Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Partir

Sırma cam şişenin içinden (Sırma Exclusive 750 ml) bildiğin pislik çıktı 444 lü hatlarını aradım yoğun uğraşlar sonucu bir muhattap buldum elimdeki içinde pislik bulunan 2 şişeden birini hem satış görevlisine hem de ankara bölge müdürüne ellerimle teslim ettim ki içindeki neymiş görsünler diye analiz etsinler diye ne aradılar ne sordular ben aradım neymiş içinden çıkan pislik diye labaratuvardan sizi arayıp söyleyecekler dediler öylece geçiştirdiler yani artık sırmadan bedava dağıtsalar bişey almıyorum özellikle marka adını da yazıyorum ki aslında bakanlığa o şişeyi vermek lazımmış adam gibi bir firma sandığım için firma yetkililerine verdim. çocuğumuz sağlıklı su içsin diye cam şişede su aldım içinden pislik çıktı bi de yerli malı alalım dedim diye oldu bir sıra yukarıda daha ucuza bir yabancı firmanın suyu vardı yine cam şişede...

eğer yanlış anlamadıysam "sırma suyu" gidip "sırma firmasına" teslim ettiniz doğru mu?

Bravo!!!!

• Ben hamidiye kullanıyordum,ama şimdi erikli ye geçtim. 19lt 8.90 lira biraz kazık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben hamidiye kullanıyordum,ama şimdi erikli ye geçtim. 19lt 8.90 lira biraz kazık..

Ben hayat kullanıyorum ama ben bile tereddütteyim. Damacana sağlıksız diyorlar sürekli. Birde çıkıp İSu müdürleri çeşmeden akan suyun daha temiz olduğunu söylüyorlar. Erikli sanırım bu furyada en öne çıkan marka oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bakanlık, 15 su dolum tesisi ve 114 üründe sağlığa uygunsuzluk olduğunu bildirdi.

Uygunsuzluk tespit edilen damacana su markaları şöyle: “Gençsu", “Karlık Madran", “Alka Madran", “İvriz Su!, “Beysu", “EDK Lara", “Hünkar", “Revan", “Buzdağ", “Kardelen", “İdeal", “Hazar Vox Nida", “Bahçeayran", “Esensu Özayran", “Kabalak"

Revan su tema vakfına bağllı ve ortaklarından birisinin akp milletvekili olduğu bir şirketmiş.
    Hiç şaşırmadım.

Aksine ben şaşırdım.

1- TEMA'dan böyle birşey beklemediğim için.
    2- AKP'li milletvekilinin ortak olduğu şirket dahi teşhir edildiği için. (Malum, süt zehirlenmelerinde sahipleri AKP'li olan süt şirketleri değil, analizi yapan laboratuvar suçlanmıştı.)

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Ben hamidiye kullanıyordum,ama şimdi erikli ye geçtim. 19lt 8.90 lira biraz kazık..

Ben hayat kullanıyorum ama ben bile tereddütteyim. Damacana sağlıksız diyorlar sürekli. Birde çıkıp İSu müdürleri çeşmeden akan suyun daha temiz olduğunu söylüyorlar. Erikli sanırım bu furyada en öne çıkan marka oldu.

Valla hayat suyu biz icemiyoruz,bi kere aldık zar zor içtik.. çok sert bi su ve şişkinlik yaptı..

Erikli öne çıktı derken erikli de mi şüpheli?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Valla hayat suyu biz icemiyoruz,bi kere aldık zar zor içtik.. çok sert bi su ve şişkinlik yaptı..

Erikli öne çıktı derken erikli de mi şüpheli?

Hayat ayarı tutturamıyor gibi geliyor bana. Erikli olumlu anlamda öne çıktı diye düşünüyorum. Forumlarda vatandaşın ağzında erikli bir numara olarak lanse ediliyor.

