Şimdi Ara

CS:GO'ya yeni başlayacğaım yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni başlamayı düşünüyorum.

Steam'e girdiğim zaman 3 farklı paket seçeneğiyle satın alabildiğimi gösteriyor şuan hatta indirim var ben hazır almışken 34 liraya tüm oyunların açık olan paketi satın almayı düşünüyorum.

Mantıklı mı sizce yok sa 12 liralık yeter mi .

Sanırım çıkan kutulardan silahları sattıktan sonra tl hesabında birikiyor Bu tl ile hesabımıza havale /eft tarzında birşey oluyormu ?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

• 34 tl ye Valve nin tüm oyunlarını alıyorsunuz. Sadece cs oynarım derseniz bile 12.25 cs complete pack alın 1.6 ve source da var yanında.

Steam xüzdanındaki parayı sadece steamden harcıyorsunuz ama başka yöntemlerle bu parayı nakite çevirebilirsiniz. Mesela 7.20 ye oyın içinden abahtar alıp 5.5-6.00 tl arası nakit paraya satabilirsiniz. Yada oyun alıp nakite satmak gibi vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vs go başladım.Cs complete alın 5 oyun 12.25Tl.Cs go da dahil.Oyun çok güzel baya sarıyor üstüne arkadaşlarını da bul tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum.

Steam de cs go için yorumları okuyordum da herkes rusça olmasından şikayetçi oyunun dili rusça mı benim gördüğüm videolar da ingilizce vs var.

Oyunu oynayanlardan dolayım rusça deniyor acaba ?
  • Cs go türkçe dil desteği mevcut. Senin bahsettiğin şey rekabetçi yada diğer bölümlerde cs go oynarken yabancıların çoğunun rus olması. Buna çokta takılmamak gerek. Zaten kullanılan terimler ortak dilde short, tunnel, long, t base, ct base, A, B, telsiz konuşmaları vs gibi. Her türlü anlaşırsın gavurlarla.
  • Ertuğrul diriliş veya dombra açıyorum ben csgoda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyka blade ve idi nahui terimlerini bize öğreten cs go dur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ceza4635 kullanıcısına yanıt
    cyka blade nedir abicim, öğretmişte yanlış öğretmiş cs sana. asılı cyka blyaddır ve okunuşu suka blettir. doğru düzgün öğrenin rusça küfürleri yarın bir gün lazım olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Stones

cyka blade nedir abicim, öğretmişte yanlış öğretmiş cs sana. asılı cyka blyaddır ve okunuşu suka blettir. doğru düzgün öğrenin rusça küfürleri yarın bir gün lazım olacak

yazılışını bilmiyorum :D önemli değil zaten mikrofonla böğürerek suuka bleyd demesi daha hoş :D
  • SUUUUKA
  • Rusça öğrenme simülatörüdür solo oynarsan ama arkadaşlarınla girersen keyifli baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sintoistpapaz -- 5 Mart 2016; 9:03:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.