Bildirim
Cs:Go FPS Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben de sorunuza ek yapmak istiyorum belki bilen yardımcı olur:
FPS sorunu yok ancak oyunun ortasında tam çatışmaya vs girecekken takılıyor bir anda 2-3 saniyeliğine ve ölmüş oluyorum. Sebebi ne olabilir? Notebook üzerinden oynuyorum driverler güncel, win10, i7, 16 GB ram ve GTX 950m ekran kartım var yani sorun olmaması gerekiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fps düşmesinin birden fazla sebebi olabilir ama özellikle laptoplarda en büyük etken pcnin ısınması oluyor. Fan devreye girerken anlık fps düşüp sonra tekrar yükseliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fps düşüşünden ziyade takılma hocam bu oyun kaynaklı gibi ses de takıldığı yerde tekrarlıyor. Ör: Müzik raaaa diye gidiyor diyelim bir anda ra-ra-ra şeklinde takılıp tekrarlayıp devam ediyor müziğe. Nispeten iyi özelliklerde yazdığım laptop farketmişsinizdir. Bilemedim kill kaybediyorum acayip canım sıkılıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Takılma deyince aklıma 2 şey geliyor.
1.si işlemcide ya da soğutucu fanda bir sıkıntı var.
2.si ise virüs..
Aynı sorun bende de var. Benim bilgisayarım masaüstü ve iyi özelliklerde çözüm bulamadım...
Hayır hiç ısnmadığı anda kasıyor pc.Yani fan devrede değilken. -
Hydra güncellemesini daha yapmadım.Yani yapmadan önce yazdım bu konuyu.YaniHydra'dan olcağaını düşünmüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X