Şimdi Ara

Delirmek Üzereyim ! Taktik Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi bayramlar . İnanılmaz sinirlendim şu an . Kayserispor ile oynuyorum ve rezalet futbol oynuyor oyuncular . Doğru düzgün maç kazanamıyorum . Fm 2010'da Karşıyaka ile Şampiyonlar Ligi'ni almış biri olarak Fm 2011'de Kayserispor ile çok kötü oynuyorum . Nasıl iş anlamadım . Training felan yap diyorlar bugüne kadar hiç ayarlamadım onları . Birçok taktiği denedim oyunculara en doğru şekilde görev verdim . Kadrom bu yardımınızı bekliyorum . Geçen sene bu şekilde hep şampiyonluğa oynarken şimdi klasik bir anadolu takımından farkım yok delireceğim resmen .
     Delirmek Üzereyim ! Taktik Konusunda Yardım

• Eger daha ligin başı veya hazırlık maçlarıysa bu dogal. Bende fenerbahçeyle lig yeni başladıgında kimseyi yenemiyordum. Şimdi şampiyonlar liginde kimse karşımda duramıyor

Ayrıca o taktigi hiç denemdim ama burdan bakınca orta sahada bir kopukluk var gibi sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Eger daha ligin başı veya hazırlık maçlarıysa bu dogal. Bende fenerbahçeyle lig yeni başladıgında kimseyi yenemiyordum. Şimdi şampiyonlar liginde kimse karşımda duramıyor

Ayrıca o taktigi hiç denemdim ama burdan bakınca orta sahada bir kopukluk var gibi sanki?

Hocam problem sadece bu taktikte değil ki . 4-2-3-1 4-4-2 4-4-1-1 emvai çeşit sistem denedim ama yok olmuyor
  • hangi bölgede güçsüzsen orada daha çok adam oynat morallerini yükseltmeye çalış
  • oyuncularda sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Viny

oyuncularda sorun olur mu?

Kalite bakımından diyorsan olamaz .Çok özenle seçtim Troisi ve Blanconun hızı hızlanması çevikliği yüksek Cangele 2. forvet şeklinde ve Zalayeta da tam bir pivot forvet . Çok basit goller yiyorum ve zor gol atıyorum . Antrenman programı ayarlasam nasıl olur ? Tabi nasıl ayarlanacağını da bilmiyorum
  • Ekleme yapayım taktikten veya oyuncu kalitesinden olduğunu düşünmüyorum . Yeni bir antrenman programı hazırladım umarım sorun çözülür .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hasan ilk resimde ss aldıgın tarih ne??sanırım eylul sonu....3 4 taktık değiştirmişsin şimdiden.cok değilmi sencede bı taktık yapıp ılk gelen takımı yenemeyınce yok bu olmadımı dıyosun??.takıma sure tanımalısın baslardakı sonucları onemseme takımın senın taktıgı ogrenmesı kolay bsy değil..match preparetion u artır taktıgı cabuk ogrensınler ve takıma uycagnı dusundugun bı taktıkle bıkac ay zaman tanı takımına..anteremanları mevkı mevkı yaptır..defanslara forvetler aynı ıdmana cıkmasın yanı...saglam coachlar al uzun vadede cok cok ısıne yarar...transfer kadar cıddı calısman lazım o konuda...424 tarzı bı taktıkle tabı cok gol yersın..sen butun ortasahayı teslım etmıssın rakıplere..barcelona deilsinki 424 ile rakıbı ablukaya al..daha mantıklı bı taktıkle oyna bence ve takıma zaman tanı..oyuncu komutlarını cok cok dıkkatlı ayarla..kadroda revızyon yaparkende ozen goster,bırını dınlendırırken yerıne aldıgın adamda oncekının yaptıklarını yapar ama ozellıklerı aynı değilse basarısız mac cıkarır...takım komutlarını cok ıyı dagıt advenced diyip,mesela topu ıkı kanatlara yaydırabılrsın..hıcbsyı es gecme..maç ıcınde takımla konus onlardan ne yapmalarını istediğini sole yukardan..ama dediğim gibi en onemlisi takımın taktıge alısması..yaptıgın taktıgın match properation ekranının ss sini koysana bakalım takımın taktıgı ne kadar ogrenmıs daha :) takıma zaman tanı zaman ole takımı alıp ılk gunden sov yapmasını beklemek geride kaldı ..azcık ugrasın yahu ilk sene 8. ol gerekirse nolcak..oyuna ııce alısırsın 2 sene duruma bakarsın...acele etme bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

