Şimdi Ara

deliriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dershane seviye belirleme sınavı yaptı ama sonuçlarını biz öğrenemeyecekmişiz. bugün hangi sınıfta olduğumuz açıklandı onun da seviye olarak 1,2,3 hangisine denk geldiğini söylemiyorlar, sinirden deliriyorum.

millet sınavda telefonla kopya çekti, biyotiğin eski bir denemesini yaptılar cevap anahtarı zaten her yerde. üstüne ben kayıt olurken bi öğrenci de sınıfını kaydırma için gelmişti. deccal bunlar ag

• Her dershanelerde olan klasik şeyler bunlar. Zamanında eğlencesine bursluluk sınavına girdiğim yerler sınava kaç kişinin katıldığı bile söylemiyordu. Seviye belirleme sınavları çok ciddili olmaz zaten hocam. Katılacağınız diğer denemelere bakın.

• Benim gittiğim dershanede de sınıf belirleme sınavı oldu ama sonuçlar açıklanmadı. Neden diye sorduğumda daha bu kursun öğretmenleriyle ders işlemediğinizden bizim katkımız olmadan aldığınız sonuç diyorlar. Bu soruyu sorduktan 1 hafta sonra sadece ilk konular işlenmişken yapılan denemenin sonucunu açıklayacaklar ama.

• dershane bos is

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

bizde öyle bir şey de yok. hocaya 2 kere sordum ikisinde de düzgün cevap vermedi delirmelik iş. sınıflar hakkıyla sınav sıralamasına göre belirleniyor olsa zaten sormam ama hem üstüne kaydırma hem de kopya gelince insan deliriyor

• bu arada bir dershanede ilk 20-25k'dan 20 civarı kayıtlı mezun olması gerçekçi mi sizce? bana çok fena kolpa geldi

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Benim dershanede vardu öyle sayıda mezun. Ama ilk 20k derken ea dil 20klarını da sayıyorlardı. Hepsi sayısal değildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yok hocam sayısal, ea sınıfları ayrıdır herhalde. bir sınıftan biraz fazla var demişlerdi. o kadar kaçamak cevap veriyorlar ki kolpa diye düşündüm

Dershaneye bağlı ama bence kolpadır hocam. Kaç kişi ki bir sınıf dershanede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 16 Eylül 2024; 20:27:50 >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

18-20 dediler. benim dışımda küçük bir ilden 20-25 tane sayısalın bu sıralamadan mezuna bırakmış olma olasılığı çok mantıklı gelmiyor, ilk sınıfı tanıdık öğrencilerle doldurmak için kılıf gibi geldi. ağızlarını bıçak açmıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 16 Eylül 2024; 20:32:6 >
  • Dershaneye göre her öğrenci para kaynağı onlar seni sadece para olarak görüyor. Dolayısıyla o yüzden habire dümene yatıyorlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tezgah gibi hocam. açıkça sıralamaların söylenmemesini geçtim sınıf seviyelerini bile belirtmemişler. Bizim dershane geçen sene efendi gibi her denemeden sonra toplu sıralama pdfi atıyordu bakıyoduk.

• fizisyen kullanıcısına yanıt

bizde genel deneme sonrası pdf de atmıyorlar, öğrenciler istemiyormuş. kendi sıralamamızı görebiliyoz sadece. şaklaban gibiler

• Siz yine sabirliymissiniz, ben bütün çirkefligimi konusturuyordum. Para tuzağı gibi bir yer geldi burasi bana. Pdf vermemek ne demek?

Bizdede yaptılar sbsyi ee sonuç? Girmedim bile (hastaydım:D ama iyi ki de girmemişim) en kötü sınıftayım şu anda ama hiç te kafama takmıyorum çalışan adam her yerde yapar kafanı yorma bunlara fazla

• diamante35 kullanıcısına yanıt

bizim şehrin en iyi dershanesi, küçük şehir zaten. sırlamamdan dolayı 30k almışlardı ama çok rezil bi yönetim var  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 16 Eylül 2024; 21:25:51 >
  • Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt

hocam kötü sınıflarda dingiller çok daha fazla oluyor o tür elemanlara çok sinir oluyorum, benim kafa yapım değil. tombaladan bi sınıf çıktı ama hayırlısı

Bizde sınıflar 15 kişi arada da öyle çürük çıkıyor ama yapacak bir şey yok hocada biter bazı şeyler eğer 20 kişilik sınıfı da kontrol edemeyecekse bıraksın gitsin ama edebiliyorsa hocanın gözünün içine girmeye çalış onları da boşver sen akılları mezuna bırakınca başlarına gelir hıyarların

Diger seviye belirlemeler illa olur hocam kafanızı takmayin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.