Şimdi Ara

Counter Source Netten Nasıl Oynanır (Free) Yardımmmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
58.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:Source Oyununu Açıyorum.. 1-2 server denedim ama protocolle iLgiLi ßi$eyLer dedi..ßendeki client 5 mi$..client 7 lazımmı$..
    yada connection failed after 4 retries dio..

Bunlar Ne Anlama gelio ?
    Free serverları nerden bulaßiLirim ?
    Client 7 yi nerden bulaßiLirim?
    Oyunu nasıL oynayaßiLirim?

Yardımlarınız için $imdiden te$ekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabragan -- 30 Nisan 2006; 18:51:32 >

• free olarak oynayamazsın
    steampowered.com dan bir steam acc alacaksın ve steam.exe kurucaksın acc a 25 ytl verdikten sonra sana verilen accaounla steam serverlerinden source çekeceksin boylece oynayabilirsin
  • Non Steam ServerLar faLan yokmu ya... iLLa wercez mi yani 25 ytL :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: airduncan

free olarak oynayamazsın
    steampowered.com dan bir steam acc alacaksın ve steam.exe kurucaksın acc a 25 ytl verdikten sonra sana verilen accaounla steam serverlerinden source çekeceksin boylece oynayabilirsin

niye oynayamasın ya. neyse dostum digitalzone diye bir sistem var. steamle falan uğraşmıyorsun. bak bu siteye üye olhttp://webportal.farvista.net/index.php forum bölümünde neyi nasıl yapacağın anlatılmış.o hatayı almanın nedeni ise server'ın versiyonu ile senin versiyonun uyuşmaması.şu an update 10 var en son olarak. eğer o update'leri de yaparsan oynayabilirsin.

• bilmem..:)
  • Bende anlamadim su upload olayini yapioz yapioz giremioz orjinal key almak lazim illa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S4gaciouS -- 8 Mayıs 2006; 19:50:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

quote:

Orjinalden alıntı: airduncan

free olarak oynayamazsın

niye oynayamasın ya. neyse dostum digitalzone diye bir sistem var. steamle falan uğraşmıyorsun. bak bu siteye üye olhttp://webportal.farvista.net/index.php forum bölümünde neyi nasıl yapacağın anlatılmış.o hatayı almanın nedeni ise server'ın versiyonu ile senin versiyonun uyuşmaması.şu an update 10 var en son olarak. eğer o update'leri de yaparsan oynayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alla alla ne patchi ya ne gerek var bunlara. Gerçi benim orjinal acc var ama . Non steam için de bu kadar uğraşmaya gerek yok ki. Ben steamin bütün younlarını steamin kendi sunucularından çekebiliyorum. Amma uğraşıyorsunuz haa eheheh Çekip non steam server bulup dalacaksınız bu kadar. Aha da örnek resim neler çekmişim bir bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obediah -- 10 Mayıs 2006; 12:27:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: obediah

alla alla ne patchi ya ne gerek var bunlara. Gerçi benim orjinal acc var ama . Non steam için de bu kadar uğraşmaya gerek yok ki. Ben steamin bütün younlarını steamin kendi sunucularından çekebiliyorum. Amma uğraşıyorsunuz haa eheheh Çekip non steam server bulup dalacaksınız bu kadar. Aha da örnek resim neler çekmişim bir bakalım ...

steam..ck kullanıyosun da ondan. belki arkadaşın yüklediği digitalzonundur.ya da cd'den falan kurmuştur. bir şey soracam sen onunla oynasana.com'un sunucularında ya da herhangi bir türk server'ında source oynayabiliyor musun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 10 Mayıs 2006; 15:35:35 >

• Aslında bununla hiç cs source denemedim. Zaten orjinal acc var bende üstte de yazmıştım. Onunla giriyorum source a. Ama 1.6 , czero, dod gibi oyunlara girmiştim sanırım. Onlarda non steam olabilir tam emin değilim. Ama 1.6 nın orjinal sunucularına da girdim gibi hatırlıyorum bir zamanlar. Genelde non steamlerdeyim. Zaten pek 1.6 felan oynadığımda yok. Ati ekran kartım yandı garantide. Şu an gf2 mx le takılıyorum o yüzden 1.6 çekip oynamak istedim. Sourcuyum. Bunları sadece tek oynamak için çekeceğim. Yani şimdi sin episode, ve Hl2 episode one çıktı onları çekip oynamak için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obediah -- 11 Mayıs 2006; 11:18:09 >
  • Bu oyunun online için beleşi yok mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

Bu oyunun online için beleşi yok mu?

Online olarak CS 1.6 , CS 1.5 veya CS source oynama imkanınız var ücretsiz olarak non-steam paketleriyle
  • css bnim bildiğim kadarıyla hamachi ile oynanıyor. hatta ben oynadım bile güzeldi.
  • Orjinal alın işte. O kadar kampanya yapılıyor. 8 Ocak'ta almıştım 10 TL'ye hala oynuyorum. Ne bir sorun var ne de bir eksiklik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.