• quote:

damacana ile pet şişeler arasında tat farkı var, aynı kaynaktan dolmadığını söyledi bir arkadaş daha önce bir çok kere. Erikli alınacaksa bence pet şişede 1.5 litreX12 adet alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

Su Şişesinden Tahta Çıktı

Haber Tarihi: 02 Ağustos 2012 Perşembe Saat 23:16 İhlas Haber Ajansı

Bakanlık, sağlıksız damacana suları açıkalaydursun; İstanbul'un ortasında pet şişenin içinden tahta parçası çıktı!

Damacana Su Fırsatları (19lt.)

Sağlık Bakanlığı, sağlıksız damacana su şirketlerini ifşa ederken İstanbul'un göbeğinde 'bu kadar da olmaz' dedirten bir olay daha yaşandı.

Kadıköy'de bir büfeden pet şişede su alan C.K., şişenin içindeki tanta parçasını görünce şoke oldu!

İlk defa başına böyle bir şey geldiğini belirten vatandaş, "Bir çok markada bir çok problem olabilir. Bu konunun aydınlatılmasını istiyoruz" diye konuştu.

C.K., geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de bir büfeden bir kaç tane 500 mililitrelik pet şişe su aldı. İşyerine gelen C.K., sulardan birisini içmek istediğinde neye uğradığını şaşırdı. Ağzı tamamen kapalı olan pet şişenin içinde yaklaşık 3 santim uzunluğunda bir tahta parçası duruyordu.

"HANGİ SUYU İÇECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK"

Önceden damacana su kullandığını belirten C.K., "Ancak çıkan haberlerden dolayı açıkçası hepsinden iğrenir oldum. Yani hangisini içeceğiz, hangisini içmeyeceğiz; onu da bilmiyoruz. Çok güvenemediğim için damacana su kullanmayı bıraktım. Ama küçük sularda da bu şekilde bir problemle karşılaşınca şu an ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

Suyu aldığı sırada ve halen şişenin kapağının açılmamış halde olduğunu belirten C.K., "Şişenin içindeki madde, tahta parçasına benziyor ama tam olarak ne olduğunun anlaşılması için analiz yapılması gerekiyor sanırım. Firmayla temasa geçmedim" diye konuştu.

İnşallah sadece tahtadır o

yuh yaaa o onun içine girebildiyse neler vardır daha tahmin etmek istemiyorum

sadece gündem yaratmak icin icine tahta atmıs kapağını neden göstermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bakanlık, 15 su dolum tesisi ve 114 üründe sağlığa uygunsuzluk olduğunu bildirdi.

Uygunsuzluk tespit edilen damacana su markaları şöyle: “Gençsu", “Karlık Madran", “Alka Madran", “İvriz Su!, “Beysu", “EDK Lara", “Hünkar", “Revan", “Buzdağ", “Kardelen", “İdeal", “Hazar Vox Nida", “Bahçeayran", “Esensu Özayran", “Kabalak"

Revan su tema vakfına bağllı ve ortaklarından birisinin akp milletvekili olduğu bir şirketmiş.
    Hiç şaşırmadım.

Aksine ben şaşırdım.

1- TEMA'dan böyle birşey beklemediğim için.
    2- AKP'li milletvekilinin ortak olduğu şirket dahi teşhir edildiği için. (Malum, süt zehirlenmelerinde sahipleri AKP'li olan süt şirketleri değil, analizi yapan laboratuvar suçlanmıştı.)

Hiçbir vakıfa güvenim yok bu nedenle tema'dan da beklenebilirdi böyle bir şey,akp vekili konusunda ise eminim vekilin haberi yoktur firmanın ifşa edileceğinden.
    Yoksa haberi olsa,bu listede esamesi bile okunmazdı bu firmanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

damacana ile pet şişeler arasında tat farkı var, aynı kaynaktan dolmadığını söyledi bir arkadaş daha önce bir çok kere. Erikli alınacaksa bence pet şişede 1.5 litreX12 adet alınmalı.

