Şimdi Ara

DEBRİYAJ PROBLEMİ LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN İLK DEFA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM.VİTES DEĞİŞTİRMEK İÇİN DEBRİYAJA BASTIĞIM ESNADA ÇAT DİYE BİR SES GELDİ VE PEDAL AŞAĞIYA KADAR BOŞ İNDİ.SONRA AYAĞIMI ÇEKTİM.BİR DAHA BASTIĞIMDA DÜZELDİ VE VİTESİ DEĞİŞTİRDİM.BUGÜN ÜÇ DEFA YAŞADIM BU PROBLEMİ.

1-BU DURUM NEDİR.NASIL İZAH EDİLİR.
    2-ÇÖZÜMÜ NEDİR.KAÇA MAL OLUR
    3-BU ŞEKİLDE BİRKAÇ GÜN KULLANILABİLİR Mİ.ZARARI NE OLUR.

ARACIM 1994 MODEL RENO 9 FAİRWAY 1.6 MOTOR

• debriyaj telini kontrol ettir...
  • debriyaj bitmiş. arabayı fazla yürütmeden en yakın tamirciye götürün. caddy'lerin debriyajı 450-500 ytl civarı dışarıda. sizinki yarı fiyatından daha da azdır herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

debriyaj telini kontrol ettir...

yeterli bir cevap
  • inşallah dediğiniz gibi çıkar da masraftan kurtuluruz.teşekkürler
  • 28 Ekim akşamı trafikteyim ; birden debriuaj yumuşar gibi oldu ve yavaş yavaş aşağıya kaydığını hissettim..Derken 1. vitese geçerken cart curt sesler geldi neyse o şekilde çok şükür eve kadar gelebildim.Parktan sonra debriyaj işlevini iyice kaybetti yani bastın mı aşağıda kalıyordu ve yukarı gelmiyordu.Neyse kaputu açtım baktım debriyaj hidrolik yağı haznesi bom boş..Hemen servisi aradım böyle böyle durumu bu diye anlattım..29 Ekim sabahı elinde hidrolik yağıyla geldi evin önüne sağolsun yağı koyduk ve servie gelmem gerektiğini söyledi..Eve üstümü değişmeye çıkıp inene kadar yağ yine boşalmaya başlamış debriyaj yine aşağıda kalacak şekilde ufacık bir bölgede kavrama yapa yapa servise çektik arabayı hemen söktüler..Ben baskı balata bitik diyecek diye çok tırstım başta ama Çok şükür debriyaj merkezinden kaynaklanıyormuş..Debriyaj merkezini değiştirdik 80 YTL idi yanılmıyorsam yağıdır merkezidir vs. 200 YTL ye mâl oldu kısaca..Tabii ki bunu Özel Serviste yaptırdım ; ki VW Yetkili Servisine gitsem nerden baksan 2-3 kat fazla para öderdim sanırım

Bu arada araç imzamda olan araç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.