hasan ilk resimde ss aldıgın tarih ne??sanırım eylul sonu....3 4 taktık değiştirmişsin şimdiden.cok değilmi sencede bı taktık yapıp ılk gelen takımı yenemeyınce yok bu olmadımı dıyosun??.takıma sure tanımalısın baslardakı sonucları onemseme takımın senın taktıgı ogrenmesı kolay bsy değil..match preparetion u artır taktıgı cabuk ogrensınler ve takıma uycagnı dusundugun bı taktıkle bıkac ay zaman tanı takımına..anteremanları mevkı mevkı yaptır..defanslara forvetler aynı ıdmana cıkmasın yanı...saglam coachlar al uzun vadede cok cok ısıne yarar...transfer kadar cıddı calısman lazım o konuda...424 tarzı bı taktıkle tabı cok gol yersın..sen butun ortasahayı teslım etmıssın rakıplere..barcelona deilsinki 424 ile rakıbı ablukaya al..daha mantıklı bı taktıkle oyna bence ve takıma zaman tanı..oyuncu komutlarını cok cok dıkkatlı ayarla..kadroda revızyon yaparkende ozen goster,bırını dınlendırırken yerıne aldıgın adamda oncekının yaptıklarını yapar ama ozellıklerı aynı değilse basarısız mac cıkarır...takım komutlarını cok ıyı dagıt advenced diyip,mesela topu ıkı kanatlara yaydırabılrsın..hıcbsyı es gecme..maç ıcınde takımla konus onlardan ne yapmalarını istediğini sole yukardan..ama dediğim gibi en onemlisi takımın taktıge alısması..yaptıgın taktıgın match properation ekranının ss sini koysana bakalım takımın taktıgı ne kadar ogrenmıs daha :) takıma zaman tanı zaman ole takımı alıp ılk gunden sov yapmasını beklemek geride kaldı ..azcık ugrasın yahu ilk sene 8. ol gerekirse nolcak..oyuna ııce alısırsın 2 sene duruma bakarsın...acele etme bence :)

Kayseri gibi bir takımla 8. olmayı gururuma yediremiyorum . Hem oyuncuları gerçekten çok keyfiydi Karabükspor ile savaşçı bir takım kurmaya hazırlanıyorum ..

• yahu oyuna alısıyosun sen henuz bırak gururu bı kenara..antrenman bıle ayarlamadan basarı beklıyodun yok ole seyler..eylul yenı bıtmıs daha cok erken..zırt pırt taktık değiştirme bi taktık uzerınde sabıt kal..match prep kısmından ııce calıstır takımı sonra basarı gelir...buyuk ıhtımalle 8. olmazsın ama sampıyonda olmazsın tahmınım 3 4 5 arası bıyerde olursun sene sonu cok değişiklik yapmazsan..ocaga kadar bı gıt ara doneme gır ozamn takımın durumunu taktıgı konusalım bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

yahu oyuna alısıyosun sen henuz bırak gururu bı kenara..antrenman bıle ayarlamadan basarı beklıyodun yok ole seyler..eylul yenı bıtmıs daha cok erken..zırt pırt taktık değiştirme bi taktık uzerınde sabıt kal..match prep kısmından ııce calıstır takımı sonra basarı gelir...buyuk ıhtımalle 8. olmazsın ama sampıyonda olmazsın tahmınım 3 4 5 arası bıyerde olursun sene sonu cok değişiklik yapmazsan..ocaga kadar bı gıt ara doneme gır ozamn takımın durumunu taktıgı konusalım bence...

Herşeyi tüm save dosyalarını sildim hangi takımla başlasam onu düşünüyorum şu an . Ayrıca ben antrenman programı hazırlayamıyorum pek . Bir şekilde öğrenmem lazım
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lililiqq -- 7 Ocak 2012; 18:29:46 >
  • Match Preperation'a taktiğini ekle. Takım öğrensin taktiği. Sürekli aynı taktikle çık. Oyuncuları yenilince çok tersleme. Cangele'yide Amc yada AML olarak kulllan, taş gibi oyunkurucu adam yahu .
  • Eski kariyerimi sildim ve yeni bir kariyere başladım takımdaki tüm çöpleri yolluyorum hadi bakalım
  • valan msn ekle msjı hanginiz yazdı anlayamadım hasan sen yazdın sanırım maılden oyle anlasılıyo ama 2 3 yıldır msn kullanmıyorum akıl vermek,akıl almak fikir alısverısınde bulunmak isteyen pm atabilir..sürekli bakarım ama msne ayda yılda 1 denk getiremezsiniz beni :))

yeni kariyer yine kayseri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 16 Kasım 2010; 14:02:46 >
  • Bir çok taktik denedim ama en iyisi 4-2-3-1. Takimlarimi hucum oynatiyorum ayrıca kısa pasla oyunu kontrol ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.