler herkese, gidip orijinal GM yedek su deposu ve kapağı aldım ama şuanda da sanırım rekorlardan kaçırıyor, bunların orijinalini nerden satın alabilirim? Veya kelepçede mi problem var? nedir sizce? Herşeyi denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE694CFCD -- 22 Nisan 2017; 21:25:24 >

• Güncel
  • Sürekli kaçak varsa basınç fazla olabilir hortumlara bakın şişme varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Sürekli kaçak varsa basınç fazla olabilir hortumlara bakın şişme varmi

Hmm o fazla basıncı hangi parça yapabilir hocam? devir daim pompası mı
  • O basıncı conta yanması yapar kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

O basıncı conta yanması yapar kardeş.

hocam arabayı çalıştırıyorum biraz kullanıp yerine koyuyorum bikaç saat sonra geldiğimde aşağıda çeyrek çay bardağı kadar su birikintisi olmuş oluyor turuncu antifrizli su. conta mıdır kesin
  • Kabın içinde basınç var mı önemli olan bu. Gaza bastığında radyator hortumları sertleşiyor mu ? Kabın içinde basınç olması conta yanmasının bir belirtisidir. Senin problemin Basit bir kelepçe arızası da olabilir. Sen basınç neden olur niye sormuşsun ben onu cevapladım. Hortumları kelepçeleri bi değiş tekrar dene bence. Birde opellerde genelde oyle kelepçe olmaz orjinal mi o kelepçe?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracımda Su Eksiltme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Buji de Su Toplanması Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havasını alın ilk önce . Araç ısındıktan sonra bakın bi hortumlarda şişme var mı
  • hocam çözebildiniz mi sorunu ben yedek kapağını değiştirdim febi marka aldım ama yedeğin üstü yine damla oluyor 3 4 damla

• quote:

Orijinalden alıntı: thumt

hocam çözebildiniz mi sorunu ben yedek kapağını değiştirdim febi marka aldım ama yedeğin üstü yine damla oluyor 3 4 damla

Adam arabayı 50 kere satmıştır, bende de aynı sorun var ben komple su deposu getirtiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel pismanliktir

• Hocam su seviyesi sanki bir tık yüksek bende azalttım bakalım birkaç gün böyle deneyeyim ne olacak. Siz de yedek depo kapak değişimi ile çözerseniz yazar mısınız rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: thumt

Hocam su seviyesi sanki bir tık yüksek bende azalttım bakalım birkaç gün böyle deneyeyim ne olacak. Siz de yedek depo kapak değişimi ile çözerseniz yazar mısınız rica etsem

Yazarım ama kapağı değil tamamını değiştiriyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sorunumu çözdüm yedek üzerinde birkaç damla su oluyordu ve yedeğin ortasında birleşme yerleri su oluyordu. Orjinal yeni yedek depo aldım ve eski orjinal kapağını taktım şimdilik sorun çözüldü hiç terleme damlama yok artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.