Şimdi Ara

dambıl aldım ve şimdi nasıl çalışmalıyın nasıl beslenmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4kg lik 2tane dambıl aldım ve hiç bişey bilmiyorum nasıl çalışıcam nasıl beslenicam programım nasıl ve neye göre yapıcam yardımcı olur musunuz?

• p90x indir onu yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

p90x indir onu yap
    İnternetten dumbell ile istediğin bölgeyi çalıştırma videoları var onlara bakabilirsin .

TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

İnternetten dumbell ile istediğin bölgeyi çalıştırma videoları var onlara bakabilirsin .

TIKLA

günde kaç saat çalışmalıyım
  • hüseyin_ysr H kullanıcısına yanıt
    30 Dakika ideal olabilir .
  • 4kg ile bir şey olmaz
  • Arkadaşlar tanıdığım bir hoca var, yazlıkçılar için muska yazıyor. Böylece yazlıkçıların konuları görmüyor rahat ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

4kg ile bir şey olmaz

neden
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    günde 1 defa mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Arkadaşlar tanıdığım bir hoca var, yazlıkçılar için muska yazıyor. Böylece yazlıkçıların konuları görmüyor rahat ediyorsunuz.

Dostum bana da bir tane muska.

car26'nın tavsiye ettiği gibi P90x falan yap. Ya da bir barfiks demiri alıp vücut ağırlığı ile yapılacak diğer hareketleri de programına ekle.
  • İnternette hakan fitness var orda programlar var ve seviye seviye gidiyosun gayet güzel oluyor videoda var oraya bak en iyisi orası birde 4 kg az keşke 5 yada 6 kg alsaydın
    Dostum sorularını teker teker sormak yerine toplu olarak sor rahatça cevaplayalım hep beraber.
    Öncelikli olarak yaş boy kilo kaç bunları söylemen daha sağlıklı .
    Yaşım 17, kilom 54 ,boyum 172 cm 4 kg 2 tane dambıl aldım kendime göre bir program arıyorum vede kas yapmaya çalışıcağım için düzenli olarak neler yapmalıyım?
    Çok zayıfsın en azından bi 70 kilo olman şart 4 kg'de sana az gelir şekillenmek için p90x yapabilirsin .
  • quote:

TIKLA

hocam cok bilgili bir anlatım olmus bunları gunde kac saatte yaparsak istedigimiz gibi bir vucut hac ayda ortaya cıkar? boyum 1.72 kilom 71 biraz kiloda sorunum var...
    p90x nedir hocam @StoryBro
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin_ysr

p90x nedir hocam @StoryBro
    @ruskovbulgaria : Hocam kaç dakika yapılır bilgim yok 30 dakika ideal gibi geliyor bana yalnız bu dumbell çalışmasının yanında kardio yapınız bence vücut sıkılışma görünüm açısından .
  • quote:

@ruskovbulgaria : Hocam kaç dakika yapılır bilgim yok 30 dakika ideal gibi geliyor bana yalnız bu dumbell çalışmasının yanında kardio yapınız bence vücut sıkılışma görünüm açısından .
    Düzenli beslenme düzenli antreman ile dumbell , barfisk aletleri sayesinde yapılır 90 günlüktür antreman ve beslenmenin hakkını verirseniz sonuç alırsınız .
  • quote:

hocam peki ideal kiloya düşmem için kaç kilo vermem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruskovbulgaria

quote:

hocam peki ideal kiloya düşmem için kaç kilo vermem gerekiyor?

68 kilo civarı gibi bişey iyidir sizin için ancak 68 kiloya düşünce kardio bırakma gibi niyetin olmasın kilo kaybetmeden yağ oranı azaltmayı dene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.