Şimdi Ara

CPU HIZINI 2.45 TEN 0.75 E DÜŞÜRÜYOR(TOSHİBA QOSMİO X70)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi ama 3 oynuyorum ultra ayarlarda 50 fps aldığım oyun birden 10 fps yedüşüyor ve oynanılmaz oluyor sonra bakıyorum görev yönetcisinden cpu hızı 0,77 hani ben bu laptopu alırken 3,40 a kadar cpu hızı diye okudum turboboost teknolojisi falan ama bizimkisi daha düşürüyor hızı anlamadım hani boşta olur sistem anlarımda oyun oynarken niye oluyor bu ? nasıl düzeltebiirim yardım lütfen (laptopu alalı 2 gün oldu virüs giremez orjinal oyun alırım sadece , oyun harici bişeyde indirmedim ayrıca kasperky ile tarattım)

• quote:

Orijinalden alıntı: HearMeNow

Başlıktada belirttiğim gibi ama 3 oynuyorum ultra ayarlarda 50 fps aldığım oyun birden 10 fps yedüşüyor ve oynanılmaz oluyor sonra bakıyorum görev yönetcisinden cpu hızı 0,77 hani ben bu laptopu alırken 3,40 a kadar cpu hızı diye okudum turboboost teknolojisi falan ama bizimkisi daha düşürüyor hızı anlamadım hani boşta olur sistem anlarımda oyun oynarken niye oluyor bu ? nasıl düzeltebiirim yardım lütfen (laptopu alalı 2 gün oldu virüs giremez orjinal oyun alırım sadece , oyun harici bişeyde indirmedim ayrıca kasperky ile tarattım)

oyunlar crackli iste normal. işlemci yükte değilken kendi hızını düşürür. fakat biraz daha düzeltmek isterseniz saatin ordaki pile basın. yüksek performansı seçin

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    oyunların hepsi orjinal dediğiniz pil de en yüksek performansa ayarlı ve işlemci yükteyken bu düşme oluyor anlamıyorum
  • Bu konuyu incelemenizde fayda var

AndryTR güzel anlatmış.
  • Denetim Masası/Güç Seçenekleri/Plan Ayarlarını Değiştir/Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir/İşlemci Güç Yönetimi/Buradan ayarla*
    *=Bilgisayarın hangi modda nasıl davranacağını düzenle hep yüksekte durursa sarjı çabuk biter hacı
  • Oyun oynarken ve işlemci yükteyken pc yi jarja katın çünkü laptop pil bitmesin diye otomatik olarak frekansı düşürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc herzaman şarzda ayrıca pilden en işlemci değerini en yükseğe zaten çektim o halde böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HearMeNow kullanıcısına yanıt
    en düşük diye de bi seçenek vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci çalışma ilkesi pilde %100 şarzda %100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.