Ben 8lt siselerden alıp içtim tatil boyunca,sonra kayinpedere gidince orada damacana da kullandım hoşuma gitti.. bugün eve gelir gelmez de aradım su istedim. ilk su bedava ama 3.5 tl şişe değişim ücreti aldılar. Baktım tadı güzel değil pet şişe olayına girerim artık.

iftarda belli olur

• quote:

quote:

quote:

Ben 8lt siselerden alıp içtim tatil boyunca,sonra kayinpedere gidince orada damacana da kullandım hoşuma gitti.. bugün eve gelir gelmez de aradım su istedim. ilk su bedava ama 3.5 tl şişe değişim ücreti aldılar. Baktım tadı güzel değil pet şişe olayına girerim artık.

iftarda belli olur

Damacana suyunun tadı ayrıca güzeldir

• erikli yada sultan su tavsiyemdir.
  • quote:

quote:

Sırma cam şişenin içinden (Sırma Exclusive 750 ml) bildiğin pislik çıktı 444 lü hatlarını aradım yoğun uğraşlar sonucu bir muhattap buldum elimdeki içinde pislik bulunan 2 şişeden birini hem satış görevlisine hem de ankara bölge müdürüne ellerimle teslim ettim ki içindeki neymiş görsünler diye analiz etsinler diye ne aradılar ne sordular ben aradım neymiş içinden çıkan pislik diye labaratuvardan sizi arayıp söyleyecekler dediler öylece geçiştirdiler yani artık sırmadan bedava dağıtsalar bişey almıyorum özellikle marka adını da yazıyorum ki aslında bakanlığa o şişeyi vermek lazımmış adam gibi bir firma sandığım için firma yetkililerine verdim. çocuğumuz sağlıklı su içsin diye cam şişede su aldım içinden pislik çıktı bi de yerli malı alalım dedim diye oldu bir sıra yukarıda daha ucuza bir yabancı firmanın suyu vardı yine cam şişede...

eğer yanlış anlamadıysam "sırma suyu" gidip "sırma firmasına" teslim ettiniz doğru mu?

Bravo!!!!

Teşekkürler, doğru ama yarım anlamışsınız elimde içinde pislik olan 2 tane şişe vardı ve bunun birini incelemeleri için firmaya verdim belki hatalarını görür düzeltirler bir daha içinden pislik çıkan su satmazlar diye düşündüm, yerli sermayemiz baltalanmasın gelişsin istedim, firmanın ceza almasından çok kendini düzeltmesini istedim ama olmadı ilgilenmediler bile sonra sağlık bakanlığına diğer şişeyi vermek istedim sağlık bakanlığı hattını aradım seri numarası vs birşeyler istediler söyledim numaramı verdim yetkililer alsın bu suyu incelesin geregini yapsınlar dedim beni arayacaklarını söylediler arayan olmadı bir iki kez daha aradım ilgilenmediler. Sinirlendim şişeyi çarptım duvara. Sırma neden ilgilenmedi anladım o zaman çünkü burda insan hayatı çok ucuz devlet bile umursamıyor. Şimdi daha iyi anladıysanız bir bravo daha alayım. Bu damacana olayı bile enteresan, hangi damacana su kirli diye soruluyor, kimse neden çeşmeden temiz içilebilir su akmıyor da bizi damacana su almaya mahkum ediyorlar o kadar vergi verdiğimiz halde çeşmelerimizden neden pislik akıyor diye sormuyor, Ankara da resmen pislik aktı çeşmeden, bir iki sene önce su o kadar kötüydü ki galvaniz borular çürüdü, tesisatçılar dünyanın parasını kazandı apartmanların tüm tesisatları yenilendi. Ne oldu peki hiç. Kimse kılını oynatmadı. Milletçe hakediyoruz bu muameleyi demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partir -- 3 Ağustos 2012; 21:04:44 >

• arkadaşlar bu işin cılkı çıktı iyice,asıl büyük firmaları açıklamıyorlar hala,ama tv de az önce "Sakarya-Adana-Düzce-Zonguldak,Yozgat ve İstanbul da doldurulan sularda sorun çıktı diyor". yani bu aslında her şeyi açıklıyor baba markaların büyük çoğunluğu bu illerde dolum yapıyor..benim için bu yörelerin suyu bitmiştir bugüne kadar az lağım suyu içmemişiz demek kiulan başka ülke olsa o sağlık bakanının böyle bir rezalette iki dakikada çekerler ipini ama bizimkisi nasıl bir süngerse tık yok
  • quote:

quote:

quote:

Bravo!!!!

