< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 17 Eylül 2020; 17:55:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cruze!! Kompresyon Testim Düşük çıktı
-
-
Merhaba.
Bu aracın motoru bu konuda zayıf, benzinde de Supap hasarı oluşabiliyor malesef.
Araçta fakir çalışma varsa bu süreç daha da kısa olabilmekte.
motor açmadan supap ayarı- düzleme gibi işlemler de yapılabiliyor. Araştırırsanız düşük maliyetle yapılabilir. Supap değişecek ise 2500 civarı masrafı çıkar diye biliyorum. Arada ağır bakım da çıkıyor. -
124'lükse normali 11 olması lazım. 9-11 de kabul edilebilir değer diye biliyorum. Değerler inanılmaz düşük çıkmış, aracın giderken stop etmesi lazım bu durumda. Ben güvenilir bulmadım testi.
Benim değerler 7.5-8-9-8 falanken araç belli ediyordu sıkıntı olduğunu. Oradan pay biçin derim. -
Testi yağlı ve yağsız iki şekilde yapması gerekir. Ayrıca değerler çok düşük, başka yerde tekrar yaptır derim. -
Çok absürt değerler bunlar. Başka bir yerde daha test edilmesinde fayda var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
4 bar sıkıştırma yapan bir motor yanmayı gerçekleştiremez bile, araba çalışamaz yani. Başka bir yerde tekrar yaptırın derim. -
Cruze mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
Merhaba.
Bu aracın motoru bu konuda zayıf, benzinde de Supap hasarı oluşabiliyor malesef.
Araçta fakir çalışma varsa bu süreç daha da kısa olabilmekte.
motor açmadan supap ayarı- düzleme gibi işlemler de yapılabiliyor. Araştırırsanız düşük maliyetle yapılabilir. Supap değişecek ise 2500 civarı masrafı çıkar diye biliyorum. Arada ağır bakım da çıkıyor.2.500 olsa gene iyi. Suan 4-5 binden bahsediyorlar
Zaten arabaya 13 milyar harcadım Ağır bakımı komple yaptım.. Yani yedek su deposundan Şanzıman yağına kadar hatta başıma bela açacak yağ soğutucu dişli seti gibi önemli parçalar bile değişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 18 Ekim 2020; 23:53:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz
124'lükse normali 11 olması lazım. 9-11 de kabul edilebilir değer diye biliyorum. Değerler inanılmaz düşük çıkmış, aracın giderken stop etmesi lazım bu durumda. Ben güvenilir bulmadım testi.
Benim değerler 7.5-8-9-8 falanken araç belli ediyordu sıkıntı olduğunu. Oradan pay biçin derim.Evet normalde bu değerlerde arabanın yürümemesi lazım. Ama testi yapan usta bunu şimdi anlamazsın kış gelsin araban zor çalışacak marşı geç alacak dedi. Ama şu sıralar titreme tekleme yokta arabanın çekişi düştü gibi. Yani 140 dan sonra araba baya ölü hele klimayı açınca daha kötü sanki 0-100 e 20 saniyede çıkıyor gibi. Yakıtı da biraz arttı. Aracı alalı 1 sene oldu 7.5- 8 lerde gezdiğm yolda şimdi 9-10 litre lerde geziyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 18 Ekim 2020; 23:55:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: jademugla
Cruze muKnk kötü araba değilde işte arabaya acotech motor koyarak yazık etmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 19 Ekim 2020; 0:1:29 >
Fiyatlar buralara çıkınca ülkemiz için kötü araba diye birşey kalmadı bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bujileri değiştirdiniz mi?
Kompresyon testinin bujilerle ne alakası var hocam ?
Konu sahibine :
Sayın hocam 4 bar kompresyon cidden aşırı düşük bir değer araçta yağ yakma varmı?
Şu araba da Motordan ne çekti be. LPG taktırıyorsun sorun. Taktırmadan biniyorsun yine sorun.
4 bar kompresyon ölü bir insana kalbi atıyor demek kadar saçma. testi bir daha yaptırın başka yerde
Opel = sorun
Kendin CS Motor conta testi yap 30 TL
MC Test olarak da var bu test
Würth de olur
Sorun bu aracın ağırlığına göre motorun zayıflığı bu arada h2023 e de 3 yıl kaldi sonra napcak Cruze sahipleri
Yaw hocam millet adı bile bilinmeyen 75-80 model otomobillere parça buluyor cidden 3 yılı kaldığına canı gönülden inanıyor musun ya hahaha
-
110 bindeki bir araçta bu kadar düşük olmaz dünyanın en adi aracı bile olsa olmaz olmuşsa motor yağsız kalmış hararet vs. yapmış olması lazım. Bence kesinlikle bir yerde daha ölçüm yaptırın.
Benzer içerikler
- aracın ticari geçmişi nasıl öğrenilir
- dikiz aynası kırıldı ne kadar
- araba bayileri pazar günü açık mı
- hararet yapan araba stop edilir mi
- çelik yama
- suzuki swift 2024
- passat 2022 fiyat listesi
- amperino resimleri
- 2024 renault clio
- byd shark
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X