Şimdi Ara

CS GO ilginç ping sorunu (İp değişince çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs go da 180 200 sabit ping alıyorum dalgalı falanda değil bildiğin sabitlenmiş rekabetçi oynuyorum seçim ekranında en iyi ping değeriniz 180 falan yazıyor ama lol de 70 ping alıyorum sabit speed test yapıncada oldukça düşük bir değer çıkıyor yani sorun ya cs go da yada uydunet yurtdışı çıkışlarında bu sorunu yaşayan varmı ? konum ankara çok çok nadir olsada 100 120 pingli servere düşebiliyorum kabul edilebilir ping oranını 80 yaptığım halde böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 26 Ocak 2017; 22:18:27 >

• Ben 60 ms aliyorum cs go da izmirdeyim .ip degisim talebinde bulunabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcfreakky M kullanıcısına yanıt
    hocam dün saat 12 buçuk sularında gene 200 ping vardı ama saat ilerledikçe 1 buçuğa doğru geliyordu 80 lere falan düşmeye başladı sorun galiba internetten kaynaklanıyor ben bir mail atıp ip yi değiştirteyim en iyisi reset atarak değişmiyor malum
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    hocam ip yi değiştirttim bi reko girdim 70 80 falandı ping sanırım düzeldi gibi speed testte türk telekom olarak gözüküyordu zaten internet düzelince tekrar türksat kablo oldu
  • 50-60 arası değişiyor. biri upload mı yapıyor evde acaba :D konumunu neresi ?
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    ip değişimi istedim değiştirdiler sorun çözüldü
  • Kaç ping alıyorsun şimdi? Ben mesela csgo da 100 ping alıyorum ortalama ama diger oyunlarda 60 70 ile oynuyorum. 195.x ile baslayan ip adresi mevcut sizdeki nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 gündür bende de aynı sorun var.Aradığımda bölgede bir problem olduğu ekiplerin çalışltığını söylediler fakat halen değişen bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

3 gündür bende de aynı sorun var.Aradığımda bölgede bir problem olduğu ekiplerin çalışltığını söylediler fakat halen değişen bir şey yok.

Hangi bölgedeymiş hocam sorun?
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    24 le başlıyor ip şimdi 45 50 pingle oynuyorum servere bağlı 1 kere 70 80 pingim vardı ama genelde sıkıntım yok ip değişince kökten çözüldü
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Maslak-Sarıyer bölgesi şuanda ip değiştirmeme rağmen cs go 200 den aşağı ping olmuyor
  • Genel bir sorun var superonline da da durum farklı değil
    CS GO ilginç ping sorunu (İp değişince çözüldü)
  • DemBabus D kullanıcısına yanıt
    speed testte iss ne yazıyor türk telekommu ? büyük ihtimal dandik ip verilmiş size yine
  • Turksat yazıyor hocam
    Daha önce defalarca değiştirdim ping'den dolayımıdır diye superonline oldu türk telekom oldu turkcell oldu fakat değişen birşey olmadı.
  • DemBabus D kullanıcısına yanıt
    ozaman bulunduğun yerdeki altyapı iyi değildir
  • 1 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı yoktu 39 Ping alıyordum doğu avrupa serverlarına
  • Nasıl değişim istedin , hangi adrese mail attın yazar mısın ?
  • hocam cmd ye girip "tracert google.com" yazar sonra da sonuçları atar mısın rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 26 Ocak 2017; 23:58:56 >
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    benmi ? 2-3 tane timeout falan dedi zaten sıkıntı yok bende ya
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    online işlemlere yarın sabah 10 ile akşam 6 arası destek çevrimiçi yazar sağ altta ordan online desteğe bağlan ve ip mi değiştirmek istiyorum de bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.