ben dark kullanıyorum ama CM Storm Scoutu inceledim darkta ssd yuvası, su soğutma çıkışları ve 36 cm ekran kartı takabiliyorsun bunlar CM Storm Scouta yok galiba ama üstün yanları var önde 4 usb. taşıma ve fan kontrol artı seffaf yan panel
bu artıları eksileri değerlendirip hangisi sana daha uygun ser karar vereceksin...
bunun fiyatı da bi aşağı bi yukarı dalga geçiyorlar resmen.
CM Storm Scout kullanıcısı olarak kasanın malzeme kalitesi tartışılamaz zaten. Fanlarıda son devirde bile rahatsız edici ses çıkarmıyorlar. LED leri kapatabiliyorsunuz. Önce 4 usb girişi olması, Yan paneldeki penceresi, yetersizde olsa kablo saklama kanalları ve taşıma kulbu olumlu yönleri.
Ekran kartı alanının 267mm olması ve kasa içinin çok geniş olmaması, usb 3.0 barındırmaması olumsuz yönleri.
Bugün için alacak olsam HAF912 veya RC 692 tercih ederdim ama o gün için bütçem ancak buna yetmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
İnventus fiyatı biraz daha düşük tutunca Teknobiyotikte üstteki fanı çıkartarak alternatif model sunmuş, haliyle %15 indirim yazısınıda yapıştırmışlar göstermelik.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
İnventus fiyatı biraz daha düşük tutunca Teknobiyotikte üstteki fanı çıkartarak alternatif model sunmuş, haliyle %15 indirim yazısınıda yapıştırmışlar göstermelik.
evet aslında tam (b)indirim olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme