Şimdi Ara

CS:GO Clan Oluşumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CS yi yıllardır oynayan biriyim. Yaşım 27. CS:GO için Steam' i olan en az 5 yıl Pro olarak CS oynanış maç ortamlarında bulunmuş kişiler ile clan oluşturmak istiyorum. Zaten gündüz iş güç olduğundan, bu işi hobi olarak yapan, oynadığında arkadaş ortamı ile oynamak isteyen, birbirimize saygı sevgi çerçevesinde davranacağımız bir ortam oluşturalım istiyorum. Amacım kesinlikle Clan olalım şehir şehir dolaşalım, para kazanalım değildir. Hoş bir ortamda profesyonel olarak bir ekip kurmaktır. Çalıştığım için akşam 8-12 arası oyuna girebiliyorum. Oyuna girdiğimde abuk sabuk insanlar 2 el kaybettikten sonra beni atın deyip yalvarmaya başlıyor. Oynamıyor vb. Bu durumdan sıkıldığım için 7-8 kişilik bir arkadaş ortamı oluşturmak istiyorum. Benimle aynı fikirde olanlar PM ile irtibata geçebilirler.

• Pm atıyorum.
  • biz 10-20 kişi sürekli 5vs5 matchmaking yapıyoruz.
    steam grubumuzhttp://steamcommunity.com/groups/CSGO-TRMM
  • Cs:Go Edinsem belki gelebilirdim ancak Cs:Go almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

Cs:Go Edinsem belki gelebilirdim ancak Cs:Go almadım.

Aldığında beraber oynayabiliriz. Eğer alırsan görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak.

Öncelikle Herkese Merhaba,

CS yi yıllardır oynayan biriyim. Yaşım 27. CS:GO için Steam' i olan en az 5 yıl Pro olarak CS oynanış maç ortamlarında bulunmuş kişiler ile clan oluşturmak istiyorum. Zaten gündüz iş güç olduğundan, bu işi hobi olarak yapan, oynadığında arkadaş ortamı ile oynamak isteyen, birbirimize saygı sevgi çerçevesinde davranacağımız bir ortam oluşturalım istiyorum. Amacım kesinlikle Clan olalım şehir şehir dolaşalım, para kazanalım değildir. Hoş bir ortamda profesyonel olarak bir ekip kurmaktır. Çalıştığım için akşam 8-12 arası oyuna girebiliyorum. Oyuna girdiğimde abuk sabuk insanlar 2 el kaybettikten sonra beni atın deyip yalvarmaya başlıyor. Oynamıyor vb. Bu durumdan sıkıldığım için 7-8 kişilik bir arkadaş ortamı oluşturmak istiyorum. Benimle aynı fikirde olanlar PM ile irtibata geçebilirler.

Aynı şeylerden bende çok sıkıldığım için bir grup kurdum,http://steamcommunity.com/groups/VeteranTR aslında çıkış noktam 30 yaş ve üzeri eski oyuncuları toplamak ve seninde dediğin ortamı sağlayabilmek istersen ekle beni steamden :)

• Ben arada oynarım ama public oynamam, ranked girecekseniz ekleyebilirsiniz +1 olduğunda davet edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burak. kullanıcısına yanıt
    merhaba bende yıllardır cs 1.6 oynadım go ya yeni geçtim hafta sonları girebiliyorum clan arıyorum yaş 27.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.