Şimdi Ara

Dagger/Bard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pve
    pvp
    capture the flag
    random matching arena
    party matching arena
    job arena
    guild arena
    thief
    hunter
    fortress war
    ?

• Tek birşeyi yazmamışsın, o da unique. Anca onda iş görür bi de kasılırken işte...
  • Kasılırken, bayrak, Fortress war, ctf gibi grup oyunlarında baya iş yapar. teke tekde cleric'in eksikliğini hissedersin, kendini koruyacak statu skilleri yok(itme yere düşürme gibi) stun var oda yetersiz. kalabalıkta zaten cleric e geçip kendini koruyamazsın bir cleric yanında bulunduğu sürece çok iş yapar.
  • Bence boşa acmıssın bardi bardlı str den hiç bişe olmaz sana söyleyim bu lafımada geliceksin haklıymısın diyeceksin.
    Bardda birtek kosma var baskada bi işe yaramaz giant bile kesemezsin kendi lvlinde kasılmaz yani eğer acacaksan cleric ac
  • @3ddark'a katılıyorum.Ama bard la başlanmalı bence.Daha hızlı level atlayabilirsin.İstenilen levele ulaşıldıgında bard kapatılıp clerice dönmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark
    Bence boşa acmıssın bardi bardlı str den hiç bişe olmaz sana söyleyim bu lafımada geliceksin haklıymısın diyeceksin.
    Bardda birtek kosma var baskada bi işe yaramaz giant bile kesemezsin kendi lvlinde kasılmaz yani eğer acacaksan cleric ac

burda yanılıyorsun rogue bard la giant(dagger) da kestim pt mob(dagger) de kestim 2 lvl üstümdeki (vigorlar sağolsun) ayrıca xbow la oynarken wolf u aggro layınca giant pt bile kestim, bota takarkende bard daki noise le çok rahad kasılıo.. Sizinde fikrinizi almak istedim teşekkürler...

Not: wizard bard la da pt mob ve normal giant kestim debufflar knock back, fear.. Fear tutmadysa earth barrier+teleport tabanları yağla

• dagger/warlock olunabilir .
    hatta iyi bir set iyi bir weapon ile anasını ağlatırsın serverin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark
    Bence boşa acmıssın bardi bardlı str den hiç bişe olmaz sana söyleyim bu lafımada geliceksin haklıymısın diyeceksin.

burda yanılıyorsun rogue bard la giant(dagger) da kestim pt mob(dagger) de kestim 2 lvl üstümdeki (vigorlar sağolsun) ayrıca xbow la oynarken wolf u aggro layınca giant pt bile kestim, bota takarkende bard daki noise le çok rahad kasılıo.. Sizinde fikrinizi almak istedim teşekkürler...

Not: wizard bard la da pt mob ve normal giant kestim debufflar knock back, fear.. Fear tutmadysa earth barrier+teleport tabanları yağla

Bota salma açısından diyorum botta kasamaz o char vigorla tamamda biyere kadar hergün kac para harcıyacaksın ona düşündünmü
    2cisi 101+ moblarda kastınmı hiç o charı :D sürekli curse buff yersin onlar boş geçmiyorlar hepsinin atagı curseli
    wizard/bard kastım birdahada bard acarsam 2 olsun yani.Aksam işten eve geliyordum bi bakıyordum 45dead yazıyordu %1-2 falanda exp kasmıs
    Dene istersen ama saçlarına dikkat et yolma

• @3ddark hmm bak bu düşündürücü
  • dagger deilde cross bard ii iş yapar bence hem noiseyle cok canavar dalmaz hem speed le hızlı kasar hemde stun yere dusurme ve itme gibi skilleri var bence bu ii iş yapar ama sen bilirsin bence daggeri kapat cross ac
  • dedklerin pvp içeriyor bard bi charın pvpsi ezik olr :D. bardla ptlerde kasıl yüksek lvlde clerice dön bence. elinle oynuyorsan bardla kasarsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM
    dedklerin pvp içeriyor bard bi charın pvpsi ezik olr :D. bardla ptlerde kasıl yüksek lvlde clerice dön bence. elinle oynuyorsan bardla kasarsın :D

Pvp icermior stun yada dusurme attgnda mob 2yerine 1defa vurur gpnin 1vurusundan kacmak byagg karli bnce hemde cok olmez pot icer sonra stun atar sonra dusurur 2. Potu icer sonra itme skili atar bolece olmez ztn noise olcgi icin tek mob dalck
  • Bard'ın rogue'ye yarayan tek skill'i hız.Bir hız için bard açacağına speed scrool al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankoliqwer

Bard'ın rogue'ye yarayan tek skill'i hız.Bir hız için bard açacağına speed scrool al daha iyi

+1905
  • pişman olursun cleric yap benden dmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.