Merhaba arkadaşlar uzun süredir d smart kullanıcısıyım. Premier lig gitmesine rağmen çok uygun fiyata tüm kanallar açık teklif verdikleri için devam etmiştim. Fakat ssport da gidince platformdan kalmanın hiç bir anlamı kalmadı. Altı üstü 1 tane maç yayını yapan kanal var, bunlar onu bile elinde tutamayacak kadar s..... işte. Neyse konumuza gelecek olursak, müşteri hizmetlerini aradığımda iptal için her seferinde cayma bedeli çıkardılar. En son BTK ya şöyle bir şikayette bulundum ve 2*3 gün sonra arayıp cayma bedeli veya cezai yaptırım olmadan iptal ettiler. Şikayet metni Uzun süredir dsmart kullanıcısıyım. Üyelik uzatması yaparken ssport kanalları dsmart ta mevcuttu. Fakat kısa bir süre önce diğer kanallar gibi bu kanallar da gitti ve platformun hiç bir özelliği kalmadı. Trt1 kanal D felan izlemek için mi sizlere her ay para ödüyoruz. Bir tane ulusal lig yayını olmaz mı? İspanya? Almanya? İngiltere? İtalya ? Hiçbiri yok. Kafalarına göre kanalları çıkarıyorlar sürekli ama hiç bir yeni kanal eklenmiyor. Bir de aboneliğimizi iptal etmek istediğimizde cayma bedeli istiyorlar. Sanki sen taaahüt ettiğin hizmeti sundunmu da üstüne para istiyorsun? Üyeliğimin taahhüd ücreti ödemeden sonlandırılmasını istiyorum |
D-Smart Cayma Bedeli Ödemeden Üyelik İptali
D-Smart aboneliğinden cayma bedeli ödemeden kurtulmak mümkün mü? Bu yazımızda, D-Smart cayma bedeli hakkında bilmeniz gerekenleri ve üyeliğinizi cayma bedeli ödemeden iptal etme yollarını açıklayacağız.
D-Smart Cayma Bedeli
D-Smart abonelik sözleşmenizde belirtildiği üzere, cayma süresi dolduktan sonra aboneliğinizi iptal etmeniz halinde cayma bedeli ödemeniz gerekir. Cayma bedeli, kalan sözleşme sürenize bağlı olarak değişir. Güncel cayma bedeli tutarını D-Smart müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.
D-Smart Cayma Bedeli Ödemek İstemiyorum
Cayma bedeli ödemek istemiyorsanız, aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:
- Cayma Süresi İçinde İptal Et: Abonelik sözleşmenizde belirtilen cayma süresi içerisinde üyeliğinizi iptal ederseniz, cayma bedeli ödemeniz gerekmez. Cayma süresi genellikle 14 gündür.
- Taahhüt Süresinin Dolmasını Bekle: Taahhüt süreniz dolduktan sonra üyeliğinizi iptal edebilir ve cayma bedeli ödemekten kurtulabilirsiniz.
- Taahhüt Süresini Değiştir: Bazı durumlarda, D-Smart ile iletişime geçerek taahhüt sürenizi uzatabilir veya kısaltabilirsiniz. Bu değişiklik, cayma bedelini ödemenizi gerektirebilir.
D-Smart Cayma Bedeli Sorgulama
Cayma bedeli tutarınızı öğrenmek için şu yöntemleri kullanabilirsiniz:
- D-Smart müşteri hizmetlerini arayın.
- D-Smart'ın web sitesini ziyaret edin.
- D-Smart bayilerine gidin.
D-Smart İnternet İptali Cayma Bedeli
D-Smart internet aboneliğinizi iptal etmeniz halinde de cayma bedeli ödemeniz gerekebilir. Cayma bedeli tutarı, kalan sözleşme sürenize ve internet hızınıza bağlı olarak değişir.
Sonuç
D-Smart cayma bedeli ödemeden üyelik iptali yapmak mümkündür. Yukarıda belirtilen seçenekleri değerlendirerek cayma bedelini ödemekten kaçınabilirsiniz. Ancak, taahhüt süreniz dolmadan üyeliğinizi iptal etmeyi düşünüyorsanız, cayma bedeli ödemek zorunda kalabileceğinizi unutmayın.