en az 3-4 yıl kullanabileceğim , hafif , ince , sade ve güzel görüntüsü olan bir telefon almak istiyorum. Wi-fi olması önemli değil , kamera olsun ama çok iyi birşey olmasına gerek yok bazen lazım oluyor kamera, dokunmatik ekran olabilirde olmayabilirde ama telefon hızlı olsun .Alacağım telefonun kızaklı yada düz olmasını istiyorum kapaklı olmasın.Şarjıda uzun süre gitsin. Fazla özellik aramadığımdan telefonun olabildiğince ucuz olması tercihimdir. Benim aklımda Nokia c5 var iyi bir şeçim olur mu? Sizler ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
C5 söylediklerinize gayet uygun bir cihaz.
c5 olabılır hocam e71 de olabılır yanı hemde cok rahat sıkılmadan mesaj ve arama yaparsın rahat rahat
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
c5 olabılır hocam e71 de olabılır yanı hemde cok rahat sıkılmadan mesaj ve arama yaparsın rahat rahat
e71 i inceliyorum hocam , bataryası bayağı iyi gözüküyor. Teşekkürler önerin için.
quote:
Orijinalden alıntı: cyberberkay
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
e71 i inceliyorum hocam , bataryası bayağı iyi gözüküyor. Teşekkürler önerin için.
rıca ederım hocam ama sunuda eklemek ısterım c5 mı e71 mı deseler kesınlıkle e71 derım haberın olsun :)
aklımda bulunduruyorum e71 canlı olacak bakıcam. Telefonu cuma almayı düşünüyorum.Başka önerileriniz var mı arkadaşlar?
E serisinin diğer modellerine de bakabilirsin, bekleme süresi hemen hemen hepsinde mükemmel...