Şimdi Ara

[DELL INSPIRON 6400] DERNEĞİ | Tüm Soru Ve İstekleriniz İçin... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.922
Cevap
31
Favori
613.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gazi1015

Bana dell vermediler. İsmi başka bişey verdiler. Ama dandik bişey değil. Belli olur zaten biraz yoklayın çantaları:-) Onlar bi çanta için pc satmamayı göze almaz diye bişey yok. Novabilgisayar bi çanta 10-15 dolar veremem dedi mesela. Tabi pcyi almadan getirmediği için vazgeçtim ordan. Bence pc de pazarlık yapıp 50 dolar indirim yaptıktan sonra çantanın markası Dell mi diye bakmazsınız. İyi pazarlık yapın.

bana Belkın'ın çantasını verdiler ve bence gayet kaliteli bi çanta
  • ah keşke fotoğraf makinam bozuk olmasada şu 6400 ün resimlerini koysamm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yulunga

merhaba arkadaşlar,
    ben de infronik ten aldım.
    Ram gerçekten 1*512 2.slot boş...

Hepinizin bilgisi olsun

peki bizimde 6400 lerin raminin 2*256 olmadıını öğrenmek için ne yapmalıyız acep???
  • @burakgüvercin

bana da belkın diye bi çanta verdiler. ama güzel çanta. sen smart dijitalden mi aldın?
    ramlerin 2x256 olup olmadığını öğrenmenin iki yolu var;
    1: kapağını aç (en kısa yol)
    2:www.dell.com a gir. current system configurationa bak.
  • yok ben smarttan almadım
    şimdi giriyorum dell.com'a beni direct türkçe sayfasına yönlendiriyo herhalde çünkü yarısı türkçe yarısı ingilizce olan şeler var bide şu system configuretions yazısı nerde göremedim yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakguvercin -- 7 Ağustos 2006; 11:35:33 >
  • eveet arkadaşlar bu atiyi güncelleme sorununa son bakın aşağıda verdiğim linkte bilgisayarınızın tag numarasını( bilgisayarın altında "SERVİCE TAG" ve yanında numarası yazar) bunumarayı yazıyosunuz ve sizin sisteminize uyumlu drivers leri yüklüyüp kuruyorsunuz ben atiyi güncelledim walla şimdi daha ii oldu

http://support.dell.com/support/downloads/
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakguvercin

yok ben smarttan almadım
    şimdi giriyorum dell.com'a beni direct türkçe sayfasına yönlendiriyo herhalde çünkü yarısı türkçe yarısı ingilizce olan şeler var bide şu system configuretions yazısı nerde göremedim yaw

www.dell.com a gir. türkçesi gelirse bi daha yaz gir. sonra laptopa falan tıka. yukarıda support yazısı çıksın. support'a gir. sonra technical support'a gir. orda current system configi görürsün. orada senin service tagin de çıkar. zaten laptopun altında da yazıyo. ordan tagi kopyala. memoryden şu anki ramine bak. orijinal system config barından da service tagini yapıştır. sana orijinal sistemini gösteriyo. çantasından garantisine kadar nelerle gelmiş türkiyeye görürsün...

• infronic'ten hiç online alışveriş eden oldu mu aranızda? daha doğrusu aldıktan sonra problem yaşayan var mı? Ankara'da doğru düzgün alınacak biyer bulamadım bu nedenle infronic'ten online sipariş etmeyi düşünüyorum ama infronic'in satış sonrası tutumu hakkında bilgisi veya tecrübesi olanlar varsa paylaşabilriler mi bir zahmet?
  • Infronic Türkiye distrütörü bir firma olduğundan kesinlikle bir problem yaşamazsın merak etme.

quote:

Orjinalden alıntı: buzzer

infronic'ten hiç online alışveriş eden oldu mu aranızda? daha doğrusu aldıktan sonra problem yaşayan var mı? Ankara'da doğru düzgün alınacak biyer bulamadım bu nedenle infronic'ten online sipariş etmeyi düşünüyorum ama infronic'in satış sonrası tutumu hakkında bilgisi veya tecrübesi olanlar varsa paylaşabilriler mi bir zahmet?
  • Merhabalar, ben dell 6400 ü almayı düşünüyorum. Bilgisayari oyun ve programlama için kullanacağım, bu nedenle klavyenin rahatlığı benim için çok önemli. Dell E1505 modelini 2 hafta kadar kullandım ama berbat tuş dizilimi nedeniyle güzelim alete hiç ısınamadım. Enter ve bosluk tusları ufaktı ve hic rahat degildi. Dell 6400 ün klavyesini net olarak görebileceğim fotografi bir türlü bulamadım. Kullananlar bana bu konuda ilgi verirlerse çok sevinirim.
  • arkadaşlar hayırlı olsun, az önce her türlü riski göze alarak infronic'ten 1199 $ + kdv fiyata 6 taksitle 9-cell pil ve 256 MB x1400 kartlı olandan online sipariş verdim. Ürün elime geçer geçmez inşallah olumlu haberlerle sizlere bağlanmak istiyorum.
  • infronic, Acer'ın Türkiye dağıtıcısı. O yuzden problem çıkacağını düşünmüyorum. (Babamın laptopu Acer servisi infronicden alıyoruz bence infronic garantisi gerçekten çok iyi..)