Teşekkürler, doğru ama yarım anlamışsınız elimde içinde pislik olan 2 tane şişe vardı ve bunun birini incelemeleri için firmaya verdim belki hatalarını görür düzeltirler bir daha içinden pislik çıkan su satmazlar diye düşündüm, yerli sermayemiz baltalanmasın gelişsin istedim, firmanın ceza almasından çok kendini düzeltmesini istedim ama olmadı ilgilenmediler bile sonra sağlık bakanlığına diğer şişeyi vermek istedim sağlık bakanlığı hattını aradım seri numarası vs birşeyler istediler söyledim numaramı verdim yetkililer alsın bu suyu incelesin geregini yapsınlar dedim beni arayacaklarını söylediler arayan olmadı bir iki kez daha aradım ilgilenmediler. Sinirlendim şişeyi çarptım duvara. Sırma neden ilgilenmedi anladım o zaman çünkü burda insan hayatı çok ucuz devlet bile umursamıyor. Şimdi daha iyi anladıysanız bir bravo daha alayım. Bu damacana olayı bile enteresan, hangi damacana su kirli diye soruluyor, kimse neden çeşmeden temiz içilebilir su akmıyor da bizi damacana su almaya mahkum ediyorlar o kadar vergi verdiğimiz halde çeşmelerimizden neden pislik akıyor diye sormuyor, Ankara da resmen pislik aktı çeşmeden, bir iki sene önce su o kadar kötüydü ki galvaniz borular çürüdü, tesisatçılar dünyanın parasını kazandı apartmanların tüm tesisatları yenilendi. Ne oldu peki hiç. Kimse kılını oynatmadı. Milletçe hakediyoruz bu muameleyi demekki.

neremiz doğru ki su meselesi eğri olmasın. ben de bugün aynı şeyi düşünüyordum, sanayileşmesini tamamlamış avrupa ülkelerinde insanlar musluklarından kaynak suyu içiyor ama para ile doğal maden suyu alıp tüketiyorlar sürekli. biz allahın suyuna para veriyoruz ama paramızla rezil oluyoruz tabir caizse. yanlış anlamanızı istemem, kirli suyu firmaya teslim etmek safça geldi sadece, 2. şişeyi okumadan yazmışım. 2. şişeyi keşke zayi etmeyip bir medya kuruluşuna verseydiniz, 1 haftadır gündemdeki su olayı belki çok zaman önce ortaya çıkacaktı sayenizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

bir kaç gündür elmacık su alıyorum. Damacanayı da mümkün olduğunca almayacağım. 6x1.5 LT 3 TL'ye satılyor. Zaten 18 LT'si 6 TL'ye geliyor. en azından daha sağlıklı

bende bugün merak ettiğim için elmacık su sipariş edeyim dedim saat 16:00 civarı aradım kayıtlı olmadığım için 2 yi tuşladım müşteri temsilcisi ile görüşüp kaydolmak için 10 dk kadar telefonda bekledikten sonra hala bakan olmayınca vazgeçtim. (ankarada oturuyorum)
  • çoğu markayı ilk defa duyuyorum ünlü markalar da var diyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

çoğu markayı ilk defa duyuyorum ünlü markalar da var diyorlardı

3-5 küçük firmayı kurban seçmişler büyüklerde aklanmış gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

çoğu markayı ilk defa duyuyorum ünlü markalar da var diyorlardı

3-5 küçük firmayı kurban seçmişler büyüklerde aklanmış gibi duruyor

2 hafta içerisinde kim bilir ne pazarlıklar oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bradenburg

@werty_tr

aynı şekilde düşünüyorum bende.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.