Şimdi Ara

CS’yi bırakmak ist

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta gördüğünüz gibi CS’yi bırakmak istiyorum.Fanatik bir csciyim bilgisayarım olmadan önce bile çoğu cs go e spor maçlarını izliyordum.Cs2 ye başladıktan beri ise çok kötü oynadığımı,sürekli 2,5k 3k eloda süründüğünü farkettim (hedef 15k idi) ve gerçekten beni çok üzdü(ilk defa oynamıyorum bundan önce csgo,source oynamışlığım var).Bu nedenle hedeflediğim plana ulaşamayınca boşa çaba sarfettiğimi farkettim.Bu nedenle CS’yi bırakmak istiyorum,gelecek seneye planladığım üni sınavına çalışmayı istiyorum veya kafa dağıtmak için pcyi açtığımda csyi açmamak istiyorum.Ne zaman böyle desem kendimi 1dk sonra ya csde ya da herhangi bir esl köy takımı turnuvasını izlerken buluyorum.Oynamadığım zaman hep bi yanım eksik hissediyorum kafayı o şekil takmışım bu boş oyuna.Bu laneti bırakmak için her türlü önerinize açığım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eliazvv -- 30 Ocak 2025; 23:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para kazanmanın bir yolunu bulamazsan hayatının ilerleyen kısmında sefalet içinde yaşayacağın gerçeğini yazılı hale getirip monitörüne as.

para kazanabilmek için de ilgi ve becerilerine göre okul bitirmek midir meslek öğrenmek midir neyse artık ona motive ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent EE vs CS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.