Şimdi Ara

Crucial BX500 çalışmıyor. Vatan değişim iade yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Şu vatanın kdv indiriminde ssd almıştım. Marka model crucial bx500 240 gb. Bugün windowsu harddiskten silip ssdye yükleyecektim. Windows yüklemesi yaparken yeni birim oluşturmamız gerekiyor biliyosunuz bunu yapamadi ve yeni birim olusturulamiyor hatasi verdi. Neden diye uzun süre kafa patlattim. Dhde bir çözüme denk geldim. Çözümü denerken aşağıdaki fotodaki hatayi aldim. Araştırdım genellikle darbe alan çarpan sürücülerde oluyormus. Ssdyi alış tarihim 24.05,2019 , kargodan elime ulaşması 27.05.2019 yani daha 4 gün oldu. Kesin kargoda biseyler oldu bu ssdye. Her neyse yarın gidip değişim veya iade denicem vatanda. Bana bir öneriniz var mi takınmam gereken tavır konusunda falan. Biliyosunuz böyle firmalar tüketiciyi haksız çıkartıp paranin üstüne yatmayı çok severler. Kullanamadığım bir ürüne para vermiş olmak da istemiyorum.

Not : Ssdye windows yüklemeyince yeniden hddme yüklemeye çalıştım acaba flash mi bozuk diye. Sorunsuz yükledim hddye yani sikintinin ssdde olduğu kesin diyebilirim

Crucial BX500 çalışmıyor. Vatan değişim iade yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayıplı mal göndermiş 14 gün iade süreci var değişmek zorundalar servise falan gönderelim falan derlerse falan kabul etme zaten tamiri yok bumların tavrını koy 4 günlük mal olmadı gider tüketici hakları mahkemesine verirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selçux kullanıcısına yanıt
    Peki hocam çok teşekkürler. Servise hayatta yollamam sonra iade zamanini geçirecekler falan bir ton uğraş.

• internetten aldıysan arızalı oldugunu söyleme direk begenmedim de yolla yoksa servisin keyfini beklersin.

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Hasarlı ürün cayma hakkı kullanılarak geri gönderilir ve hasarlı olduğu tespit edilirse bu ürünü geri gönderen alıcının bozduğu iddia edilebilir. Ürün hasarlıysa mutlaka servise gönderilir ve incelenir, yalanlarla bu işten sıyrılmak mümkün değil.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Iyi sen öyle yaparsın 20 gün servis raporu beklersin Bu ürünü tüketici üretmedi sorumluluğunu alamaz eğer ürün arızalıysa ürünün sorumluluğunu alması gereken kişi ve kurumlar üreten üretici ve kârla satan satıcıdır,tüketici degil tüketici hizmet almak için bedel ödemiştir ve ödediği bedele karşılık gereken hizmeti alamazsa hiçbir sorumluluk üstlenmez. Ayrıca ürünü ilk satın aldıktan sonra bu ürün sana arızalı olarak ulaşmışsa bile servise yolladığında servisin kullanıcı hatası raporu tutup seni yeni aldığın arızalı ürünle başbaşa bırakmayacağı ne malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 2 Haziran 2019; 13:56:1 >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Eğer ürün garanti kapsamı dışında bir arıza içeriyorsa ve alıcı ürünü sorunsuzmuş gibi iade ederse bu hasarı alıcının yaptığı iddia edilebilir. Eğer ürün garanti kapsamı dışında bir hasarla sorunsuzmuş gibi iade edilirse ve bu hasara alıcının neden olduğu ispatlanırsa şahıs hakkında dolandırıcılıktan dava açılabilir. Teknik servis yanlış veya yalan beyanda bulunursa ve konu mahkemeye intikal ederse bilirkişi son noktayı koyar. Teknik servisin kasıtlı olarak yalan beyanda bulunduğu ispatlanırsa o servise dava açılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git güzel bi dille sakince anlat, orda bi kurmayı denesinler, gidip mağazadan aldıysan tabi. Yok internet üzerinden satın aldıysan, onlar her türlü servise gönderecek. Sen teslim ettikten sonra 14 gün bilmem 30 seni ırgalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 14 Haziran 2019; 11:26:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.