Şimdi Ara

Crysis 3 oyuna girmiyor yardımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi Crysis 3 e giremiyorum windows çalışmayı durdurdu hatası veriyor

ne kadar crack denediysem deniyim oyuna giremedim
    2 saatten fazla süredir internette arastırıyorum herkez farklı bişey yazmıs
    hepsini denedim ama yinede çözüme ulasamadım bu sorun sizinde basınıza geldiyse
    çözüme ulastıysanız nasıl sorunu çözdüğünüzü yazarsanız cok sevinirim

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNeTiM -- 2 Şubat 2014; 21:56:00 >

• yardım lütfen...
  • Sorun oyunun korsan olmasında. Orjinal alın kurtulun, hem %100 Türkçe bir oyun.
  • aynen korsanda sorunlar car orjınal al keyfıne bakk
  • Heralde sistemin amd. Bende bu oyun orjinal olmasına rağmen çalışmayı durdurdu hatası alıyorum halada çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan Unlu

Heralde sistemin amd. Bende bu oyun orjinal olmasına rağmen çalışmayı durdurdu hatası alıyorum halada çözemedim.

evet amd. sorunu halledebilirsen nasıl yaptıgını söylersen sevinirim kac gün oldu hayla sorunu çözücek bişey bulamadım acaba 64 bit pc lerde acılmıyormu bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNeTiM

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan Unlu

Heralde sistemin amd. Bende bu oyun orjinal olmasına rağmen çalışmayı durdurdu hatası alıyorum halada çözemedim.

evet amd. sorunu halledebilirsen nasıl yaptıgını söylersen sevinirim kac gün oldu hayla sorunu çözücek bişey bulamadım acaba 64 bit pc lerde acılmıyormu bu oyun?

Valla bende anlamadım ya. 64 sistemim win 7 64 bit ultimate steam'dan aldım orj ama çalışmayı durdurdu diyip duruyor. Sende bulursan beni bilgilendirirsen sevinirim. Bende bi bakınayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Gta 5 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kardeşim ben bişey diyim ben 64 bit rahat açılıyo bölümlere girmiyo benim oyun orji değil benimki ama 64 bit çalıştırır orjiyse oyun
  • windows güncelleştirmeleri yükleyin derim ben size. bu microsoft un c++ programları windows ile beraber güncelleniyor. Çalışmayı durdurdu hatalarının çoğu windows un güncelleştirmeleriyle çözülüyor. Şahsen bende öyle olmuştu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.