Şimdi Ara

CPU Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CPU coşuyor. %50 lere çıkıyor! svchost.exe adlı programları sonlandırın yazısını okudum intarnette yaptım. Windows 8 işletim sistemi kullanıyorum ve bilgisayarınızda sorun oluştu hatasını aldım. Yeniden başlattığımda CPU %6 lara düşmüştü. Kurtulduğumu düşündüm ama bu sabah gene aynı problem var. Bilgisayarım henüz 8 ay 26 Günlük! Bilgisayarın yavaşlamasını sanırım bu yüzden yaşıyorum.6 GB ram ile 4 gb ramlık bir bilgisayardan daha yavaş performans alıyorum. Sanırım bir virüs söz konusu Avast programı ile bir tam sistem taraması yapsam yani önerirmisiniz ? Ne yapacağımı şaşırdım. Windows 8 'in doyaları yedekleyerek format atma özelliğini kullansam geçer mi?

Sorunuma yardımcı olabilmeniz için birde fotoğraf:
     CPU Sorunu

CPU Sorunu

• w8 aceleye gelmiş bir sistem.w7 ya da xp kur.Yok kurmam dersen advandec system care kur tarat .Bide orda oyun kipinde turboyu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

w8 aceleye gelmiş bir sistem.w7 ya da xp kur.Yok kurmam dersen advandec system care kur tarat .Bide orda oyun kipinde turboyu aç.

turbo derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le'ofduty -- 26 Ağustos 2013; 14:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: le'ofduty

quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

w8 aceleye gelmiş bir sistem.w7 ya da xp kur.Yok kurmam dersen advandec system care kur tarat .Bide orda oyun kipinde turboyu aç.

turbo derken ?

advandec system care kurarsan görürsün orda turboyu karıştır biraz

• elinde varsa link verirmisin bidre seneçeneklerdne windows 8 i yeniden kursam yani format atsam düzelirmiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.