Şimdi Ara

Dayak Yeme Anılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal fobim olduğumdan dolayı hep dayak yedim normalde hastanelik edebileceğim kişilerden sosyal fobi yüzünden dayak yedim
    Benim öyle komik bir anım yok sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5.sınıftım. Parka çıktım okuldan sonra oyun oynuyodum.
    Malum şahıslar geldi 3 kişi tarafından sebepsizce dayak yedim.
    Dudağım patladı. Nefesim kesildi vb.
  • Anasınıfındayken saçları pempe tokayla toplanmış dört kız beni parçalamıştı resmen. Bense hiçbir karşılık vermeden sadece ağlamıştım. Ondan beri hiç dayak yemedim ve kavga etmedim.
  • Alkollüyken takıldığımız tanıdık kafeden çıkıp parkta biraz gezelim dedik yanımda arkadaş vardı. Biraz gezdikten sonra arkadaş sigarasını bulamadı 'oğlum sigarayı ver lan' diye bağırdı. Ben de sigara içmiyorum 'bağırma lan bana' diye bağırdım. Tamamen fosforu çekmiş şekilsiz insana benzemeyen bir tip geldi yanımıza 'ne bağırıyonuz olum siz burda' dedi. Benden yaşça küçüktü. Alkollü bile olsam dövebileceğim bir tipti. 'Hayırdır, hep takıldığımız parkı baban satın aldı da haber mi vermediniz' dedim. Bu küfürlü konuşmaya başlayınca alkolün verdiği gazla suratına okkalı bir tokat attım yakasından tutup kafa atarak yere serdim. '... git lan burdan' diye bağırdım. 5 dakika daha yürüdük aynı parkta. Arkadaş hala sigarasını bulamamıştı ve benden daha sarhoştu bağırıp duruyordu. Susması için yolun karşısındaki bakkala geçip sigara alıyım dedim orada beklemesini söyleyip bir banka oturttum. Gittim bir paket sigara aldım. 3-4 dakika içinde geri döndüm. Bankın çevresini 5-6(hatırlamıyorum daha fazla da olabilir) kişi kaplamıştı. Ve bizim çocuğa vuruyorlardı. Direk araya daldım tokatlar yumruklar tekmeler derken arkadaş ordan toz oldu, ben orda sağlam bir dayak yedim sopalarla falan. Ertesi gün her tarafım ağrımasına rağmen o şerefsizi bulmak için çıkıp aynı parka elimde demir sopayla gittim. Tahminim doğru çıkmıştı ordaydı yanında biriyle. Bu ikisini kafasına, gözüne, sırtına neresine geldiyse demir sopayla benzetip sopayı olay yerinde bıraktım ve aldığım darp raporuyla savcılığa gidip bu kişi ve o an yanındaki kişi hakkında suç duyurusunda bulundum. 'Demir sopayla dövdüler abi' dedim 10bin tl manevi tazminat aldım ve kanımı yerde bırakmamış oldum.

Mahkemede inkar ettiler, o bizi dövdü dediler ancak yanlarında demir sopayla görülen iki kişinin tek kişiden dayak yemesi akıl kârı değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balgambaz 10 k ya kadar iyi csb idi ama orda gitti

• gomputerci G kullanıcısına yanıt
    Yok cidden 10bin tl manevi tazminat aldım hocam. Hatta bir ara 10bin tl param var ne yapayım diye konu açmıştım; parayı em, ekmek arası para ye, hepsini 5 tl yaptır tomarın fotoğrafını çek daha zengin görünürsün, böbreği sardım yarın kapıya bırakıyorum tarzı yorumlar gelince sildirmiştim

• Teşekkür ederim sağol kardeşim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dayak Yeme Anılarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diego Ribas Da Cunha -- 27 Haziran 2016; 21:23:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balgambaz B kullanıcısına yanıt
    CSB

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.