Şimdi Ara

[DELL INSPIRON 6400] DERNEĞİ | Tüm Soru Ve İstekleriniz İçin... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.922
Cevap
31
Favori
613.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marvin

Arkadaşlar dell6400 ümün dvd sinde sanırım sorun var

Philips dvdrw okuma hızı çok fazla düşük, dvdden setup falan çalıştırmaya çalışınca kitlenip kalıyor. Donanımsal hız ayarı yapılabilme imkanı falan yok dimi?

2 cd lik bir dvx filmi yaklaşık 20 dakikada hdd ye atıyor.

Aynı sorunla karşılaşan varmı,philips olmasından mı kaynaklanıo?Ona göre hemen servise gidicem

o sorun bende de var ama bana ara sıra oluyor bu sanırım dell 6400 lerde genel bir sorun bu bence bazı arkadaşlar alır almaz ram değiştirmişler bence ram dan önce dvd rw ları deiştirmekte fayda var
    bide 2cd lik dvx filmi atması bende hiç olmadı walla öle bişi

• ben de bu bilgisayar için infronic'in denizli bayilerinden birine gittim. biraz konustuk.. pil 9 cell... bellek'e gelince ben artı 512MB ile 1024 olarak almak istedigimi söyledim. ok dediler yani makinenin üstünde 1*512 gelmeseydi bu teklfe tereddütle yaklasırlardı sanırım çünkü takma islemin kendileri yapıp öyle verceklerdi bana. öyle konustuk.. tabi ödemeden kaynaklanan bi sorundan dolayı daha almadın ama alcam inş.

ayrıca makineyi denizlide baya sordum... teknosa vs. hiç biyer çanta vermiyo yanında.... tabi pazarlık sonucu nolur onu bilemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtokatli2

Merhabalar, ben dell 6400 ü almayı düşünüyorum. Bilgisayari oyun ve programlama için kullanacağım, bu nedenle klavyenin rahatlığı benim için çok önemli. Dell E1505 modelini 2 hafta kadar kullandım ama berbat tuş dizilimi nedeniyle güzelim alete hiç ısınamadım. Enter ve bosluk tusları ufaktı ve hic rahat degildi. Dell 6400 ün klavyesini net olarak görebileceğim fotografi bir türlü bulamadım. Kullananlar bana bu konuda ilgi verirlerse çok sevinirim.

bu fotoda tuslar kısmen belli

[DELL INSPIRON 6400] DERNEĞİ | Tüm Soru Ve İstekleriniz İçin...

• quote:

Orjinalden alıntı: gtokatli2

Merhabalar, ben dell 6400 ü almayı düşünüyorum. Bilgisayari oyun ve programlama için kullanacağım, bu nedenle klavyenin rahatlığı benim için çok önemli. Dell E1505 modelini 2 hafta kadar kullandım ama berbat tuş dizilimi nedeniyle güzelim alete hiç ısınamadım. Enter ve bosluk tusları ufaktı ve hic rahat degildi. Dell 6400 ün klavyesini net olarak görebileceğim fotografi bir türlü bulamadım. Kullananlar bana bu konuda ilgi verirlerse çok sevinirim.

tokatli e1505 le 6400 aynı model
    e1505 amerika ve kanadada kullanılan model kodu 6400 ise avrupa da kullanılan model kodu
  • 2 gün önce gold bilgisayar da 1499+kdv ye t2500 2ghz core duo 100gb 1024 ram li bir dell6400 görmüştüm ama 2 gündür siteye bakıyorum bir anda kayboldu ekrandan.nova bilgisayar a da mail attım bir fiyat güncellemesi düşünüyor musunuz diye ne cevap geldi üstüne bir de gold da ürünü kaldırdı.anlamadım neden!
  • ya hakketen ben de dvd'den memnun değilim, demek ki genel bişi.. philips bu da. bazen çıkarmıyor cd'yi.. okuma problemleri oluyor zaman zaman..
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzer

arkadaşlar, laptop yarın (çarşamba) veya öbür gün gelecek, açar açmaz yapmamız gerken şeyleri özet geçebilir misiniz? Ben hemen Norton antivirus felan yuklemeyi düşünüyorum mesela. Dell'in sitesine girip yapmamız gereken şeyler neler? Maddelerseniz sevinirim.

