Şimdi Ara

D5 kansermi cidden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar kendi hesabım dia5ti. Dedim bi smurf kasak belki onda yukseliriz diye. Yuzde 80 winrate ile
    Dia5 kastım yeni hesabı. Mmr dia3 dia2 gozukuyordu o eloda adamlar geliyordu. Sonra birden yenilmeye basladm yine ama yanlıs yaptıgım bir şeyde yok yine lanede falan kazanıyorum ama 4 kolsuz gelmeye basladı. Bunun sebebi nedir. Şimdi dusuk eloda 1v9 atabiliyordum adamların oyun bilgisi yok cunku. Dia3 adamı ezince safe oynuyor bir şey yapamıyorum. Roam falan denedigimde de ward destegi gelmiyor veya soruyorum midin flashı varmı falan ona bile cevap vermiyorlar. Caresizce yeniliyorum. Main top lane. Hatam soloqda top lane oynamakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 24 Ağustos 2018; 11:14:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış bir şey yapıyorsun ki çıkamıyorsun.
  • Dia 5 redditin dediği üzere en kötü küme ve elo.Çünkü nasılsa dia oldum diye oyunu ciddiye almayan adamlarla doluymuş.Düşmesi de zor olduğundan troll fazlaymış.
  • dia 5 in diğer altın veya plat 5 ten bi farkı yok, sadece insanların oyun bilgisi orda taşımaya yetmediği için çıkamıyorlar sıkışıp kalıyorlar.
  • bence plat 1 daha kanser tryhard toxiclerden tut içip içip oyuna giren tiplere kadar ruh sağlığı bozuk summonerlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Op.gg atsana

• Dia5 elonun iki temel sıkıntısı var.Zaten dia oldum diye troller ve dia elodaki bir insan bunu düşünür dedigin çoğu şeyi aslında düşünemiyorlar.

Özellikle base zamanlaması,ormancının koridor itme desteğini bilmemesi,ormanci biliyorsa gittiği lanede ki adamin bilmemesi sırf bu yüzden trollemesi ve saçma tradeler bunların çoğunu düşünmüyorlar.

Bu aslinda dia elo için geçerli.D2 adam renekton-nasus matchupunda üstelik tutuştur üstünlüğü varken 3 levelde 1v1 de ölmesinin hiç bir mantıklı açiklamasi yok mesela,imkansiz bir olay ama nasıl oluyorsa başarıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunluk bir durum yok dostum. Challenger eloda main hesabı oynayıp smurf kasıpta d5 te takılan bir tane oyuncu göremezsin. Senin silver1 de maç kazanma sebebin o elonun çok üstünde olduğun için. Gold1 dede böyle. Platta da kazanma oranın yüksek. Ancak Diamond a geçtiğin zaman karşına ana yetenek seviyenin üstünde oyuncular geliyor. Bu oyunda şunu her zaman söylemişimdir. İyi oynamak sadece bulunduğunuz yerden düşmemenizi sağlar. Çok iyi oynamak çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: League of DDY

Sorunluk bir durum yok dostum. Challenger eloda main hesabı oynayıp smurf kasıpta d5 te takılan bir tane oyuncu göremezsin. Senin silver1 de maç kazanma sebebin o elonun çok üstünde olduğun için. Gold1 dede böyle. Platta da kazanma oranın yüksek. Ancak Diamond a geçtiğin zaman karşına ana yetenek seviyenin üstünde oyuncular geliyor. Bu oyunda şunu her zaman söylemişimdir. İyi oynamak sadece bulunduğunuz yerden düşmemenizi sağlar. Çok iyi oynamak çıkartır.
    Ben de öyle dusunuyorum. Lane kazanmam yetmiyor. Orta ve late gamede iyi hamleler yapmak gerekiyor. Oyun kusursuza yakın oynamamı istiyor o uzuyor beni. Bir kac op sampiyon var midesiz gibi onları spamlasam dia3 falan olurum gibi ama yapamam kaldıramam bunu :D

• dia 5'te boost tipler ve elmas olmuş diye her haltı bildiğini zanneden tipler çok. tripli tipler çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 25 Ağustos 2018; 11:28:30 >
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    ben topta malphite ile sup kasan sorakaya motor oldum. imkansiz diye bise yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

ben topta malphite ile sup kasan sorakaya motor oldum. imkansiz diye bise yok.
    O tarz eslesmelerde top lane carlarının sansı yokki. Menzil avantajı hangi sampiyon olursa olsun. Beyni olan bir jung olsa 25 kere kesilir o sorakada yoksa adam muzu vurur kafana 😀

• realexile R kullanıcısına yanıt
    trde beyni olan jung yokki. oyunlarimin cogu kule alti gank beklemekle geciyor . adam tam anlamiyla 15 dk boyu laneyi kuleme kadar itiyor. jungle ozurlusu bot taraflarinda oyalaniyor full. bota da gank attigi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 25 Ağustos 2018; 19:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

trde beyni olan jung yokki. oyunlarimin cogu kule alti gank beklemekle geciyor . adam tam anlamiyla 15 dk boyu laneyi kuleme kadar itiyor. jungle ozurlusu bot taraflarinda oyalaniyor full. bota da gank attigi yok.
    Bu yüzden her zaman lane kazanan sampiyon picklemek lazım jung duon yoksa. Yoksa kanser garanti

• I am hardstuck bronze 5 btw

• Dia 5 gerçek anlamda çöp.Sezon 4 te hesabı dia 5 de yapıp bırakmıştım. Sezon 5 te ise dia 4 e kadar çıktığım halde düşüp sezonu plat 1 bitirmiştim. Ondan beridir hesabı plat yapıp oyunu bırakıyorum. Boşuna zaman kaybı ve stres kaynağı. Eğlenmek istiyorsan aram oynarsın kimse bana dia 5 dia 4 te maç atıp eğlendiğine ikna edemez. Dia 5'in çöp olmasının nedeni ise elo boostların, trollerin, egolasların hepsinin bir arada olması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.