Şimdi Ara

Cruze ls plus alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 38 bin butcem var. O fiyata en dolu, en temiz cruze alinabiliyor. Fakat arac konusunda endiselerim var. En buyugu piyasadan cekilmis olmasi dolayisiyla ikinci elinin zayif olmasi. Buna ariza cikartam bir arac oldugunun da soylenmesi cabasi. Performans olarak 124 bg liklerin yeterli oldugu doyleniyor. Sizin de goruslerinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

• Kardeş piyasadan çekilse ne olacak şu an ki Opel servisleri bakıyor hatta bir çok parçası Astra ile aynı diye biliyorum.Alınır bence o araba.F/P arabası.Birkaç kişi de vardı burada konusunu açmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Kardeş piyasadan çekilse ne olacak şu an ki Opel servisleri bakıyor hatta bir çok parçası Astra ile aynı diye biliyorum.Alınır bence o araba.F/P arabası.Birkaç kişi de vardı burada konusunu açmışlardı.

Ikinci eli konusunda bilginiz var mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: JacquesReverdi

quote:

Kardeş piyasadan çekilse ne olacak şu an ki Opel servisleri bakıyor hatta bir çok parçası Astra ile aynı diye biliyorum.Alınır bence o araba.F/P arabası.Birkaç kişi de vardı burada konusunu açmışlardı.

Cruze binilmelik bi araç.2. elde değeri malesef azalır.Zaten alacağınız fiyattan çıkarabilirsiniz bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesReverdi

quote:

Bende 2010 1.6 ls plus var ikinci elde cok rahat gidiyor, ilan koydugum anda millet saldırıyor resmen.

Bi sene önce bukadar canlı değildi ama suan heryer cruze dolu, millet geçte olsa degerini anladı.

Lpgde 10 11 litre yakıyor şehir içi 20 kuruşa denk geliyor yanılmıyorsam yakıtıda normal.

Servis dersen heryerde chevrolet ve opel servisi dolu, motor desen opel kasa desen astra zaten.İç mekan insignia nin yandan yemişi vs.

Ben olsam 38 bine 1.4t sunrooflu olan hb otomatik modeli alir tertemiz binerim beyaz rengi özellikle harika duruyor.

• ikinci el cruze arayan herkesin aracın ikinci elinden çekinceleri oluyor nedense. Bu durum biraz ironik değil mi? Yani birçok kişi cruze soruyorsa demekki ikinci elde ölü bir araç değil. Hala neden ısrarla bu aracın ikinci eli ölü gibi düşünülüyor anlamış değilim. Bu memlekette sıfır olarak hala 1.6 115 hp lik astralar, 1.2 75 hp lik cliolar i20 ler falan satılıyor. Hemde baya baya satılıyorken 124 hp lik bir aracın neden gitmez kaçmaz gibi düşüncelerine kapılıyorsunuz. Ayrıca bu araç atmosferik bir araç ve 10 - 11 litre yaktığı söyleniyor. Herkez bu yakıt rakamlarına "çoh yakiyir" tabiri yaparken kimse az önce saydığım atmosferik sıfır araçların yakıtlarına birşey söylemiyor. Atmosferik 1.6 araçların yakıt ortalaması bu arkadaşlar. Böyle bir ara alıp 3-4 litreyle gezen yok. Yani bu araç ta fazla yakmıyor demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 model Passat alinir mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu foruma sorarsan cruze alamazsın. Bana da neler demişlerdi almadan önce bindim beğendim aldım. 7 ay kullandım 22000 km civarı hiçbir sorun çıkarmadı lpg de 23 kr gibi yakıt tüketimi oldu şehir içi. Satarken de hiç zorlanmadım Ben Sport Yada Design Edition modellerini beğendiğim için sport plus almıştım gayet donanımlı bir araç tavsiye ederim
  • --Arac konusunda endiselerim var.
    --Piyasadan cekilmis
    --İkinci elinin zayif olmasi.
    --Buna ariza cikartan bir arac oldugunun da soylenmesi cabasi.

Bu kadar olumsuz düşünce var ise, o araca bakılmaz bile.
  • Belirtilen fiyata çok donanımlı ve temiz bir cruze alınabilir. 2. el'i zayıf, piyasadan çekildi, cruze çok yakıyor gibi yorumları yapanlar artık eskide kaldı. Eğer almaya niyetiniz varsa forumda çok geniş ve kapsamlı konular var araştırabilirsiniz.
  • Kesinlikle alınabilecek bir araçtır. Esc, 8 airbag ve ncapten 5 yıldız bile başlı başına alma sebebidir. Zor da olsa deawoo parçaları bile bulunabiliyorken bumlar 15 yıl daha parça sorunu yaşatmaz diye düşünüyorum.
    2.el konusuna gelirsek de zaten hak ettiğinden daha uyguna alacağınız için satarken de ucuza verirsiniz. Yine de alternatif olarak focus araştırın derim. Belki 2 yaş eski olur ama pazarı daha iyidir ve nispeten sorunsuzdur.

• Kuzende 2010 model var benzine katkı atmış benzinde kullanıyor denemek için aldım bende
    3viteste rampa çıkıyom broadway hırs yapmış rampada solladı beni gazı kökledim araba toparlamadı ama gidiyor işte

• Bencede alınır adamlar sadece avrupaya ve batı ve orta asyadan çektiler ellerini uzak doğu ve amerikada halen üretliliyor. dünya globalleşti artık zaten opel motoru ile aynı motor. 10 yıl sonra yedek parça temini bitecek ama ozamana kadar imkanlar iyileşir yada yurt dışı alışverişleri kolaylaşır ayrıca düşük km yüksel model dolu paketli bir araç varken neden daha fazla verip boş bir araç alınsın ki bu ülkede ne araçlar satılıyor o mu satılmayacak geçenlerde galerici arkadaşlara sordum cruze nasıl satılıyormu die adam en fazla bekleyen araç 1 hafta bekliyor diyor çünkü fiyatı uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.