Şimdi Ara

(Çözüldü) Volvo s60 2006 model ön taraftan gelen yay gıcırtısına benzer ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Volvo s60 2006 model aracimin sol ön teker kısmından bir gicirti sesi geliyor.
    Yalniz bu ses sağa dönüşlerde epey geliyor ve cok nadir sola dönüşlerde arac yavasken oluyor. Normal 20 km yi gecince yok. Durduğum yerde de direksiyonu saga cevirdigimde tam sona gelince gıcırtı sesi geliyor. Direksiyon az cevirince ses yok.

Bu gicirti paslı yayın sıkıştığında çıkardığı sese benziyor.
    Bu ses yağmur yağıp da alttan su yediginde temizlendiginden olsa gerek azalıyor.
    İlginize teşekkür ederim.

Mesele çözüldü rotlarla amortisörle alakasi yok. Sorun direksiyon dayama burcundaymis. Usta çırağa 2 parmak gres yağı sürdürdü gecti gıcırtı. Direksiyon tam sona dayandığında birbirine değen 2 parca arasina sürdüler yagi. Basina gelen olursa diye foto ekledim.zaman zaman yaglamaj gerekiyormus bunu. Basit bir islem kendiniz yapabilirsiniz.

Anlasilmasi icin direksiyonu tam sola cevirip ön iç kisimdan cektim fotoyu.

(Çözüldü) Volvo s60 2006 model ön taraftan gelen yay gıcırtısına benzer ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papa-midnite -- 10 Haziran 2017; 16:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• z rot tırtlatmış gibi görünüyor.
  • Benim de aklima o geldi

• Daha önce bu şikayetle gittim ama bir sey yok dediler. Direkt z rot mu degissem acaba. Ankara da bildiginiz iyi bir volvo servisi var mi? Tabi fiyatları makul bir yer daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Auris Cam Tavan'dan Gelen Ses
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.