Şimdi Ara

CPU % 100 yardım bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bilgisayar cpu % 100 kullanıyor.
    Özellikle tarayıcıyı açtığımda,her hangi bir program açtığımda.

• Görev yöneticisinde hangi programın CPU yu ne kadar kullandığını görebilirsin. Bana göre Aynı zamanda virüste yemiş olma olasılığın var.
    Sorun ne zamandır var Örneğin 3-5 gündür böyle ise bir sistem geri yükleme belki kurtarabilir bu sorunu ?
  • format atmıştım dün, formattan önce de vardı, hala var. şu an tarayıcı açık olduğu için en çok kullanan o olarak gözüküyor cpu'yu
  • Bir yardımcı program ile CPU sıcaklığını ölçmeyi denemirsin ? Belki ne alaka diyebilirsin ama CPU sıcaklığının etkisi olacağını CPU üzerinde ki fanın yada CPU fanı arasında bulunan termal macunun yeteri kadar görevini yerine getirmemesinden şüpheleniyorum.
  • min 0C max 0C. sıcaklıkla da bi alakası yok sanırım.
  • Speccy Programı ile bakabilirmisin ? 0 çıkmaması lazım.

Birde Görev yöneticisinin Ekran görüntüsü print screen ile alıp buraya ekleyebilir misin çalışan programlar neler bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okank93

merhaba arkadaşlar, bilgisayar cpu % 100 kullanıyor.
    Özellikle tarayıcıyı açtığımda,her hangi bir program açtığımda.

Harddisk'tede sorun olabilir.
  • sıcaklığı verdiğiniz programlama çözemedim, ne açıksa o yüksek kullanıyor olarak cpu'yu.

CPU % 100 yardım bekliyorum...
  • Bu resimde "browser.exe" diye bir program çalışıyor. onları bir kapatmayı dener misin ? Normalde iexplorer, chrome.exe olur internet tarayıcıda. browser.exe diye bir program yuklemediysen sorun bu. bazı yerlerde browser.exe için trojan diyor. Görev yöneticisinden dosyayı kapatmaya çalış. Kapanıyor mu ve CPU düşüyor mu ?
  • yandex kullandığım için browser.exe çalışıyor.
  • yanex yerne chrome deneseniz ?
    birde tarayıcının kullandığı işlemci/ram durumu açılan siteye göre değişir sitede flash / java ierik çoksa tarayıcının sistem belleği kullanmasıda o kadar artacaktır. chrome ile birlikte 4dßlock (4yerine a ß yerine b yaz) eklentisini kullanmanızı önerirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxCooLxXx -- 19 Ocak 2013; 1:38:44 >
  • Tüm kullanıcıların işlemlerini göstere tıklayıp fazla gördüğünüzü araştırınız. Gerekirse buraya ss koyun yardımcı oluruz. Bende de benzer sorun var.
    Tüm kullanıcıların işlemlerini göster dediğimde başlangıçta windows update olarak tanımlanan işlem %0 olarak çalışıyor yarım saat sonra %100 e doğru çıkıyor ve bir anda pc yi kilitliyor o yüzden bende pc yi her açışımda onu sonlandırıyorum.
  • flash ile sorun var sanırım. video falan izlediğimde 100e kadar çıkıyor cpu 5 dakika sonra sadece video açıksa yavaş yavaş düşüyor.:/
  • daha önce benimde bu şekilde sorun vardı virüs'den kaynaklıymış tarayıcı dosyalarını sildim virüs taraması yaptım şuan rahatım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.