Şimdi Ara

Deadlift hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar romanian deadlift yaparken (veya stiff legged) belim ağrıyor, hareketi doğru yapıyorum ama yani bacağımdan çok belim ağrıyor. Bu neden olabilir?

• ağırlığı düşür
  • Daha önce normal deadlift yapan biri için ilk başta romanian'a adapte olmak zor oluyor. Benim için de böyle oldu.
    Barı mümkün olduğunca vücuduna yakın tutman gerekiyor. Hatta kaldırırken devamlı üzerine sürtecek.
    Barı çok indirmeyeceksin. Dizin altına inince yukarı kaldırmaya başlayacaksın.

Stiff'de ise hissetmek daha kolay ve bar ile epey bir aşağı uzanmak gerekiyor. Bunun için ağırlık üstüne çıkabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ağırlığı düşür

öyle de bacağıma etkisi olmuyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Daha önce normal deadlift yapan biri için ilk başta romanian'a adapte olmak zor oluyor. Benim için de böyle oldu.
    Barı mümkün olduğunca vücuduna yakın tutman gerekiyor. Hatta kaldırırken devamlı üzerine sürtecek.
    Barı çok indirmeyeceksin. Dizin altına inince yukarı kaldırmaya başlayacaksın.

Stiff'de ise hissetmek daha kolay ve bar ile epey bir aşağı uzanmak gerekiyor. Bunun için ağırlık üstüne çıkabilirsin.

Teşekkürler deneyeceğim
  • beline kemer tak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.