Şimdi Ara

daxom'u nasıl bilirsiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu cihazı 2008'den beri kullanıyorum bir kere servis geldi devreye aldı gitti ondan sonra ne gelen oldu cihaza nede giden gayet memnunum cihazım sabit su sıcaklığını sağlıyor her musluktan da sıcak suyumu alıyorum ve gayette sessiz çalışıyor cihazım ama eşanjörü delinen kişiye de sormak lazım ne şekilde kullanılıyor eğer dondan delinmiş ise bu cihazın suçu değil bugün hangi firma dondan dolayı veya voltaj yüksekliğinden dolayı meydana gelen arızaları garantiden değiştiriyormuş ki uzun lafın kısası gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin kardeşim ben tam bu sene 6 yıl olacak tık demedi kullanıyorum 20 gün önce de yeni aldığım eve de daxom 12 lt cihaz taktırdım şimdi onu kullanıyorum birde yorumlarda şunu okudun çin malı denmiş şimdi sorarım size bugün elinizde ki tlf nerede yapılıyor ariston,demirdöküm nerde üretiliyor,mersedes bile çin'de fabrika açmış çin dediğiniz devlet yakında uzaya insan gönderecek bizde bile o teknoloji yokken o ülkeyi küçümsemek komik biz teknoloji olarak çin'den çok mu ilerideyiz artık bu olgudan kurtulun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axii_16 -- 31 Ocak 2014; 13:22:35 >

• kombiustası kullanıcısına yanıt
    evet 2 adet mesajım var dikkat edersen ki etmişsindir de herkes her konu hakkında fikirlerini söylemekte ve konu açmakta özgürdür bende bu cihazı 2008 yılından beri kullandığımı ve hiç bir problem yaşamadığımı belirttim ve herkese de tavsiye ediyorum senin milli sermaye dediğin hangi firmaymış yazda bir öğrenelim senin gibi bu sektörün içinde olmadığım için bilmiyorum ( her ne kadar sen beni daxom elemanı yaptıysan da ) yine söylüyorum ben de 2 adet daxom şofben var bir tanesini 2008 yılında aldım hala problemsiz çalışıyor herkese de tavsiye ederim,insanları yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum aksine yaşadığımı anlattım ama heralde sen rakip firmada çalışıyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.