Şimdi Ara

DEFİNASYON VE HACİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru açık. yağlanmak istemiyorum vücüdum zaten yağlı. o yüzden herkes gibi önce bulk yapıp sonra definasyon yapmıyorum. yaklaşık 1-1,5 aydır definasyondayım. ancak bu süreçte hacimlenmekte istiyorum. şimdi hacim için definasyon dönemindeyken gainer almam mantıklı olur mu? ya da nasıl bir yol izlemeliyim

• Oluyor mu öyle ? Hem definasyon hem hacim... senelerce uğraşmak lazım herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaloriyi az azaltıp yağ yakacaksın, kas kaybını önlemek için proteini ağırlıklı yiyeceksin.
    Antrenmanlarda çok hafif çalışmayıp mümkün olduğunca ağır ve nizami çalışmakta fayda var.
    Sonrası genetik, yaş ve tecrübene bağlı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem definasyon hem bulking yapamazsın bu imkansız kendini kandırma.
    Temizinde 2 ay diyetini yap sonra geç bulking yap 4 5 ay istediğin kilolara gelince tekrar definasyona girip güzel bir vucuda 1 senede ulaşabilirisn.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    antremanlarımda hep ağırlığı arttırmaya çalışıyorum. setleri 3*10 çalışıyorum şuan. belki 4*8'e çıkarabilirim. beslenmem savaş cebeci'nin definasyon diyeti. diyete genel olarak uyuyorum. 300 gram diyorsa yaklaşık o kadar yemeye çalışıyorum. onun dışında antremanlarım göğüs-sırt, omuz-kol, bacak şeklinde. vücüdüm define oluyor gibi bel çevresi küçülüyor ama kilom arttı. nasıl bir şey bu anlamadım
  • shasta17 S kullanıcısına yanıt
    Bende seninle aynı programı uyguluyorum. Kilon arttıysa karbonhidrat miktarını kısmen azalt, kilo artması verdiği diyet programı ile mümkün değil! Yediklerinin bir kısmı yağa dönüşüp depolanıyor demek ki? veya çok zayıf bir ihtimal de olsa, eğer dediğin gibi belin incelmesine rağmen kilo almışsan "kas" olarak kilo almışsın! Yeni başlayanlar için, ilk 4 ay bu şekilde bir dönüşüm mümkün yani hem define olup hemde aynı anda kas kütlen bir miktar artabiliyor ,lk 4-5 ay!

Bende de ilk zamanlar ( ilk 3-4 ay ) bir yandan yağ yakıp diğer taraftan kas kütlem artmıştı, bunu anlamanın en kolay yolu, düzenli haftalık olarak ölçü almaktır. diğer bir taraftan kilon sabit kalarak bu değişim mümkün olabilir yada bir miktar eksilir az da olsa, ancak kilo alman gerçekten yanlış bir şeyler olduğunu gösterir. Dediğim gibi bu sistem bir ömür sürmez!
    Bahsi geçen süre sonrası ben şahsen çok hızlı kilo kaybetmeye başladım, ( ilk 3 aydan sonra , 3 ayda -10kg ) çoğu yağ kaybı olmakla birlikte elbette kas yıkımıda gerçekleşiyor ne yazık ki, diğer bir seçenek mümkün görünmüyor biyolojik olarak

• CESAJANS C kullanıcısına yanıt
    şeyden olabilir sanırım. antreman yaptığım gün 2ölçek toz kullanıyorum. yapmadığım gün sabah kalkınca 1ölçek. her antreman sonrasıda çikolatalı süt içiyorum. yaklaşık 18gram şeker içeriyor. başka o diyette yazandan farklı olarak da bazı geceler yatmadan 50-100 gram arası lor tüketip yatıyorum. onun dışında haftada 1'i geçmicek şekilde cheat meal yapıyorum. ama yaptığım günün ertesi gününde karbonhidratları kesiyorum. mesela 45gram yulaf alıyorsam sabahları onu 30a düşürüyorum protein aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shasta17 -- 13 Ağustos 2016; 16:18:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.