Şimdi Ara

Dark Mini Mania 2 ile ses sistemine 5.1 ses aktarımı YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum dark mini mania 2 ile ses sistemine 5.1 ses aktarabilir miyim?
    Bende bulunan aletler şunlar:
    1) LG 42 lw 5500 3d smart tv
    2) DVD HOME CİNEMA HT806 dvdplayer+ses sistemi
    Şimdi bunlar birbirine optik kablo ile bağlı.Tv ye de harici harddisk bağlayıp film izliyorum.Tv nin DTS sesi desteklemediğini biliyorum.Fakat internetten indirdiğim filmler ac3 ve 5.1 ses olmasına rağmen ses sisteminden 5.1 ses alamıyorum sadece 2 hoparlörde ses var.Bunun sebebi sanırım TVnin 5.1 ses çıkışı yapamaması.Bundan dolayı media player almaya karar verdim sırf filmlerden 5.1 ses alabilmek için.Başlıkta olduğu gibi dark mini mania 2 almaya karar verdim.(Çok pahalı olmasını istemiyorum çünkü alma amacımı açıkladım az önce, daha düşük fiyata Dark CineManiaXS var fakat onda 3d altyazı problemi varmış.)Şimdi dark mini mania 2 yi hdmi ile tvye, optik kablo ile ses sistemine bağlasam, harddiski de usb ile media playera bağlasam ses sisteminden 5.1 ses alabilir miyim? dark mini mania 2 hepsiburadada yorumlarda dts çözüyor fakat 5.1 ses çıkışı yapamıyor demiş, böyle bir durum varsa almamın hiç bir anlamı kalmaz çünkü alma amacım 5.1 ses alabilmek zaten.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Ayrıca bu playerın dışında benim isteklerime cevap verecek başka tavsiyeniz olursa lütfen yazın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.