ortalamasi benden dusuk ya da yuksek staj tecrubesi benden fazla ya da az olan arkadasima iyi yerlerden teklif geliyor 2 senedir basvuruyorum bana hic teklif gelmiyor. bu teklifleri rastgele mi atiyolar neye bakiyolar? neyi yanlis yapiyoz |
cumhurbaskanligindan neye gore staj geliyor
-
-
xD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karieyr kapisi beni kara listeye aldi herhalde surdan teklif almadan uniden mezun olucam
-
2024 Türkiye Cumhuriyeti Yerel Seçimlerinde oy verdiğin siyasi partiye bakıyorlar. En soldaki siyasi partiye oy vermediysen kabul alma ihtimalin çok düşük. Eğer en soldaki partiye oy verdiysen özelden bana oy verdiğin 3 pusulanın resmini at, sana yardımcı olayım. (ciddi) Ayrıca İTÜ okuyorsun. Muhtemelen staj giren arkadaşların kopkoyu AK Partili. Sen de girersin yani. Tek yapman gereken özelden ampüle basılmış 3 pusula
-
Puanları karşılaştır?
-
Zar atıyorlar ama hileli olanından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu soran adam üni okuyor iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye hocam cevabın doğrusu nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsimden belli değil mi nasıl alındığı. Absürt bir soru olmuş.
-
teklif gelen arkadaslarım ne akpli ne de torpilli. puanı benden dusuk olup teklif geleni de gördüm. bu bana tuhaf geliyor.
-
Ne okuyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İTÜ Matematik Mühendisliği okuyor.
-
Sana torpil yapayım o zaman. Sana özelden atacağım numaraya durumu izah et, sana yardım eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X