Bende Bitdefender var. Herbişeyi bulup size soruyo, virüsse direkt engelliyo. mesela bi program kurulurken registryde değişiklik yapılmasına izin veriyormusunuz diye soruyo. şu program internete başlanmak istiyo izin vereyim mi falan. ben norton kullanıyodum sistem baya bi yavaşlıyodu. bunda öyle bişey yok. hergün bi kaç kere güncelleniyo. ve önceden bu kadar çok şeyin internete bağlanmak istediğini bilmiyordum:-) tavsiye ederim.

pc ilk geldiğinde. altındaki kapağı açıp ramine bak. beklediğin gibiyse ne güzel:-) pc yi aç. önce bütün aletlerin markalarını bi yaz. sonra dell'e gir. driverlarını o markalara göre seçip yükle. gerçi genelde ortak oluyo ama... driverlardan önce biraz kullan oyun falan oyna. driverları yükledikten sonra bakarsın iyi gelmiş mi diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: akhenaten

ya hakketen ben de dvd'den memnun değilim, demek ki genel bişi.. philips bu da. bazen çıkarmıyor cd'yi.. okuma problemleri oluyor zaman zaman..

arkadaşım benimki de Philips ama hiç öyle çıkarmama gibi bi sorun vermedi. Seninkinde sorun olmasın? Sadece bi CD'yi kopyalarken hdd ye çok titredi. Ama o CD yüzünden. Çünkü çıkarıp başka CD taktım bişey olmadı. Tekrar onu taktım yine titredi. Bunun dışında sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazi1015

quote:

arkadaşlar, laptop yarın (çarşamba) veya öbür gün gelecek, açar açmaz yapmamız gerken şeyleri özet geçebilir misiniz? Ben hemen Norton antivirus felan yuklemeyi düşünüyorum mesela. Dell'in sitesine girip yapmamız gereken şeyler neler? Maddelerseniz sevinirim.

Bende Bitdefender var. Herbişeyi bulup size soruyo, virüsse direkt engelliyo. mesela bi program kurulurken registryde değişiklik yapılmasına izin veriyormusunuz diye soruyo. şu program internete başlanmak istiyo izin vereyim mi falan. ben norton kullanıyodum sistem baya bi yavaşlıyodu. bunda öyle bişey yok. hergün bi kaç kere güncelleniyo. ve önceden bu kadar çok şeyin internete bağlanmak istediğini bilmiyordum:-) tavsiye ederim.

pc ilk geldiğinde. altındaki kapağı açıp ramine bak. beklediğin gibiyse ne güzel:-) pc yi aç. önce bütün aletlerin markalarını bi yaz. sonra dell'e gir. driverlarını o markalara göre seçip yükle. gerçi genelde ortak oluyo ama... driverlardan önce biraz kullan oyun falan oyna. driverları yükledikten sonra bakarsın iyi gelmiş mi diye.

geçin o işleri alın şu programı windowsunuzu size sizden daha iyi tanıtsın

http://rapidshare.de/files/28785734/Pc_Wizard_2006.zip.html

• ***** yazan yere r a p i d s h a r e yazın harfler bitişik olcak.. alla alla niye izin verilmiyo site isimlerinin görünmesine???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakguvercin -- 9 Ağustos 2006; 19:44:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakguvercin

http://rapidshare.de/files/28785734/Pc_Wizard_2006.zip.html

Windowsu değil bilgisayarı diyecektin. Teşekkürler güzel program...
  • Yalnızca indirmek yeterli mi eski sürücüyü kaldırmak gerekiyor mu?
    quote:

eveet arkadaşlar bu atiyi güncelleme sorununa son bakın aşağıda verdiğim linkte bilgisayarınızın tag numarasını( bilgisayarın altında "SERVİCE TAG" ve yanında numarası yazar) bunumarayı yazıyosunuz ve sizin sisteminize uyumlu drivers leri yüklüyüp kuruyorsunuz ben atiyi güncelledim walla şimdi daha ii oldu

