Şimdi Ara

dayanıklı, şarjı uzun süre giden 500 liraya kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en az 3-4 yıl kullanabileceğim , hafif , ince , sade ve güzel görüntüsü olan bir telefon almak istiyorum. Wi-fi olması önemli değil , kamera olsun ama çok iyi birşey olmasına gerek yok bazen lazım oluyor kamera, dokunmatik ekran olabilirde olmayabilirde ama telefon hızlı olsun .Alacağım telefonun kızaklı yada düz olmasını istiyorum kapaklı olmasın.Şarjıda uzun süre gitsin. Fazla özellik aramadığımdan telefonun olabildiğince ucuz olması tercihimdir. Benim aklımda Nokia c5 var iyi bir şeçim olur mu? Sizler ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

• C5 söylediklerinize gayet uygun bir cihaz.
  • c5 olabılır hocam e71 de olabılır yanı hemde cok rahat sıkılmadan mesaj ve arama yaparsın rahat rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

c5 olabılır hocam e71 de olabılır yanı hemde cok rahat sıkılmadan mesaj ve arama yaparsın rahat rahat

e71 i inceliyorum hocam , bataryası bayağı iyi gözüküyor. Teşekkürler önerin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberberkay

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

c5 olabılır hocam e71 de olabılır yanı hemde cok rahat sıkılmadan mesaj ve arama yaparsın rahat rahat

e71 i inceliyorum hocam , bataryası bayağı iyi gözüküyor. Teşekkürler önerin için.

rıca ederım hocam ama sunuda eklemek ısterım c5 mı e71 mı deseler kesınlıkle e71 derım haberın olsun :)
  • aklımda bulunduruyorum e71 canlı olacak bakıcam. Telefonu cuma almayı düşünüyorum.Başka önerileriniz var mı arkadaşlar?
  • E serisinin diğer modellerine de bakabilirsin, bekleme süresi hemen hemen hepsinde mükemmel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia e55 hem ince hem uzun şarh süresi
  • e55 in yarım q klavyesi var... Tavsiye etmem.

e52 , e71 veya c5 derim. Hepside sağlam ve pratik telefonlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.