Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
41.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda bir görevde Türkiye'ye gelen toz fırtınası vs gibi bir haber çıkıyor radyoda. Orada doğudan gelen toz fırtınasından bahsediyor ve zaten intihar savaşçıları var falan gibi bir şeyler geçiyor. Bence Türkiyeye gelen suriyelilerden veya terör örgütleri ile ilgili bir mesaj veriyor. Kum fırtınası ne alaka niye böyle bi haber yapıyorlar. Birde görseli koymuşlar kum fırtınası türkiyenin tam doğu tarafını kapatmış. Hani bölünmüş haritalar var ya onun gibi. Bulursam ekleyim. Dün oynarken radyoda duyunca şok oldum. Birde bir dükkanın televizyonunda görmüştüm haberi. Bu konuda önemli bence.

İyimser yaklaşanlara sövmüyorum ama iyimser yaklaşanlarda benim gibi düşünen adamlara küfür edemez. Türkiyenin zaten sıkıntılı bir dönemde olduğu ve o bölgelerin sıkıntılı olduğunu bilmiyor mu bu adamlar? Türkiye'ye ne kum fırtınası gelsin? Türkiye'ye kum fırtınası afrikadan gelir gelirse o da sol tarafta sağ tarafla ne alakası var.kz

Cyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret?

• Playstation5 P kullanıcısına yanıt

Sana ilk defa bir konuda hak verdim.Şu adam en son Sony oyunları pahalı diyenlere hebele hübele yapıyordu tepki yiyince standart ''yanlış anladınız,ben öyle demedim,ben şunlara şu kadar PS veriyorum'' gibi konuyla alakalı olmayan şeyler söyleedi.Ülkede herkes bir çeşmenin başına geçip sözcüsüymüş gibi konuşuyor farklı görüşteki insanlara sırtlan sürüsü gibi marabalarını gönderiyor neyse bunlarda unutulacak.

• selimyuksel S kullanıcısına yanıt

çeviri ekibinin hırboluğu yüzünden neden yapımcı firmayı boykot edelim?

cdpr oyunu politize eden bu firma ile ilişiğini kesmeli. bu çeviride cdpr'yi boykot etmeyi gerektirecek bir şey yok. tüm sorumluluk çeviri/yerelleştirme ekibinde.

• Cyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret?
  • Hastasın net.oyun cyberpunk masaüstü RPG evreninden yapılma onda da ülkenin bölünmemiş merak etme
  • PyroSemi P kullanıcısına yanıt

Kardeşim şurada insanlar fikirlerini paylaşıyor, hemen niye hakaret ediyorsun? Aklını başına topla. Yüzüme karşı edemeyeceğin lafı klavye başında yazma. Ülkemizi böyle şeylerle tabi ki bölemezler fakat koskoca dünyada hep bizim ülkenin başına geliyor bunlar ve bunlar kasıtlı şeyler ben öyle düşünüyorum. Sen düşünme saygım var. Düşünmeyenlere küfür etmiyoruz, düşünenlere de hasta muamelesi yapıp hakaret edemezsiniz.

• Hocam komplo teorisi fazla geldi mazur görün
  • Basın özgürlüğü önüne gelene dilediğin gibi hakaret etme hakkı tanımaz.

Özgürlük ile Kanunlar arasında ince bir çizgi var!

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Sana ilk defa bir konuda hak verdim.Şu adam en son Sony oyunları pahalı diyenlere hebele hübele yapıyordu tepki yiyince standart ''yanlış anladınız,ben öyle demedim,ben şunlara şu kadar PS veriyorum'' gibi konuyla alakalı olmayan şeyler söyleedi.Ülkede herkes bir çeşmenin başına geçip sözcüsüymüş gibi konuşuyor farklı görüşteki insanlara sırtlan sürüsü gibi marabalarını gönderiyor neyse bunlarda unutulacak.

İşin eğlencisi fanlığı birbirimizi kızdırmak bir yana,

Ciddi konular ve doğruları konuşmak bir yanaCyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret? 

• şunun kasti olarak yapılmadığını düşünen varsa forumlarda yorum yapma ehliyeti elinden alınmalı

• StoneOcean S kullanıcısına yanıt

Kardeşim bence hasta olan sensin. Ben kompolo teorisi üretmiyorum, bunlarla ülkenin bölünmeyeceğinin de gayet farkındayım. Ben niye prim kasayım? niye prim kasmak gibi bir ihtiyacım olsun. Bana ne kazandıracak. Sadece rahatsız olduğum konuyu dile getirdim. Yasak mı? Rahatsız oluyorsan okuma. Bak bende oyunda ki o görselden rahatsız oldum yazdım. Sen rahatsız olmayabilirsin. Saygı duyarım.

Benim anlamadığım bütün bu tarz konularda "komplo teorisi" üreten insanlar sadece şikayetçi olduğu konu hakkında konuşurken, karşıt görüşte ki insanlar ise konuyu savunmak yerine "komplo teorisi" üreten insanlara hakaret etmekte. Aslanım sen yüzüne karşı konuşamayacağın şeyleri insanlara klavyeden çok yazma bence. Çünkü bu hasta lafını yüzüme karşı etseydin şuan gerçekten hasta olan ve hastanede yatan sen olurdun. Biraz insanların düşüncelerine saygı duyun. Asıl ben senin gibi insanlardan tiksindim.

• PyroSemi P kullanıcısına yanıt

Eyvallah fazla geldiyse ona göre yorum yap hakaret etme hakkın yok kimseye.

• Özür dilediler ve konu kapandı mı ?

Ülkenin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü değiştirilip hakaret içeren bir hale getirilecek ve konu kapanacak öyle mi ?

Hepimizin sayesinde nefes aldığı ADAMDAN bahsediyoruz.Acaba gözümüzde bu tür hani bilmeden yaptıklarıyla insanlarımızı bu tür şeylere alıştırmak olabilir mi ?

Sehven yapıldı denilecek ve unutacağız.

Yanlış anlamayın ama kapanmamalıdır bu konu.Şirket hala aynı çeviri firmasıyla çalışıyor mu ? EVET. Neyi düzelttiler ? DÜZELTİLEN BİR ŞEY YOK.

Tepkinizi ortaya koyun.Almayın oyunu bu kadar önemli mi ? Para kazandırmayın bu tür firmalara ?

Steam , origin , epic games vs. platformlarında oyun oynuyorum.Ne kadar istersem isteyeyim bu tür firmalardan hiç bir zaman bir şey almam. Prensip sahibi olun.

Bunun gibi bir kaç firmaya aynı tepki gösterilse bir daha o yapılan sehven hatalar olmaz.

Alışmayın , değerlerinizi kaybetmeyin. Asimile olmayın.Hayırlı günler.

• Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle çevirici firma çevirmeni kovar olur biter fazlasına da gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstation5

Basın özgürlüğü önüne gelene dilediğin gibi hakaret etme hakkı tanımaz.

Özgürlük ile Kanunlar arasında ince bir çizgi var!

burda hakaret yok kimin yandaşısın sen
  • Corvo_Attano kullanıcısına yanıt
    Kendince komiklik yapmaya çalışmış firma zaten çevirmeni kovar
  • Verilecek tepki çevirmene mi firmaya mı yapılmalı tereddütteyim.Az önce ki mesajımda yazdığım gibi yapılana göre tepki verilmelidir.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.