Şimdi Ara

Dambıl set tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama koydum evde ağırlıklarla çalışmaya başlayacam spor geçmişim var biliyorum bir çok hareketi bazı bölgeler zor olacak sehpasız ama internetten öğrenilen bir iki hareket idare eder gibi geliyor bana.Neyse internetten dambıllara bakıyorum uzun bar olanlısından.Dökümler pahalı plastiklere bakıyorum şunu gözüme kestirdim
    urun.n11.com
    50kg Halter Dambıl Ağırlık Seti Fitness Seti Kısa Bar Uzun Bar - n11.com
    https://urun.n11.com/agirlik-barlari/50kg-halter-dambil-agirlik-seti-fitness-seti-kisa-bar-uzun-bar-P204135684

bundan daha ucuz olanlar dikkat çekse de çoğu kargoyu alıcı öder diyor ve aynı fiyata denk geliyor.Bir de şu var 65-70 kg falan da var ama ağırlık dağılımı hiç iyi değil adam gitmiş 10 tane 2.5 kg koymuş ne yapayım ben 10 tanesini dambıla sığdıramam.Bence ideali her birinden 2şer tane olmalı.Yani bulabilsem 2x2,5 2x5 kg, 2x10 kg yani 5+10+20= 35 kglık bile işimi görecek ama bulamıyorum.uzun sürede 17,5x2 35 kiloyu geçebileceğimi sanmıyorum.Neyse tavsiyelerinz varsa bekliyorum

• Ağırlık dağılımı önemli cidden. Bu nedenle seçtiğiniz set gayet mantıklı gözüküyor. Tek sıkıntı çıkarabilecek olan, bu tarz ağırlıklarla içindeki maddenin zamanla dökülme sorunu olabiliyor. Bu olmadığı taktirde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ağırlıklar ileride yetmediği zaman da ek ağırlık seti alarak tamamlarsınız.
  • Hocam merhaba ben de hevesim vardı evde başlamak için buna benzer ürün almıştım(35kg sanırm 80TL civarıydı aldığımda).Bu tür ürünlerin diskleri Alçı yanı uzun ömürlü değil,bazı disklerin ağırlıkları da eşit değil(yani bara takıp kaldırdığında sağa sola kaymalar oluyor) net ağırlıkları aynı değil.Ayrıca Barları da sağlam değil 1 ay evde takılmıştım bunlarla .Yere uzanıp zaten kaldıramazsın bunları dirsekler yere deyiyor,bundan dolayı bölgeleri tam geliştirmen zor uzanacak masa olmadan,arka kol gibi yerler çalışılınabiliyor.Spor salonuna yazılman en iyisi açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 29 Ekim 2018; 0:8:39 >
  • Secxdx kullanıcısına yanıt
    İçime kurt düşürdünüz şimdi yorumları da fena durmuyor.Ağırlıkları aynıdır inş.Bantlarız plastiğin zedelenmesine karşı da.Spor salonunu da zamladılar da zamladılar artık gidesim gelmiyor bir de kış aylarında sıkıntı oluyor terli gidip gelmek.Benchi de sehpa yerine 2 tane tabure çekip yaparız artık :D
  • Evinizde yeterli alan varsa ve uzun süreli götürmeye kararlıysaniz bir tane squat rack ve sehpa alın arkadaşlar. Bu sayade tüm vücudunuzu çalışabilirsiniz. Ben 2.5 yıldır falan spor salonuna gidiyordum ve artık dediğim gibi yapmaya karar verdim eve kurdum dediğim sistemi eğer düşünürseniz fikir olarak elimden geldiği kadar yardım ederim. Bilginiz yoksa squat rack, sehpa ve yeteri kadar ağırlıkla nasıl tüm vücut calisirsiniz onda da yardim etmeye calisirim. Biraz arastirin bu dediginiz sette sizi belli bir yere kadar goturur ama sonrasi gelmez ve tüm vucudunuzu çalışamaz ve belli bir seviyeden öteye gidemezsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yer sıkıntım yok da bütçem kısıtlı.Şimdilik dambıl set alacağım 200 lira bütçem var.Döküm alamayacağım linktekini önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten dediklerimin yanında ek ağırlık olsun diye attığınız linktekinin 85 kilo olanını aldım. Yani agırklar falan oldukça dandik ama sonuçta iş gorüyor mu görüyor, bunun yanında piyasada ağırlıklar çok pahalı yani gidip sadece kaliteli bir adet 20 kilo alsaniz bu linktekinden daha pahalıya mâl oluyor. Yani en mantıklısı linktekini almak olur eğer sonra bütçe uygun olursa dediğim gibi bir sistem kurarsaniz tüm vücudu da çalışma şansınız olur ama o güne kadar en iyisi bu linkteki setle çalışmak, durmadan pes etmeden çalışın bu set sizi bir yere kadar götürür zaten sonrasında can ata ata dediğim seti kurmak istersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil ankastre set tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edit: Bu arada hepsinin ağırlıkları eşit değil lafı kafama takıldı, valla ben hiç net olarak tartmadım ve bir farklılıkta hissetmedim ama çarşamba akşam eve döneceğim isterseniz o zaman tartar burada paylaşırım hepsi eşit mi değil mi. Onun dışında tabiki kalite olarak çok iyi değil ama ağirliklara sert davranmazsaniz bir sorun cikacagini dusunmuyorum. Ben dedigim seti kuralı daha 1 ay falan oldu.

• Ne aldınız, memnun musunuz? Aynı durumdayım.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    O setten kullanıyorum, pek memnun değilim. 7.5kg lardan biri tartmasamda rahat 1 kilo fazla. Barlarda kalın olduğu için elimdeki diğer plakalarla uyumlu değil.

• Lola Teska kullanıcısına yanıt

hala spora devam ediyor musun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.