Şimdi Ara

Datron pl5c cpu ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Datron pl5c marka laptop um var CPU da ısınma problemi yaşıyorum PC ilk açtığım zaman fan gayet güzel dönüyor devirli dönüyor taki windows yazısı gelene kadar windows yazısı gelince birden devir aşırı derecede düşüyor cpu 65 derecelere kadar çıkıyor işlemcide dir diye t2x serisi vardı işlemciyi deiştirdim t7400 taktım amma problem devam ediyor fanın o derecelerde devirli dönmesi gerekirken yavaş dönüyor fanın petekler temiz toz dahil yok temizledim vatandan gri macun aldım onuda surdum fanda da bir problem yok başta deiğim gibi ilk açılışta fan devirli dönüyor bios u upgrade etim ne yaptıysam problemi çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim aksi taktirde laptop u 4cü katan aşağıya atıcam o derece sinir etti işlemci ısınınca mavi ekran veriyor saygılar
    Bu konuyu dünde açmıştım bir arkadaşımız yardımcı olmak istedi amma program bende işe yaramadı çünki program datron un ana kartını tanımmıyor

CPU1 : 70c çıkıyor fan yavaş devirle devreye giriyor 62c de fan kesiyo
    CPU2 : 77c - 70c arası dolaşıyor

bi fikri olan varmı acaba yonca setten yapabilirmi eğer ondansa ısı tabansayıla ısıtmayı düşünüyorum amma öncelikle fikri olan varsa

• fikri olan yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.