Şimdi Ara

DELI bIr proJe // ( ayrIca teaM kUruyoruz) ilgilenen varsa topicden yada belirtilen adresden ulasn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKeKaDaM -- 6 Eylül 2018; 23:5:47 >

• kardeş isim ii değil!! yoksa bi şeyler yapardık!!!
  • evet isim berbat ayrıda ne sitei oldugu belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: sainteagle

kardeş isim ii değil!! yoksa bi şeyler yapardık!!!

katılıyorum.. siteye giren söve söve tekrar çıkar...
  • gençlik ateşi işte... gençken bizim de kanımız hızlı akıyordu....

arkadaşlar çabanızı takdir ediyorum ama daha güzel bir isim seçseydiniz daha cazip olurdu...
  • amaç bu olsa gerek. ilgi çekmek. geyik sitesi olduğu belli. alt domainler zaten anlatıyor ne olduğunu. evet isim korkutucu biraz. ama ilgi çekici. yinede almışlar madem domain, olsaun varsın bakalım. kolay gelsin.
  • paticikten burayamı geldin adam bulmaya .
    adı cidden değişik hit alırsa benzerlerini düşünemiyorum..
    bokvarsengelme.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı oökullarda girilemez yasak site oldugundan dolayı :)))
  • ya ada hasta oLan var abi ne bicim bu isim diyen var var ogLu var bende sasirdima adin biraz garip oLduqu kesin ama bu siteyi 1 milyon kisi bir yerde gorseee sadece merakindan yuzde 90 i girer sahsen benim boyle bi seyden haberim oLmasydi girer bakaerdimm :))) geyik paylasim sitesi fLn oLucak
  • ya orası ölede milletin bir kere girmesi önemli değilkiş online üyeler lazım
  • isim insani itiyor bence herkeze hitap eden bi iism daha ii olurdu benimdusunce ama kararsenin kararin
  • Tıklamadım bile site linkine nebiçim isim yav
  • :))) heue beyLer ben cok ciddiyim simdi siz site adi seetttirin begenmIyosanIz takIm oLayina bakin...
  • ILgILenen arkadaslar topice msn Lerini belirtsinler ne yaziiki kisi listem doldu ...
  • Gece gece nereden girdim buraya...:) Site ismi önce bende bir hollanda kelimesi intibası bıraktı...:) Taki forumdaki yazıların tamamını okuyana kadar ve daha sonra site adını tekrar okuyunca aniden bastım kahkahayı...Ev ayağa kalktı nerdeyse :))

Bu siteyi yapan arkadaşların yaratıcılık yeteneklerine diyeceğim yok bu isim hem insanların aklında kolay kalır hem de mizahi yönü olduğundan dolayı reklam unsuru çok kuvvetli olduğundan dolayı insanların dilinde dolaşır...
    Ama şunu da unutmamak gerekir çok ciddi bir ortamda bu adresi vermek biraz cesaret ister...
    Mesela birisi soracak sitenizin adı nedir?
    --Yanıt-- ..kvarsendegel :) (burda ismi yazmaya bile çekiniyorum) :))
    Ama arkadaşlarıma böyle bir isimden bahsetmeden geçemiyeceğimi de biliyorum (Hatta burada bu siteyi görenlerin de bunu birilerine anlatacağına eminim...) :))

Yukarıda bazı arkadaşlar espiri olsun diye bişeyler yazmış, Ben de yazmadan geçemicem :))
    Bu sitede oluşturulacak team in adı ne olacak
    .oksavarlar mı? :))
    Siteye girenler çıkarken ne diyecek...
    ---buraları .ok götürüyor--
    ---lanet olsun ne zaman bu siteden çıksam hep .ok kokuyorum--
    ---siteye girdiğimden beri başım .oktan kurtulmuyor---

Sonuç olarak şunu diyeceğim arkdaşlar!
    Reklamcılık yeteneğinize diyeceğim yok ama böyle bir ciddi çalışma içine girip iyi bişeyler yapmaya çalışmak adına böyle bir isim isabetli değil...Umarım istekleriniz doğrultusunda gerçekleşir...
    hayırlı olsun...

Hala gülüyorum

• Arkadasim cok saol bu kadar yazmisin :) helal ne diyim bizde onlari cok dusunduk ilk basta irc kanaliydik cok guzeL bir ortam oLustu.. disaridan geLenin tepkisi basta tabi degisikti ama sonradan herkes alisti anliyicagin evet bizde biLiyoreuz bazi sorunlar yasiyicaz ama onlarin zamanla kalkicagina inaniyorum:))
  • domaini tutmadım

• sadece domanini wk kanka ?
  • ztn site açılmıoki
    quote:

Orjinalden alıntı: PaRaZ!T

sadece domanini wk kanka ?
  • ad cidden çokd eğişik :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.