http://support.dell.com/support/downloads/
  • ya bu driver yükleme isini anlamadımm nedir bu is ne ise yarar bikaç güne gelio laptop um bilgilendirirseniz sevinirim
  • arkadalar bu dell 6400 deki x1400 ekran kartı nasıl.....ve core duo olması centrino 2,00 ghz e göre çok fark yaratıyormu??
    duyduğuma göre ; 2,00 ghx işlemci gerektiren bir oyun ne kadar duo da olsa 2,00 ghz a ihtiyaç duyuyormus
  • Orta seviye bir ekran kartı. Ekran kartlarının benchmark sonuçları içinhttp://kettya.com/notebook2/gpu_ranking.htm

Napa platformunun en önemli getirisi işlemci gücünün katlanarak artması. Artan veriyolu hızı ve iki çekirdekli işlemci, dizüstülerin işlem kapasitesini müthiş arttırmış durumda. Özellikle çok kanaldan işlem yürüten uygulamalarda performans artışı ciddi durumda. Aynı anda çok sayıda uygulama çalıştıran kullanıcılar ve video sıkıştırma ya da 3D tasarım / modelleme işleriyle uğraşanlar artık dizüstü sistemlerinden neredeyse masaüstü sistem performansı bekleyebilirler. Üstelik işlemcilere eklenen SSE3 komut seti çoklu ortam uygulamalarında ekstra performans desteği sağlamakta.

quote:

Orjinalden alıntı: yamaha077

arkadalar bu dell 6400 deki x1400 ekran kartı nasıl.....ve core duo olması centrino 2,00 ghz e göre çok fark yaratıyormu??
    duyduğuma göre ; 2,00 ghx işlemci gerektiren bir oyun ne kadar duo da olsa 2,00 ghz a ihtiyaç duyuyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 9 Ağustos 2006; 23:38:37 >

• arkadaşlar, alet geldi, ilk izlenimlerim olumlu. DVD writer Sony bende. İnşallah problem çıkarmaz. Dell'in sitesine girerek kontrol ettirdim; RAM için 512 MB 1 slot yazdı. Pilin kaç cell oldugunu nasıl anlaaycagız? Ben pilin arkasına baktım. 85whr gibi birşey yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzer -- 10 Ağustos 2006; 17:34:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazi1015

quote:

http://****.de/files/28785734/Pc_Wizard_2006.zip.html

Windowsu değil bilgisayarı diyecektin. Teşekkürler güzel program...

nese yanlış demişim boşwer

• quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Yalnızca indirmek yeterli mi eski sürücüyü kaldırmak gerekiyor mu?
    quote:

eveet arkadaşlar bu atiyi güncelleme sorununa son bakın aşağıda verdiğim linkte bilgisayarınızın tag numarasını( bilgisayarın altında "SERVİCE TAG" ve yanında numarası yazar) bunumarayı yazıyosunuz ve sizin sisteminize uyumlu drivers leri yüklüyüp kuruyorsunuz ben atiyi güncelledim walla şimdi daha ii oldu

http://support.dell.com/support/downloads/

sen indir zaten sadece eski sürücülerin güncelemesini yapacak kaldırmana gerek yok

• quote:

arkadaşlar, alet geldi, ilk izlenimlerim olumlu. DVD writer Sony bende. İnşallah problem çıkarmaz. Dell'in sitesine girerek kontrol ettirdim; RAM için 512 MB 1 slot yazdı. Pilin kaç cell oldugunu nasıl anlaaycagız? Ben pilin arkasına baktım. 85whr gibi birşey yazıyor.

büyük bi ihtimal 9 cell
  • ben aleti ilk açtıktan sonra pilini bitirene kadar kullandım, sonra şarja koydum, aradan 3 saat geçti, şimdi pil resminin üzerindeki yeşil ışık çok yavaş olarak yanıp sönüyor, bu şarj oldu mu demek?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.