quote:

Teknosa'da adamlara "batarya kaç cell, 9 mu 6 mı?" diye sordum, eleman bana 4 saat gidiyor dedi. "Tamam da ben cell sayısını soruyorum" dedim, suratıma trene bakar gibi baktı. Türkiye'de bu notebook işi ne zaman rayına oturacak tanrım yaa. Ankara'daki Nova bilgisayar 12 taksitle 1179+kdv'ye veriyor ürünü ama bilgisayarı alacaksanız getirtiriz diyorlarmış. O şekilde oradan asla ürün almam ben.

bu arada infronic sitesinde 6 taksitle 1199+kdv'ye 9 cell'li ve paylaşımsız 256 MB kartlı satıyorlar aleti. Infronic'ten online alışveriş edeniniz oldu mu hiç? Başka bir deyişle problem yaşayan oldu mu?

• arkadaşlar ekran kartı güncellemesini yapan başka kimse yok mu? bi sorun çıkıyor mu, daha mı iyi oluyor yoksa gerek yok mu güncellemeye diye soracam da.. hatta sordum bile. yapan varsa bizimle paylaşsın lütfen.. ben güncelleme programını indirdim ama çalıştırmaya cesaret edemiyorum.

alıntı:
    " eveet arkadaşlar bu atiyi güncelleme sorununa son bakın aşağıda verdiğim linkte bilgisayarınızın tag numarasını( bilgisayarın altında "SERVİCE TAG" ve yanında numarası yazar) bunumarayı yazıyosunuz ve sizin sisteminize uyumlu drivers leri yüklüyüp kuruyorsunuz ben atiyi güncelledim walla şimdi daha ii oldu

http://support.dell.com/support/downloads/ "

• hiçbi sorun çıkmadı gönül rahatlığıyla kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: andreas_21

arkadaslar ankarada en guvenilir 6400 alinacak yer neresidir acaba?deneyrek gorerek ve cok taksit secenegiyle almak istiyorum alaniniz varsa nereden aldi beni de bilgilendirirse memnun olurum tesekkurler.

Infronic'in internet sitesine gir, Ankara'daki bayilerinin listesini al (yaklaşık 10 tane, bunlardan ikisi aynı zamanda yetkili teknik servis) onlarla görüş derim. Ben bunların haricinde bir iki yeri denedim, en sonunda 2 servisden birinden alacam
  • 5 gün önce İnfroniğin ist. temsilcisi Exe bilgisayardan 6400VGA aldım
    Banada önce 100$ gibi indirim yapıp kont konfigürasyonunu satmaya çalıştılar fakat anlayınca infroniğin ürnünü yani 1*512mb ram ve 9 cell pil olanı verdiler, bana yaklaşık 1150$ 6 taksite geldi.
    İnfronik bu notebooku kendi getiriyor, bu firma gibi kendi getiren yerler haricinde bulabileceğinizi sanmam...

İçimden xp cdsi çıkmadı kıllandım çıkan varmı ya? :)
  • arkadaşlar, laptop yarın (çarşamba) veya öbür gün gelecek, açar açmaz yapmamız gerken şeyleri özet geçebilir misiniz? Ben hemen Norton antivirus felan yuklemeyi düşünüyorum mesela. Dell'in sitesine girip yapmamız gereken şeyler neler? Maddelerseniz sevinirim.
  • nerden aldın ne kadara aldın ben pc depodan alacağım acaba nasıl olurr?
  • quote:

arkadaşlar, laptop yarın (çarşamba) veya öbür gün gelecek, açar açmaz yapmamız gerken şeyleri özet geçebilir misiniz? Ben hemen Norton antivirus felan yuklemeyi düşünüyorum mesela. Dell'in sitesine girip yapmamız gereken şeyler neler? Maddelerseniz sevinirim.

aç laptopunu bence başta bi oyun at NFSMW falan bi dene bilgisayarı ondan sora sil need for speed i.gir dellin sitesine catalyst i güncelleştir ve başka güncelleştirilecek şeler varsa onlarıda gncelleştir ama herşeyden önce antivürüs yani norton atıyım diyosun bende sana herşeyden önce norton kurma derim hem sistemi çok fazla yorar hemde laptopunu kasar.bence nortan atma yani Antivir veya Kaspersky 5.0 mı 6.0 mı ne onu kullan

• Arkadaşlar dell6400 ümün dvd sinde sanırım sorun var

Philips dvdrw okuma hızı çok fazla düşük, dvdden setup falan çalıştırmaya çalışınca kitlenip kalıyor. Donanımsal hız ayarı yapılabilme imkanı falan yok dimi?

2 cd lik bir dvx filmi yaklaşık 20 dakikada hdd ye atıyor.

Aynı sorunla karşılaşan varmı,philips olmasından mı kaynaklanıo?Ona göre hemen servise gidicem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.