Şimdi Ara

CUBOT S308 TELEFONUMA ROM ATTIM HİÇ AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çinden mtk 6582 Cubot s308 aldım. Üzerinde 4.4.2 vardı needrom sitesinden flash tool ile 4.2.2 yükledim ve telefon bir daha açılmadı. Hiç tepki yok. Şuan flash tool ile telefonu bataryasız takıp ses açma ve güç düğmesine bastığımda flash tool ile %100 kırmızı oluyor ve işlem devam etmiyor. Aygıt Yöneticisinde bulunan bağlantı noktaları altında "İletişim Bağlantı Noktası (COM5)" şeklinde gösteriyor. Fakat ses açma ve güç düğmesinden elimi çektiğim zaman kayboluyor. Normal bataryalı bağladığım zaman pc telefonu hiç görmüyor. SP FLASH TOOL İLE ROM YÜKLERKEN RESİMDEKİ HATAYI ALIYORUM. Ne yapabilirim bana yol gösterebilir misiniz.

CUBOT S308 TELEFONUMA ROM ATTIM HİÇ AÇILMIYOR

• SORUN ÇÖZÜLDÜ. TELEFONU "6.cadde" İSİMLİ ARKADAŞA GÖNDERDİM SAĞOLSUN BOX İLE SORUNU HALLEDİP TEKRAR BANA GÖNDERDİ. GÜVENİLİR BİR ARKADAŞ TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİSİNE.
  • hocam bende yeni aldım root ve imei nasıl atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuis -- 5 Aralık 2014; 11:21:03 >
  • merhaba cubot s308 var 4 adet aldım 2 adetine rom sorunsuz attım ama diğer 2 telefona pc bağlayıp bataryayı cıkarsamda taksamda hiçbir şekilde rom atamadım bunun çözümü yada böle bir sıkıntıyla daha önce karşılaşan varmı yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar 2 telefona başarılı bir şekilde rom attım sadece elimde bulunan diğer 2 telefona rom atamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulinx

merhaba cubot s308 var 4 adet aldım 2 adetine rom sorunsuz attım ama diğer 2 telefona pc bağlayıp bataryayı cıkarsamda taksamda hiçbir şekilde rom atamadım bunun çözümü yada böle bir sıkıntıyla daha önce karşılaşan varmı yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar 2 telefona başarılı bir şekilde rom attım sadece elimde bulunan diğer 2 telefona rom atamıyorum .

Cihazlar aynıysa eğer diğerlerine rom kurarken format+ Flash seçeneğiyle at Flash tooldan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.