Şimdi Ara

değiştirmeye değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilandaki aracımı satıyorum / tasaka bakıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-grande-punto-punto-1.3-m.jet-cok-temiz-baby-maserati-105914292/detay/

2007 clio 3 1.4 90 bg buldum 24bin tl ye sizce değer mi değiştirmek ? lpg takınca uygun olur mu clio 3 ?

• Aracınız temizse hiç bulaşmayın clio sizin aracınızdan iyi bir araç değil ayrıca dizel varken üstüne para verip lpgli araç almak ne kadar mantıklı tartışılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalsydn

arkadaşlar ilandaki aracımı satıyorum / tasaka bakıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-grande-punto-punto-1.3-m.jet-cok-temiz-baby-maserati-105914292/detay/

2007 clio 3 1.4 90 bg buldum 24bin tl ye sizce değer mi değiştirmek ? lpg takınca uygun olur mu clio 3 ?

Ne anladım bu işten.Aracınızı satıp clio almak istiyorsunuz.Bencede hiç bulaşmayın derim.

• Bence hic degmez böyle bi risk almaya. Clionun arabanizdan bi farki yok hemde dizelden inip tüplü arabaya binmekte biraz sacma olur.ama dersenizki 0 alcam veya model-segment yukseltcem ozaman olur ama suanki durum sacma olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içi 6.5 mi yakıyor. Epey cokmus. Üstelik istanbul da değil sanırım.

• Aracınız temiz ise bence değmez.
  • Değiştirme hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim LPG'ye karşı anti patim olduğu için bence değmez. Ben olsam Mjet'e devam ederdim.
  • quote:

Neden değiştirmek istiyorsunuz aracınız kazalı mı pertmi noldu bize neden söyleyin.Clio ya geçmek size bir artı kazmaz hem o aracın ne olup olmadığını bilmiyorsunuz.

• Bence de gereksiz.

• Maceraya hiç gerek yok hocam 100+ hp araç düşünseniz olur ama 80 90 hp için değmez bence tabi karar sizin

• değmez hemde hiç değmez lpg lide olsa sizin aracınız kadar yakacak
  • quote:

1.3 DİZEL BİR PUNTO NUN YAKIT TÜKETİMİ NASIL ACABA ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI

BİRDE HANGİ ŞEHİR DE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ SEVİNİRİM

• Konyadayım hocam , aracı günde 4 km için kullanıyorum şehir içinde uzak mesafe git gel yapınca 6.2,3 e kadar düşüyor, değiştirme isteğim beygir yetersiz bana tork da düşük puntoyu seviyorum ama böyle rampada yığıldı mı , normal yolda hızlanmasını biliyorsunuz fitil oluyorum, gaza basınca multijetlerde cevabı geç alıyorsunuz sevmiyorum bu durumu, o yüzden bg yüksek ve tork yüksek clio lara bakıyorum, yoksa aracımda ne hasar ne değişen var
  • Punto nun torku daha yüksek olması lazım değil mi ?
  • quote:

Konyadayım hocam , aracı günde 4 km için kullanıyorum şehir içinde uzak mesafe git gel yapınca 6.2,3 e kadar düşüyor, değiştirme isteğim beygir yetersiz bana tork da düşük puntoyu seviyorum ama böyle rampada yığıldı mı , normal yolda hızlanmasını biliyorsunuz fitil oluyorum, gaza basınca multijetlerde cevabı geç alıyorsunuz sevmiyorum bu durumu, o yüzden bg yüksek ve tork yüksek clio lara bakıyorum, yoksa aracımda ne hasar ne değişen var

dizel puntonun torku, benzinli clionun torkundan daha yüksektir. punto yokuşlarda bayılıyor diyor iseniz ; benzinli clio ile yokuşlarda düşük vitese atmak zorunda kaldığınızda hoşunuza gitmeyebilir.

ben 5000-6000 devir çevirmeyi seviyorum diyorsanız, o ayrı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_fb -- 27 Şubat 2013; 11:27:28 >
  • Arabanızın bir sıkıntısı filan yoksa değistirmeyin.rengi filan çok güzel bence. Degistirmek yeine chipletin?

• Puntodan inilip clioya binilmez pisman olursunuz performans olarakta birsey beklemeyin cliodan

• dizelin torku benzinli cliodan çok daha fazladır.Puntonun clio 3 den daha seri olacağını düşünüyorum.

araçta sıkıntı varsa ayrı
  • Motorun sorunu yok, multijet motoru sevmiyorum şirkette linealar var 75 bg onlarda aynı kalkarken uyuz uyuz 2.viteste saçma bir atlama sonra yine aynı puntonun fabrika verilerinde 0-100 hızlanma : 14.5 sn clio da 11.3 biri 75 bg biri 90 clio benzinli olarak nasıl kötü oluyor anlamadım tabi clio sürmedim verilere bakarak konuşuyorum,

Babamda megan ıı 1.5 diel var o yüzden renaultlara karşı bir sempatim oluştu kullanması rahat , az yakıyor kokluyor , seri tabi malzeme ve işçilik yerlerde o ayrı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.