klavyem, farem, kasam, ramim, ssd'm, psu'm, rgb fanlarım, sıvı soğutmam hepsi corsairden bu zamana kadar en ufak sorun yaşamadım. |
Corsair beni asla yanıltmadı (2. sayfa)
-
-
Ürünleri çok iyi ama yazılımları vasat. RGB'yi tamamen kapatmama rağmen ram ve klavye durduk yere rastgele renkte yanıyor. Benim de bir ara Corsair'ın sattığı ürün yelpazesindeki tüm ürünlerim Corsair'dı; ama yeni sistemimde yavaş yavaş ASUS'a geçiyorum, sadece klavye ve RAM kaldı.
-
Yav corsair'i de kötüleyenler ne kullanıyor merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Corsair i kötüleyen ya corsair kullanmamıştır ya da corsair e ulaşacak parası olmadığı için kendini bu yönde kandırıyordur. Vengeance rgb pro 3200 mhz Ram kitlerini özellikle 3866 mhz de 1.63 volt ta 20 aydır kullanıyorum, özellikle bozulsun da yenisini alayım dedikçe bozulmamak için inat ediyor. 5000D kasasından bahsetmeye de gerek yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corsair üretici değil bu farkı bilmek lazım
İntel silikon çip anakart vb her şeyi üretebilecek kapasitesi var hem dizayn hem de fabrikasyonu var
amd dizaynı var ama başkasına ürettiriyor
msi ekran kartında ise nvidia dan aldığı ile kendi board dizaynını ve üretimini yapıyor anakartta kendi üretimlerini yapabiliyor
birde en son basamak üreticiler var corsair gibi bunlar üretimi de kendi yapmıyor sadece marka ile satıyor manavın al sat yapması gibi aslında o nedenle tek şeyleri müşteri memnuniyeti
samsung ramde kendi çipini kullanıyor mesela ama corsair onu alıp satıyor sıvı soğutma desen asatek tarzı satıyor kendisi marka sadece samsung gibi firmalarla karşılaştırılamaz üretim kapasitesinde ürettikleri her şey çinde taşeron bir fabrikada kolay üretilebilen şeyler ben elli bin tane kasa yada psu yada sıvı soğutma vb. ürettiricem param var deseniz siz de çinde bir fabrika bulup ürettirebilirdiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 17 Nisan 2022; 14:48:27 >
-
Corsair rma efsanedir yıllar önce aldığım kulaklık arızalandı bana dedikleri kulaklığa zarar verin resmini yollayın yenisini yolluyalım corsairi tek geçerim.
-
Kendi kendine mikrofonu bozulup degisim cihazinda da birebir ayni sorunu yasayip en sonunda kirilan HS35 kulakligindan sonra Corsair mi? Asla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah Allah bu kadar kişi corsair güzellemesi yapmışta ben demekki corsair k70 klavyeyi evganın rma sına şikayet etmişim demekki beni hiç sallamadılar.
K70 in 2 yıllık garantisi bittikten 3 ay sonra sadece yeşil ve mavi ışık vermeye başladı. TR servisi garanti süresi dolduğu için birşey yapamayacağını söyledi. Ellerinde klavyenin anakartı bulunmuyormuş arıza belki led kontrolcüden belkide anakarttan olabilirmiş.
Durumu corsair e yazdım TR servisiyle olan diyaloğu anlattım bana klavye için firmware dosyası yolladılar klavyeyi resetleyin dediler. Resetledim ama düzelmedi. Sonra klavyenin faturasının ss ini istediler, yolladım. Gelen cevap: klavyeyi resmi satıcıdan almışsınız ama garanti süresi dolduğu için yapacak birşey yok.
2k değerinde klavye o firmware den sonra kendi kendine durup dururken rastgele tuşlara basmaya başladı.Tekrar resetledim yine düzelmedi. Rgb ışık diye yaptığım şikayet klavyenin komple bozulup elimde patlaması ve akabinde çöpe gitmesiyle son buldu.
Ha evet corsairi kötüleyenler ya hiç corsair almamıştır ya da fakirdir dimi.
-
2020de itopyada 4000x kasa aldım. kasanın yan camında çatlak mevcuttu. Durumu itopyaya anlattım mail yazdım hiç cevap gelmedi telefonla aradım cevap servisiyle iletişime geçin oldu. Sonra penta vs iletişime geçmeye çalıştım 1 tane bile dönüş olmadı reziller sizi. En son rma fotoğraflayıp mail attım 1 saat sonra yaşamış olduğum deneyim için üzgün olduklarını gerekli parçanın tarafıma ulaştırılması için açık adresimi istediler. Adamlar taa amerikadan ups kargo ile ve burası çok önemli! VERGİSİ kendileri ödemiş şekilde tarafıma 4 günde kocaman yan panelin camımını mükemmel paketleme ile yolladılar. Paket o kadar sağlamki uzaydan atsan yere düşse kırılmaz. Bu hareketlerinden sonra klavye mouse güç kaynağı fanlar herşeyi corsair tercih etmeye çalışıyorum
-
O nasıl oldu yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ömür boyu garanti olayı var ya. Bende dedim markanıza çok güvendim faturayı atmışım kabul ettiler. Her zaman olur mu bilemem 🤣
Işte bu yüzden yurtiçi garantili ürün almıyorum. Zaten bir işe yaradığı yok, bir de üstüne sırf onun için para veriyorum
Corsair'i çok severdim, ta ki k68 klavyenin bir kaç tuşunda çift basma sorunu yaşayana kadar.
Ücretiyle dahi 3-4 tane switch yollamadılar.
Diyeceklerim bu kadar, bir daha asla dokunmam bu markanın ürünlerine.
Marka fanboyu olmaya hiç ama hiç gerek yok, ben bir tüketiciyim ve aldığım hizmetten,üründe memnun olmadığım zaman o markayı kullanmayı keserim.
-
Merhaba help.corsair.com buradan ticket açmanız gerekiyor. Zaten en geç 1 gün içinde dönüş yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMIGAMania -- 17 Nisan 2022; 17:35:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyiymiş valla ya:)
-
Ben de sıvı soğutma ve bracket konusunda çok minnetarım.
Logitech'in de allah belasını versin onu ekliyim.
-
4000x kasam için, airflow mesh ön panel bulamamıştım, iletişime geçerek durumu anlattım ücretsiz olarak tarafıma sıfır maliyet ile gönderdiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X