Şimdi Ara

Cpu fan değiştirdim pc açılıyor ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fanı değiştirmeden önce bilgisayar çalışıyordu ama arada işletim sistemi hatası felan veriyordu açılmiyordu azıcık ilerliyordu kapanıyordu veya hiç ilerlemiyordu

Sonra bilgisayarda takıldım fanı değiştiricem fark edicekmi diye derecesine baktim sonra kapadım fanı degiştirdim bilgisayarı açtigimda açilmiyordu

Ramler 2 slotlu 2 sinide tek tek denedim

Ekran kartını onboard ile başka bir ekran karti ile denedim yine açilmadi

Monitör de sorun yok laptop dan denedim çalıştı

**Birkeresinde de böyle olmuştu arkadaştan ram alıp denemiştim yine de olmamıştı sonra bilgisayarciya götürdüm ram yanmış dedi ben garantiye götürücem dedi bende tamam dedim daha sonra almaya gittiğimde garantisi bitmişdedi yanmış rami geri istedim bana farkli ram verdi itiraz edince çalişan başka marka 2 gb ram verdi bende daha fazla itiraz etmedim + 30 tl de para aldı format felan formatta yedeklemede yapmamiş o yüzden bilgisayarcıyada götürmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapabiliosan tum parcalari kasadan cikar disarda calistir bazen kisadevre olabiliyor bende dfi anakart vardi uzay montaj yapmadan kasa icinde calismiodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniyeceğim yazarim buraya

• furkan8810 F kullanıcısına yanıt
    ışık hiç yok mu? fanın kablosu sağlam mı? çalışıyor mu fan? dostum içindeki işletim sisteminin uefi desteği olan 7 olduğunu söylersen, bence daha yüksek bir işletim sistemi olan harddisk tak derim. belki bir ihtimal. ve laptop u sök derim ilk.
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Uzay kasa yaptım olmadı

Ama sorun çözüldü

İşlemci soketindeki pinlerden teki yamulmuş onu düzelttim oldu şimdilik çalışıyor fanı değiştirirken acaba işlemci felan mı oynadı o yüzdenmi gitti bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan8810

Uzay kasa yaptım olmadı

Ama sorun çözüldü

İşlemci soketindeki pinlerden teki yamulmuş onu düzelttim oldu şimdilik çalışıyor fanı değiştirirken acaba işlemci felan mı oynadı o yüzdenmi gitti bilemiyorum

neyse siz bulmussunuz gecmis olsun:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.