Slm arkadaslar ben bu 2 model arasında kararsız kaldım 2 model arasında gordugum birkac tane fark var U600 d900i 3.2mp kamera 3mp kamera Dokunmatik tus takımı
Her iki modelde radyo var(bana d900i de yok demislerdi) cozunurluk olarak bir farkları yok Fiyat olarak arada 100 ytllik bir fark var Sizce hangisi daha iyi bir telefondur???
Ben D900İ kullanıyorum. Siyah renk daha güzel görürünüyor. U600 ile D900İ arasında çok fazla bir özellik yok aslında Samsung telpa sitesinde D900İ kamerasi 3.15 olarak yazıyor.Broşürlerde de. Bence D900İ derim.
Ben D900 kullanıyorum siyah renk eğer anlaşabileceğim biri bulursam u600 ile takas yapmayı düşünoyorum daha telefonda bir çizik bile yok(gerekirse ustune para verip istanbul içi) u600 çok beğendim işin komik olan tarafı daha benim telefonun taksitleri bitmedi ama ben telefondan sıkıldım
D900i'de radyo var, renk konusu kisiden kisiye gore degisir bence metalik gumus rengi siyahtan hos duruyor. Dokunmatik tus takiminin kullanisli olmadigini dusunuyorum o yuzden d900i almani tavsiye ederim.